Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 καλά έχω ήδη ρίξει πολύ γέλιο, γιατι νιώθω πολύ noobas... αλλα έχω ρίξει και πολύ διάβασμα!! anyway το έστησα σε drupal έβαλα και omega theme... νομίζω μέχρι εδώ όλα καλά.. ! έβαλα και κάτι modules για SEO τα οποία δεν τα έχω φτιάξει ακόμα αλλα σκοπεύω.. επίσης κατάφερα και έβαλα το like button για facebook αλλα και τα facebook comments (αν και δεν ξέρω αν θα τα κρατήσω)... το site που φτιάχνω είναι για έναν αθλητικό σύλλογο οπότε θα χρειαστώ να "τραβάω" και video απο κάποιο youtube account αλλα και φωτογραφίες απο κάποιο λογαριασμό (π.χ facebook page). η ουσία της ερώτησης τώρα είναι... εκτώς απο CSS έχει τίποτα άλλο να μάθω? όλο το οπτικό κομμάτι στο CSS δεν είναι? έχω dreamweaver και διαβάζω απο http://www.w3schools.com/css/ καμιά επιπλέον ιδέα/πρόταση/παρατήρηση? εννοείται το site που φτιάχνω δεν σας το δίνω ακόμα πριν κάνω τα βασικά, γιατι ακόμα είναι για γέλια
evoracing Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Έλα μωρέ η προσπάθεια μετράει... αλλά δώστο να γελάσει λίγο το χειλάκι μας
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Έλα μωρέ η προσπάθεια μετράει... αλλά δώστο να γελάσει λίγο το χειλάκι μας χαχχα όχι ακόμα... μόλις φτιάξω το πρώτο μου css θα το δώσω.. δυστυχώς όμως αν και είχα ανοίξει τοπικ σχετικά με αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/465400-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-hosting/ πλέον το site δεν βγαίνει καν στο google θα τα ξαναδώ το βράδυ που θα γυρίσω
evoracing Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω ότι για να στο βγάλει το google πρέπει να πληρώσεις...
alexitsios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 δεν έχει να κάνει το hosting με το αν εμφανίζεται η όχι, εκτός και αν το έχεις σε κάποιον free πάροχο ή με blacklisted ip. Από εκεί και πέρα μπορεί να το έχεις μπλοκάρει εσύ με robots.txt ή να συμβαίνουν χίλια δυο.
Luciddream Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 δεν έχει να κάνει το hosting με το αν εμφανίζεται η όχι, εκτός και αν το έχεις σε κάποιον free πάροχο ή με blacklisted ip. Από εκεί και πέρα μπορεί να το έχεις μπλοκάρει εσύ με robots.txt ή να συμβαίνουν χίλια δυο. ναι εννοούσα οτι κάποια βλακεία έχω κάνει εγώ όχι οτι φταίει το hosting... απλά το φοβόμουν απτην αρχή οτι θα γίνει αυτό Νομίζω ότι για να στο βγάλει το google πρέπει να πληρώσεις... όχι απλώς έβγαινε πρώτο όταν έψαχνες για συγκεκριμένο άθλημα και περιοχή, ακόμα και με greeklish.. τώρα δεν βγαίνει κάν. δεν ξέρω πως δουλεύει το search της google αλλα θα τα μάθω
kinezos_emporos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω ότι για να στο βγάλει το google πρέπει να πληρώσεις... Δεν έχει να κάνει με πληρωμή.. Εγώ έχω prestashop eshop με φιλοξενία από tophost και εμφανίζεται κανονικά στο google search
Luciddream Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει να κάνει με πληρωμή.. Εγώ έχω prestashop eshop με φιλοξενία από tophost και εμφανίζεται κανονικά στο google search τελικά δεν έχει αλλάξει τίποτα, μάλιστα το google ακόμα βγάζει το παλιό site και το λινκ δεν δουλεύει... υποθέτω κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό και θα βάλει το καινούριο... έχουν περάσει 2 μέρες απο τότε που άρχισα να το φτιάχνω και νομίζω οτι αρχίζω και μπαίνω στο νόημα του web-developing-designing κτλπ. Έλα μωρέ η προσπάθεια μετράει... αλλά δώστο να γελάσει λίγο το χειλάκι μας νομίζω τώρα που ξεκινάω να καταλαβαίνω τι σκοπό έχει το css κτλπ μπορώ να το βάλω σε spoiler!! να γελάσετε και εσείς λίγο φυσικά όποια ιδέα και παρατήρηση δεκτή αν και θα αλλάξει πάρα πολύ στις επόμενες μέρες/βδομάδες/μήνες http://www.kronosboxing.gr/index/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα