Salvation81 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Οπως υπαρχουν παρα πολλες καλες προσφορες αν το ψαξει καποιος, δεν ειναι δυσκολο...Βαλτε ευρος τιμης μεχρι 40-50 λιρες, Free Delivery, πωλητης Amazon και φυσικα στον τομεα των ρολογιων. Συνηθως οι καλες προσφορες ειναι στις τελευταιες σελιδες σε ρολογια που δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα.
Sebu Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Θα ξαναπω, όπως??? Ειναι πολυ γενικο το καλες προσφορές, όταν δεν προτεινεις συγκεκριμενα ρολογια. Πχ για εμενα τα invicta και τα λοιπα άγνωστα Αμαζονορολογα ειναι πατατες και δεν με ενδιαφερουν (προσωπικα γουστα ειναι αυτα). Οπως και τα Timex τα θεωρω φασον χοντροκοπιες. Αν μου ελεγες για Seiko, Casio, Festina κτλ που μου αρεσουν σαν ρολογια να το καταλαβαινα. Και εγω μπορω να σου πω οτι το creation watches εχει τρελες προσφορες στα ρολογια, δεν θα σου πω κατι καινουριο. Το θεμα ειναι να "παρουσιασω" συγκεκριμενες προσφορες ωστε καποιος που ενδιαφερεται να τους ριξει μια ματια, να σχολιασει και να πει τη γνωμη/γουστο του. Φιλικα παντα. 2
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τσεκαρε για Festina και για Rotary στα "εξαντλημενα" που εχουν ακομα τιμες και θα καταλαβεις
actorgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Casio Edifice EFM-501D-1AVEF 84.50 € απο Amazon Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007421FAG/ref=pe_327781_35984921_pe_epc__1p_2_ti">εδω skroutz 179€
zizu10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το gshock μου, αρχίζω να Ψήνομαι για το παρακάτω... Casio G-Shock AWG-M100-1AER στις 75 λίρες με το επιπλέον ΦαΠΑ για Ελλάδα δλδ ~86 €. http://www.amazon.co.uk/Casio-G-Shock-Quartz-Watch-Analogue/dp/B007421B3W/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1367073867&sr=1-2&keywords=AWG-100 Το συγκεκριμένο είναι Solar Power και Radio Controlled. Εδώ στα 160 ευρώ, μια χαρά. http://www.skroutz.gr/s/447065/Casio-Mens-G-Shock-Chrono-AWG-M100-1AER.html Για το GA-100 λες ε?? Και εμένα το πρώτο μου g-shock είναι και είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος - δεδομένου ότι δεν το περίμενα τόσο εντυπωσιακό - σε όλους τους τομείς και ήδη ψήνομαι για δεύτερο Σήμερα μάλιστα είχε αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B5QBFW0/ref=gb1h_img_c-1_4727_AAIHTEFWQO1D3?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=171PYVVQDHANFDE0W27K&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=372104727 στις 50 λίρες, το οποίο είναι solar και είναι και λίγο διαφορετικό μιας και έχει και tide/moon graphs!!
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Για το GA-100 λες ε?? Και εμένα το πρώτο μου g-shock είναι και είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος - δεδομένου ότι δεν το περίμενα τόσο εντυπωσιακό - σε όλους τους τομείς και ήδη ψήνομαι για δεύτερο Σήμερα μάλιστα είχε αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B5QBFW0/ref=gb1h_img_c-1_4727_AAIHTEFWQO1D3?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=171PYVVQDHANFDE0W27K&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=372104727 στις 50 λίρες, το οποίο είναι solar και είναι και λίγο διαφορετικό μιας και έχει και tide/moon graphs!! Πηγα να το χτυπησω αλλα ο αδερφος μου με επριξε πως αποκλειστικα ηλεκτρονικο δεν λεει για την ηλικια μας κλπ κλπ κλπ....Τεσπα
zizu10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Πηγα να το χτυπησω αλλα ο αδερφος μου με επριξε πως αποκλειστικα ηλεκτρονικο δεν λεει για την ηλικια μας κλπ κλπ κλπ....Τεσπα Δηλαδή σε τι ηλικίες απευθύνεται (πληροφοριακά)?? Αυτό το ηλεκτρονικό είναι που με σταματάει κι εμένα, πάντως, από το να το αγοράσω... Βέβαια, δεν είναι τόσο θέμα ηλικίας αλλά κυρίως θέμα ντυσίματος και προσωπικού γούστου το αν θα πας ή όχι σε analog ή σε digital.
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ωραίο το gshock που λίνκαρες zizu10 αλλά θα προτιμούσα και εγώ analog + digital όπως αυτό που έχω και αυτό που έδειξα παραπάνω. 30+ βλέπεις και θα συμφωνήσω με τον αδερφό του salvation81. Όχι όμως με το πρόσχημα ότι δεν κάνει για την ηλικία μας αλλά γιατί πέρασαν οι εποχές που με τραβούσαν αποκλειστικά τα digital. Casio Edifice EFM-501D-1AVEF 84.50 € απο Amazon Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007421FAG/ref=pe_327781_35984921_pe_epc__1p_2_ti">εδω skroutz 179€ Aν δεις μερικές σελίδες πίσω, το συγκεκριμένο ρολόι το έχω πάρει στα ίδια χρήματα εδώ και μερικές μέρες. Αξίζει με το παραπάνω και το τελευταίο cent της τιμής του.
