Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!εφτασε η ωρα να αναβαθμισω το συστημα μου με εναν ssd 120/128gb....η μητρικη μου ειναι η gigabyte p55a-ud3r η οποια εχει sata3 αν δεν κανω λαθος,επεξεργαστη εχω εναν i5 750 με 4gb ddr3 μνημη. ποιον δισκο προτεινετε για το συστημα μου γυρω στα 100-120 ευρω; ειδα οτι πολλοι προτεινουν τον samsung 830 o οποιος εχει 80 λιρες στο amazon.περιμενω προτασεις, ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

ο intel εχει 91 λιρες για 180 γιγα, ενω ο samsung 80 για 128 αλλα ειναι πιο γρηγορος.... να επιλεξω παραπανω γιγα ή ταχυτητα; μπερδευτηκα λιγο...

Δημοσ.

Την ίδια ταχύτητα έχουν στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν διαφορές. Για δίσκο μιλάμε, προφανώς χωρητικότητα. Oύτε θέμα αξιοπιστίας τίθεται προφανώς, οπότε ο 330 είναι πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή.

Δημοσ.

O 830 ειναι γρηγοροτερος σε απολυτους αριθμους (εχει δικο του samsung controller που δεν εχει τις αδυναμιες των sandforce) και φτηνοτερος με μικροτερη χωρητικοτητα.Τα ζυγιζεις και παιρνεις.Εγω 830 θα επελεγα ειδικα σε τετοια τιμη.

Δημοσ.

Εννοείται ότι και o samsung είναι καλή επιλογή. Βέβαια αν ποτέ χρειαστεί την επιπλεόν χωρητικότητα δεν θα την έχει, αλλά τουλάχιστον θα μπορεί να βλέπει τα αποτελέσματα των benchmarks. Δεν είναι λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι και o samsung είναι καλή επιλογή. Βέβαια αν ποτέ χρειαστεί την επιπλεόν χωρητικότητα δεν θα την έχει, αλλά τουλάχιστον θα μπορεί να βλέπει τα αποτελέσματα των benchmarks. Δεν είναι λίγο.

δεν ειναι τα benchmarks που με ενδιαφερουν αλλα η καθημερινη χρηση και οπως λες αν χρειαστω τα παραπανω γιγα δεν θα τα εχω,οποτε μου φαινεται καλη επιλογη ο intel...

Δημοσ.

δεν ειναι τα benchmarks που με ενδιαφερουν αλλα η καθημερινη χρηση και οπως λες αν χρειαστω τα παραπανω γιγα δεν θα τα εχω,οποτε μου φαινεται καλη επιλογη ο intel...

Καλη επιλογη ειναι.Η καλυτερη οχι.

Δημοσ.

στο αμαζον στην αναζητηση εμφανιζει τον ιντελ 28 λιρες αλλα παταω και μου λεει 90.86.... τι γινεται;

Δημοσ.

Όντως, αφού ούτε το Αγγλικό ούτε το Αμερικάνικο έχει τρομερά καλύτερες τιμές...??? Αυτή είναι και δική μου απορία!!!

Δημοσ.

Για "Samsung 840 Pro 128GB" ούτε κουβέντα μάλλον ε;

Εντάξει, φτάνει βέβαια να είναι και κοντά 25€ ακριβότερος π.χ. από τον σχετικό Intel (σε κατώτερες τιμές) και με μόνο 128 αντί 180 GB.

Απ την άλλη όμως, σε επιδώσεις, δείχνει (μάλλον) να ρίχνει στ' αυτιά και στον Samsung 830 και στον Intel 330.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...