Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα-καλα δεν ξερεις για ποιον επεξεργαστη μιλας βρε.Μαλλον για τον ι7 880 λες,μπα αυτος βγηκε το 10 ενω ο φιλος σου τον πηρε το 09... Μαθε για σιγουρια.

Δημοσ.

Intel Core i7 870 η 860 είναι.Μια χαρά κάνει για video rendering .130-140 ευρώ είναι μια καλή τιμή και για τους δυό σας.Ποικιλία σε μητρικές δεν υπάρχει.

Δημοσ.

πολλα ειναι 140€

στη μητρικη που θα παρεις μπορεις να βαλεις usb3 controller γιατι συνηθως δεν εχουν

Δημοσ.

Αν είναι να δώσω 140€, βάζω άλλα 60 και παίρνω τον FX 8350 και ησυχάζει και το κεφάλι μου από την αναζήτηση μητρικής.

Για video rendering κάνει είπαμε, για gaming, κάνει?

Λογικά, αυτός είναι

Δημοσ.

παρακολουθω το θεμα απο προχτες, και η αποψη μου ειναι οτι αφου το θες για επαγγελματικο rendering, καλυτερα να πας σε FX-8320/8350.

edit μιλαω για το σφικτο μπατζετ ~€500~. αν μπορεις να διαθεσεις παραπανω, τοτε και μονο τοτε θα πας σε i7-3770.!!

Δημοσ.

Ναι, βασικά προτιμώ να πάω σε μία καινούργια λύση, παρά να μπλέξω με κάτι που δεν θα έχει εγγύηση αφενός και δεν θέλω να το ρίξω κιόλας το παιδί. Θα του προτείνω καλύτερα να το πουλήσει μεταχειρισμένο με αγγελία σε κάποιον που θα έχει ήδη την μητρική, παρά να τον πάρω εγώ και να χαλάσουμε μετά τις καρδιές μας.

Μάλλον για FX 8350 με βλέπω ελέω οικονομικού, αν και πιστεύω ότι ο i7 είναι καλύτερος (χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω, απλά λόγω συνήθειας - αντίληψης) :P

Δημοσ.

Τιποτα πλακα σου κανω cabdik. :) Εγω του πα τη γνωμη μου για 83xx+καινουρια μητρικη με usb3,ποσες sata 3 κλπ αλλα γουσταρει intel το παιδι.

Edit:Σωπα αλλαξες γνωμη LRoi :P

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και πάμφθηνα να τον πάρεις δεν υπάρχουν στην αγορά αξιόλογες μητρικές για αυτό το socket.Kαι άμα βρείς δεν θα έχεις όλα τα καλούδεια όπως usb3,sata3 κ.λ.π

Δημοσ.

Για gaming ειναι πολυ καλος και σιγουρα συμφερει περισσοτερο απο τον fx σε αυτον τον τομεα στα 140 ευρω, 60 ευρω δεν ειναι λιγα, ειδικα οταν με 185-190 αγοραζεις τον i5 3470. Εφόσον βεβαια βρεις και καταλληλη μητρικη. Για rendering αλλαζει η εικονα, δεν γνωριζω κατα ποσο οι 8 πυρηνες του fx ειναι αποδοτικοτεροι απο την ανωτερη (?) αρχιτεκτονικη του i5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...