tornadoathens Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Λοιπον παιδια περιμενω δεματακι απο creationwatches το οποιο σημερα εφτασε αθηνα.....και μου γραφει αυτο στο στατους track and trace της dhl express : 11 Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες εξαγωγής στην <Περιοχή># ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:35 10 Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην <Περιοχή> ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:10 9 Αφίχθη στο Κέντρο Διαλογής <Περιοχή> ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:02 8 Ενημερωμένο καθεστώς εκτελωνισμού ATHENS - GREECE 05:58 7 Αναχώρησε από το Σταθμό <Περιοχή> LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:33 τι σημαινει παιδες ξερει κανεις.....περασε τελωνειο θα μου ερθει κανενα μπιλιετακι.....παντως δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο απο την dhl να μου πει κατι για επιπλεον χρεωση εκτελωνισμου οπως εχω διαβασει οτι κανουν..........και το δεμα συνεχιζει κανονικα την πορεια του προς εμενα στην επαρχεια........ξερει κανεις καθομαι σε αναμενα καρβουνα.......χαχα
xouzel Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 τι σημαινει παιδες ξερει κανεις.....περασε τελωνειο θα μου ερθει κανενα μπιλιετακι.....παντως δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο απο την dhl να μου πει κατι για επιπλεον χρεωση εκτελωνισμου οπως εχω διαβασει οτι κανουν..........και το δεμα συνεχιζει κανονικα την πορεια του προς εμενα στην επαρχεια........ξερει κανεις καθομαι σε αναμενα καρβουνα.......χαχα Μπορεις κατα 99,999% να κοιμασαι ησυχος. ΟΛΑ τα δεματα απο το εξωτερικο περνανε τελωνειο. Το θεμα ειναι, ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ φορολογουνται. Ως τωρα δεν ειχα προβλημα απο Creation και οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω, ουτε αλλος φιλος απο εδω μεσα......
makfil Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αφού το δέμα πέρασε τις τελωνειακές διαδικασίες, περίμενε να το παραλάβεις και να χαρείς το νέο σου απόκτημα. Το θέμα ειναι εάν προλαβαίνεις να το παραλάβεις πριν το Πάσχα, λόγω εορτών, απεργιών (σήμερα) κλπ
anifiend Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 11 Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες εξαγωγής στην <Περιοχή># ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:35 10 Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην <Περιοχή> ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:10 τι σημαινει παιδες ξερει κανεις.....περασε τελωνειο θα μου ερθει κανενα μπιλιετακι.....παντως δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο απο την dhl να μου πει κατι για επιπλεον χρεωση εκτελωνισμου οπως εχω διαβασει οτι κανουν..........και το δεμα συνεχιζει κανονικα την πορεια του προς εμενα στην επαρχεια........ξερει κανεις καθομαι σε αναμενα καρβουνα.......χαχα Λογικά αύριο θα το παραλάβεις και 99% χωρίς επιπλέον κόστος - αν ήσουν Αθήνα μπορεί να παραλάμβανες και σήμερα. Εμένα είχε πάει έτσι: 10 Παραδόθηκε - Παρελήφθη από <Υπογραφή>: ATHENS 16:03 9 Η αποστολή είναι με τον διανομέα προς παράδοση ATHENS - GREECE 10:34 8 Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην <Περιοχή> ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:28 7 Ενημερωμένο καθεστώς εκτελωνισμού ATHENS - GREECE 06:07
tornadoathens Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παιδιά Σας ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις..συννενοηθηκα με dhl τηλεφωνικα .. Το δεμα θα το παραλαβω αυριο κρητη που βρισκομαι απο οτι μου ειπανε μιας και δεν χρησιμοποιουν καραβια απο οτι μου ειπαν που απεργουν αλλα στελνουν καργκο πτησεις..... παντως τι να πω παιδες τετοια ταχυτητα δεν εχω ξαναδεί....... παρηγγειλα Κυριακή ..... Δευτέρα εφυγε το δεμα απο Σιγκαπούρη.... Τετάρτη αθηνα και πεμπτη κρητη στα χερια μου........ Συνολο 4 μερες κυριολεκτικά απο την αλλη ακρη του κοσμου ...Σε τιμη που δεν υπαρχει πουθενά και χωρίς τελωνεια και μπλεξιματα...βρειτε μου εναν καλο λογο, εκτός απο το να μην εχει καποιο συγκεκριμένο μοντέλο, να ξαναπαραγγειλω απο αλλού;;;;.... . .πραγματικα εντυπωσιακο ετσι;
Salvation81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παιδιά Σας ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις..συννενοηθηκα με dhl τηλεφωνικα .. Το δεμα θα το παραλαβω αυριο κρητη που βρισκομαι απο οτι μου ειπανε μιας και δεν χρησιμοποιουν καραβια απο οτι μου ειπαν που απεργουν αλλα στελνουν καργκο πτησεις..... παντως τι να πω παιδες τετοια ταχυτητα δεν εχω ξαναδεί....... παρηγγειλα Κυριακή ..... Δευτέρα εφυγε το δεμα απο Σιγκαπούρη.... Τετάρτη αθηνα και πεμπτη κρητη στα χερια μου........ Συνολο 4 μερες κυριολεκτικά απο την αλλη ακρη του κοσμου ...Σε τιμη που δεν υπαρχει πουθενά και χωρίς τελωνεια και μπλεξιματα...βρειτε μου εναν καλο λογο, εκτός απο το να μην εχει καποιο συγκεκριμένο μοντέλο, να ξαναπαραγγειλω απο αλλού;;;;.... . .πραγματικα εντυπωσιακο ετσι; θα σου πω τον λογο αν παθει κατι το ρολοι και χρειαστει να το στειλεις πισω. Καλως η κακως πολλοι κοιταμε και το after-sales και σε αυτο δεν ξερω ποσο καλο ειναι το creation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις