Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα λαπτοπ με windows xp και μια σελιδα δεν μου ανοιγει οτι και αν κανω.Οταν λοιπον μπαινω

στο thepiratebay.se(για να κατεβασω νομιμα αντιγραφα αρχειων) μου κανει πολυ ωρα και στο τελος

αποτυγχανει στον firefox και στον chrome μου λεει error 324.Αυτο δεν γινοταν παντα,περιπου πριν απο 10 μερες αρχισε.Εκανα φορματ,παλι τα ιδια.Στο ιδιο μηχανημα,με linux και με mac,παιζει.Αμα το συνδεσω μεσω ethernet και χωρις wifi,μοιραζοντας ιντερνετ απο ενα αλλο μηχανημα που εχει mac και οχι απευθειας στο ρουτερ,παιζει.Ομως με ενα αλλο μηχανημα με win xp,παλι δεν παζει.Σε αλλο δικτυο,παλι δεν παιζει.

Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το προβλημα,μιας και στην Αγγλια,το κομμα πειρατων,εχει δημιουργησει

μια σελιδα tpb.pirateparty.org.uk,που σε παει στο thepiratebay και παιζει για τις χωρες που απαγορευεται.Με ενδιαφερει να μαθω γιατι γινεται αυτο,αν εχει να κανει με τα xp,αν γινεται σε αλλους και αν υπαρχουν αλλοι περιορισμοι υπαρχουν που δεν τους ξερω.

Ζητω συγγνωμη αν παραβιαζω κανονες του forum.Δηλωνω ξεκαθαρα πως κατεβαζω νομιμα αντιγραφα αρχειων.Αν δεν θεωρειται καταλληλο για το forum,παρακαλω να διαγραφθει απο τους moderator.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...