Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιποτα πλακα σου κανω cabdik. :) Εγω του πα τη γνωμη μου για 83xx+καινουρια μητρικη με usb3,ποσες sata 3 κλπ αλλα γουσταρει intel το παιδι.

Edit:Σωπα αλλαξες γνωμη LRoi :P

Όχι εγώ, η τσέπη μου και το στομάχι μου. :P

Δημοσ.

ο fx-8320 ειναι φθηνοτερος και απο τον i5-3470..!!

Ναι ειναι πολυ vfm για αυτες τις δουλειες ο 8320.Εγω αυτον θα βαζα και θα τον ανεβαζα.

Όχι εγώ, η τσέπη μου και το στομάχι μου. :P

Δεν θα χεις κανενα παραπονο γιαυτα που θες και για τα χρηματα που θα δωσεις αν καταληξεις σε FX.Μπορεις να ρωτησεις χρηστες του φορουμ που τον βαλαν και κανουν παρομοια χρηση.

Για rendering αλλαζει η εικονα, δεν γνωριζω κατα ποσο οι 8 πυρηνες του fx ειναι αποδοτικοτεροι απο την ανωτερη (?) αρχιτεκτονικη του i5.

Τα χουμε πει βρε XMorsX.Στις πολυνηματικες εφαρμογες οι vishera ξεδιπλωνουν την ισχυ τους και τις περισσοτερες φορες ειναι μπροστα απο i5.

Δημοσ.

Για gaming ειναι πολυ καλος και σιγουρα συμφερει περισσοτερο απο τον fx σε αυτον τον τομεα στα 140 ευρω, 60 ευρω δεν ειναι λιγα, ειδικα οταν με 185-190 αγοραζεις τον i5 3470. Εφόσον βεβαια βρεις και καταλληλη μητρικη. Για rendering αλλαζει η εικονα, δεν γνωριζω κατα ποσο οι 8 πυρηνες του fx ειναι αποδοτικοτεροι απο την ανωτερη (?) αρχιτεκτονικη του i5.

Στα προγράμματα που είναι optimized για win8 ο 8320 μαμάει¨:)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθε από Γαλλία η 7870 και αύριο πάω ταχυδρομείο να παραλάβω.

Μέχρι να αγοράσω και τα λοιπά κομμάτια, αξίζει να την φορέσω πάνω στο υπάρχον σύστημα ή χαμένος χρόνος?

Δημοσ.

Thanx :)

Επίσης έχω και ακόμα ένα μηχάνημα με έναν διπύρηνο επάνω και μία 4850, το οποίο όποτε το ανοίγω δείχνει να φορτώνει κανονικά, αλλά η οθόνη δεν ανάβει (χαρακτηριστικά, αναβοσβήνει το λαμπάκι της, σα να μην παίρνει ρεύμα)

Μας άφησε χρόνους η gpu?

Δημοσ.

1) Δοκιμασε τα στικακια των Ram ξεχαριστα για να δεις αν ανοιγει με κανενα απο αυτα,IF NOT,δοκιμασε να βαλεις τις ραμ του βασικου Pc,IF ανοιξει Καηκαν οι παλιες ραμ, IF NOT πηγαινε στο 2.

2) Βαλε την 7870 και δες IF ανοιγει κανονικα,IF NOT σιγουρεψου οτι γυρνανε τα ανεμιστιρακια σου των gpu που δοκιμασες και κοιτα να εχουν κατσει καλα,IF STILL NOT πηγαινε στο 3.

3) Βγαλε την μπαταρια της μητρικης και αστην εξω για 1 λεπτο (ακριβως ενα λεπτο αλλιως δεν πετυχαινει XD) ξαναβαλτην και δες IF ανοιγει,IF NOT πηγαινε στο 4.

4) Καθαρισε καλα απο σκονη τα παντα μεσα στο κουτι και κυριως δες να μην υπαρχει σκονη στην pci express θυρα,IF not πηγαινε στο 5.

5) Δοκιμασε με αλλο καλωδια DVI ή και σε αλλο monitor.

Αλλιως παρε ενα κεμπαπ με γεμιση κοτοπουλο και θα με θυμηθεις :D

Δημοσ.

1) Το μηχάνημα ανοίγει κανονικά και η cpu δείχνει να λειτουργεί κανονικά, αν ήταν οι μνήμες, θα είχα τέτοιες ενδείξεις?

2) Η 7870 θα μπει μόνο στον τετραπύρηνο, δεν κάνω πειράματα με το εργαλείο σε προβληματικό μηχάνημα :P

Αυτό που θα γίνει βέβαια, είναι να μπει η 8800gt στον διπύρηνο και έτσι θα δούμε αν φταίει η gpu ή κάτι άλλο.

3) Αν δεν πετύχει το δύο θα το δοκιμάσω, thanx.

4) Έχω ελέγξει και φυσήξει το κουτί, λίγο δύσκολο να οφείλεται σε σκόνη.

5) Αποκλείεται να φταίει το καλώδιο ή η οθόνη, ο τετραπύρηνος λειτουργεί κανονικά και με το νόμο.

Κάνω δίαιτα αυτή την περίοδο, γιατί ξαναπέταξα μπάκα, αλλά μόλις χάσω 3-4 κιλά, θα σε θυμηθώ :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, την φόρεσα την καρτούλα αλλά δεν την έχω δοκιμάσει σε κάτι απαιτητικό.

Μόνο dishonored έβαλα στο full και αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά κολληματάκια μετά το loading της πίστας για 4-5 δευτερόλεπτα, πάει νεράκι.

Στο WoW που την δοκίμασα, τα έβαλα όλα στο Ultra και στην Pandaria (στην νεότερη και πιο "βαριά" περιοχή) παίζει στα 28 με 30 fps.

Φίλος μου είπε ότι αν προσθέσω 4 gb ram ακόμα για να ελαττώσω το μπουκάλι, ίσως να αποφύγω και την αναβάθμιση σε cpu, mobo και λέω να δοκιμάσω ένα set 4gb DDR2 που έχω. Θα γίνει τπτ ή τσάμπα το σκάλισμα?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...