LRoi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Επειδή μερικά fanboys-υπάλληλοι θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, η διαφορά του i7 με τους FX δεν είναι μόνο στην τιμή. Ξεκολλείστε επιτέλους και προσπαθείστε να καταλάβετε 2 πράγματα. Επεξεργαστής: http://www.skroutz.g...re-i7-3770.html Μητρική: http://www.skroutz.g...7-Pro4-MVP.html Μνήμη: http://www.skroutz.g...3M2A1600C9.html Κάρτα γραφικών: http://www.skroutz.g...1GB-Dual-X.html Στα ίδια λεφτά, με top επεξεργαστή αντί για θερμοσίφωνα και με καλύτερη κάρτα γραφικών, άριστη για την ανάλυσή σου. Πέρα από τον XmorsX που το σχολίασε, δεν είδα κανέναν άλλον να λέει ότι μπορεί να πάρει και i7 και 7850. Τυχαίο μάλλον... Σας ξέφυγε. Ωραία η επιλογή των parts, αλλά μάλλον αναφέρεσαι στα 605 που κοστίζει το αρχικό σχήμα που έβαλα εγώ. Με αυτά που προτείνουν τα παιδιά, πάμε στα 500 περίπου... Παρτε κι ένα wow: http://www.tomshardw...fx,3043-20.html Δεν χρειάζεται να αναφέρω και το optimization του WoW για την hd4000. Αρκούν τα παραπάνω. Καλό θα ήταν να δούμε ένα benchmark για WoW Pandaria, γιατί στο Cataclysm και η 8800gt μια χαρά πετούσε, τώρα γονάτισε. PS Plz μην το συνεχίζετε με το Intel vs AMD, εγώ προσωπικά είμαι ανοιχτός σε απόψεις με επιχειρήματα και τα ζυγίζω όλα. Δεν είμαι fanboy με τη στενή έννοια, αν κάτι μου κάνει τη δουλειά εξίσου καλά με μικρότερο κόστος, το επιλέγω ασυζητητί και είναι κρίμα να κλειδωθεί το θέμα μου για χαζές αντιπαραθέσεις. Αν έχετε προσωπικό όφελος από αυτή την κόντρα να το συζητήσουμε, επειδή όμως πιστεύω ότι κανείς από εσάς δεν είναι υπάλληλος των δύο εταιριών και απλώς είναι θέμα ισχυρογνωμοσύνης (με την καλή έννοια) ας το λήξουμε εδώ. btw ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ωραία η επιλογή των parts, αλλά μάλλον αναφέρεσαι στα 605 που κοστίζει το αρχικό σχήμα που έβαλα εγώ. αν κάτι μου κάνει τη δουλειά εξίσου καλά με μικρότερο κόστος, το επιλέγω ασυζητητί Ναι, στο αρχικό μπάτζετ αναφερόμονα. Προφανώς δεν σου κάνει τη δουλειά το ίδιο. Εδώ είναι το θέμα. Εσύ δίκιο έχεις αλλά μερικές φορές δεν αντέχω την κουτοπονηριά μερικών. Όντως δεν υπάρχει λόγος για intel vs amd, έχει λήξει αυτό. Για να υπάρχει αντιπαράθεση πρέπει να υπάρχει και ανταγωνισμός.
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ δεν σε έχω για χαζό. Το αντίθετο. Γι αυτό δια της ατόπου κατέληξα ότι είσαι υπάλληλος. Δεν βρίσκω κάποια άλλη λογική εξήγηση γι αυτά που γράφεις. Να τα πιστεύεις αφού δεν είσαι χαζός δεν γίνεται, οπότε μάλλον από υποχρέωση ποστάρεις. Δηλαδη εσυ που θιγεσαι και τρεχεις να ποσταρεις για i7 εισαι υπαλληλος της intel?Εχεις πλακα ρε Αγαπαμε Δεινοσαυρο. @LRoi αν δεν κανεις επαγγελματικο rendering μπορεις να κανεις δουλεια και με FX.Ψαχτο και μονος σου.Αναλογως το ποσο "επαγγελματικα" κανεις χρηση.Οσo για το WoW διαφορες δεν θα δεις.
salonika91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Υπαληλοι???χαχαχαχα Το παιδι λεει "Ντάξει, βασικά WoW παίζω και όταν βαριέμαι ξεκινάω κανένα rpg ή κανένα FPS αλλά όχι φανατικά. Να παίζω wow σε ultra μπορώ με την 7850 και έναν FX 8350?". Και λεει οτι κανει λιγο rendering.Για ποιον λογο να παει σε 3770???Για το wow? H για το ερασιτεχνικο ρεντερ που θα κανει? Μαλλον εσυ παιζει να εισαι υπαλληλος της intel H συνθεση του GP7 ειναι αψωγη και οικονομικη.(487€)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Βασικά το rendering είναι επαγγελματικού επιπέδου, απλώς επειδή υπάρχει μηχάνημα στη δουλειά που χρησιμοποιώ, θέλω κάτι παραπλήσιο, αλλά όχι για να αντικαταστήσει το μηχάνημα της δουλειάς μου. Έχω την εντύπωση όμως ότι και στο gaming υπερτερεί... Ολοένα και περισσότερα παιχνίδια χρησιμοποιούν τετραπύρηνα συστήματα απ' ότι ακούμε γενικά κατά καιρούς. Προφανώς το παιδί αν θέλει να γλυτώσει χρήματα έχει κι άλλες επιλογες. Αυτό εννοείται. Δεν ενοχλούμαι με αυτό, αλλά με την ισοπέδωση "το ίδιο και οικονομικότερο". Οικονομικότερο είναι, το ίδιο δεν είναι. Όσο για τον χαρακτηρισμό, δεν πήγαινε σε σένα. Δεν υπάρχει και νόημα για συνέχεια απ αυτού, έχουν διαγραφεί άλλωστε και ποστ.
salonika91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 α οκ...δεν το ειδα. Και παλι εχει λογους να επιλεξει τον fx. Τελος παντον η επιλογη ειναι δικη του και δεν το συνεχιζω γιατι θα χαρακτηριστω fanboy
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Βεβαίως και έχει λόγο: Να γλυτώσει χρήματα. Και αποτελεί πολύ σημαντικό λόγο. Ανάλογα με το μπάτζετ παίρνονται έτσι κι αλλιώς οι αποφάσεις.
LRoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 LRoi εισαι επαγγελματιας renderer? Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, ναι, είμαι 1
LRoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Το λοιπόν έχω έναν συνάδελφο που είχε ένα ατύχημα με τον υπολογιστή του και του ξέμεινε ο επεξεργαστής, ένας i7 3.06 1156 socket (το socket είναι σίγουρα το 1156, για τον επεξεργαστή δεν είναι σίγουρος αλλά μου λέει ότι τον αγόρασε το 2009 και είναι σίγουρα στα 3ghz, οπότε υποθέτω ότι είναι ο 3,06, εκτός κι αν ξέρετε κάποιο άλλο μοντέλο στα 3ghz) Έχω βρει αυτή την mobo http://www.plaisio.g...F1J75DW5-0F.htm και έλεγα μήπως προχωρήσω σε μια τέτοιου είδους αναβάθμιση. Το ερώτημα είναι, αξίζει? Και το δεύτερο ερώτημα είναι, πόσο κοστολογείται ο συγκεκριμένος επεξεργαστής τη σήμερον ημέρα, γιατί δεν θέλω ούτε να πιαστώ μλκας, ούτε να τον ρίξω. (ούτε εκείνος είναι γνώστης hardware, ούτε εγώ, συνεπώς δεν έχουμε ορίσει κάποια τιμή, στην έρευνα αγοράς είμαστε) Ευχαριστώ.
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Οτι και αν κανεις απεφυγε το stock house καλυτερα.
LRoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει, θα βρω και αλλού mobo, αν και βλέπω ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Παράδειγμα έφερα.
nikos1982 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 βρες μητρικη με Ρ55 chipset.φιλος οσο εψαχνε βρηκε την big bang fuzion καινουργια καπου λιγο πανω απο τα 100.παρα πολυ καλη για την εποχη της.
LRoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει η μητρική, αλλά ο επεξεργαστής αξίζει, πρώτον και δεύτερον σε τί τιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα