Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις κινέζικες και ιαπωνικές μηχανές τις γνωρίζω όμως έχω δει πολύ λίγες σουηδικές μάρκες ρολογιών που όμως δεν χρησιμοποιούν δικούς τους μηχανισμούς, έχεις κάποια ονόματα σουηδικών εταιριών μηχανισμών;

Πχ η SECTOR χρησιμοποιει Swiss Quartz Movement σε καποια μοντελα. Δυστυχως ονοματα μηχανισμων δεν γνωριζω.

Επιστρέφω με φωτογραφία... "καρπίσια"

Τώρα σε σχέση με καταδύσεις και τους επαγγελματίες τι να σας πω... καμιά βουτιά θα την κάνουμε αλλά ως εκεί.

Το συγκεκριμμένο είναι το πρώτο αυτόματο που παίρνω και έχει όντως άλλη αίσθηση... ακούς και το τικ-τοκ :-)

Αν και το πορτοκαλι με ψιλοχαλαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα :)

Καλοριζικο !

Δημοσ.

Μεγειά ...

Φαίνεται ότι κάθεται πολύ καλά στον καρπό σου και ως προς το μέγεθος.

Καλοφόρετο και να δείχνει πάντα καλές ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Πχ η SECTOR χρησιμοποιει Swiss Quartz Movement σε καποια μοντελα. Δυστυχως ονοματα μηχανισμων δεν γνωριζω.

Swiss, άρα ελβετικές!

Και εγώ είχα μπερδευτεί, ούτε τα volvo δεν είναι πια σουηδικά!

Δημοσ.

ευτυχώς που η sector δεν αγοράζει μηχανές από την Σουηδική Αραβία, να σβήσει κάποιος mod την ρύπανση του θέματος από τις αναφορές στην Σουηδία 

Δημοσ.

ευτυχώς που η sector δεν αγοράζει μηχανές από την Σουηδική Αραβία, να σβήσει κάποιος mod την ρύπανση του θέματος από τις αναφορές στην Σουηδία 

Δλδ το προβλημα σου ηταν πως πανω στην φουρια μου το Swiss το μετεφρασα σαν Σουηδικο και οχι Ελβετικο ? Μηπως αν ηταν Σουηδικος θα ηταν καλυτερος απο τον Ελβετικο πχ ? Ειλικρινα καποιοι εδω μεσα μαλλον ψαχνεστε για τσακωμους.

Δημοσ.

το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που μπαίνουν σε θέματα ρολογιών σχολιάζουν ρολόγια και δεν έχουν ακουστά τον όρο "ελβετικό ρολόι" 'η "ελβετικός μηχανισμός" ευτυχώς είμαι σίγουρος ότι είσαι μοναδικός παγκοσμίως

Δημοσ.

το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που μπαίνουν σε θέματα ρολογιών σχολιάζουν ρολόγια και δεν έχουν ακουστά τον όρο "ελβετικό ρολόι" 'η "ελβετικός μηχανισμός" ευτυχώς είμαι σίγουρος ότι είσαι μοναδικός παγκοσμίως

Μπορει να σου ακουστει φανταστικο αλλα Καποιοι μπορει να εχουν παρα πολλα θεματα στο κεφαλι τους και αυτο καμια φορα ειναι αρκετο για να κανουν λαθη (βεβαια το λαθος που εκανα δεν το λες τραγικο αφου μια χαρα ξερω τι εστι Swiss movement αλλα ενταξει ηταν λαθος οπως και να εχει).

Αλλα ξεχασα, στα Ελληνικα φορα εχουμε παντα παρα πολλους αλανθαστους που το μονο που κανουν ειναι να πεταγονται ανα διαστηματα σε μερικα θεματα μονο για να διορθωσουν καποιους ενω ολη την αλλη ωρα δεν προσφερουν τπτ.

Αλλα οκ ο καθενας ξερει ποιος ειναι και τι κανει.

Δημοσ.

... και να δείχνει πάντα καλές ώρες.

Η καλύτερη ευχή που έχει γραφτεί στο νήμα!  :)

Καλοφόρετο και από μένα!

Όντως... Ευχαριστώ :-)Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Ρε παιδιά πόσο σίγουροι είμαστε ότι τα ρολόγια είναι γνήσια?από το ebay έχω ακούσει ότι παίζει πολύ ρεπλικα,το άμαζον τι λέει?

Δημοσ.

Στο ebay θέλει προσοχή όντως. Στο amazon όμως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και ειδικά όταν πωλητής είναι το ίδιο το amazon. 

• Like 1
Δημοσ.

georgexx όπως είπε και o nk_surfer όντως το amazon δεν παίζει να πάρεις μούφα. Στο γερμανικό που έχω εμπειρία, αν δεν σου κάνει για οποιοδήποτε λόγο το στέλνεις πίσω και σου επιστρέφουν τα χρήματά σου πίσω.

Δημοσ.

Μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το gshock μου, αρχίζω να Ψήνομαι για το παρακάτω...

Casio G-Shock AWG-M100-1AER στις 75 λίρες με το επιπλέον ΦαΠΑ για Ελλάδα δλδ ~86 €.

http://www.amazon.co.uk/Casio-G-Shock-Quartz-Watch-Analogue/dp/B007421B3W/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1367073867&sr=1-2&keywords=AWG-100

Το συγκεκριμένο είναι Solar Power και Radio Controlled.

Εδώ στα 160 ευρώ, μια χαρά.

http://www.skroutz.gr/s/447065/Casio-Mens-G-Shock-Chrono-AWG-M100-1AER.html

Δημοσ.

Αν ψαξετε πολυ καλα το ΑΜΑΖΟΝ εχει καποιες φοβερες τιμες σε ρολογια που δεν ειναι διαθεσιμα αλλα θα τα ξαναφερουν (και αρα μπορειτε να τα παραγγειλετε αφου εχουν ακομα τιμη πανω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...