moredread Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω μια static ip στον χώρο εργασίας μου, και θέλω να μπορουν να συνδέονται πολύ μέσω του καλωδίου μου(ip μου) πως μπορεί να γίνει αυτό? με Access point? ή με dsl/router ( με switch δοκιμασα δεν γίνεται) ευχαριστώ
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αν και δε καταλαβα ακριβως τι θελεις να κανεις δοκιμασε το εξης: 1) Βγαλε το καλωδιο απο το pc σου και συνδεσε το με ενα router. 2) Ορισε στο router την static ip ως own ip (ip του router δηλαδη) 3) Ενεργοποίησε το DHCP στο router 4) Σύνδεσε οτι pc θελεις στο router 5) Ενεργοποίησε port forwarding , nat Κλπ άμα χρειαζεσαι Το ιδιο γίνεται και με AP αλλα συνήθως δεν εχουν πολλες εξοδους ethernet
leventakas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αν και δε καταλαβα ακριβως τι θελεις να κανεις δοκιμασε το εξης: 1) Βγαλε το καλωδιο απο το pc σου και συνδεσε το με ενα router. 2) Ορισε στο router την static ip ως own ip (ip του router δηλαδη) 3) Ενεργοποίησε το DHCP στο router 4) Σύνδεσε οτι pc θελεις στο router 5) Ενεργοποίησε port forwarding , nat Κλπ άμα χρειαζεσαι Το ιδιο γίνεται και με AP αλλα συνήθως δεν εχουν πολλες εξοδους ethernet το 1) που λες δεν μπορει να επιτευχθεί και με ενα switch?
R.E.M. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Οταν λες static τι εννοεις?απο παροχο?αν ναι τοτε χρειαζεσαι ρουτερ,να του δωσεις τις ρυθμισεις που θα σου πει ο provider(οπως την static ip για ip του ρουτερ,gateway και dns servers) και μετα ενα καλωδιο utp straight,και ενα switch ή access point απο πισω του,αναλογως αν θες να ειναι ενσυρματο ή ασυρματο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα