Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πως σας φαινεται αυτο???? το εχει κανεις??? σκεφτομαι να σοβαρα να το τσιμπισω.....ειναι κουκλι για τα γουστα μου και το προτιμω απο το orient mako xl .....και βασικα δεν υπαρχει πουθενα σε αυτην την τιμη και σε αυτο το χρωμα απο οτι εχω ψαξει πραγμα που το κανει ακομα πιο ελκυστικο........ακουω γνωμες.

http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-automatic-divers-ffe06001k0-mens-watch-3305.html

Ως ρολογόφιλος, το έχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω ακόμη μία.

Η αγορά ρολογιού από τρίτες χώρες έχει τον κίνδυνο είτε να χαθεί εύκολα το δέμα είτε να μπλεχτεί με διαδικασίες εκτελωνισμού που, ειδικά, σ' αυτές τις αξίες θα επιβαρυνθεί ο αγοραστής τουλάχιστοβ με ΦΠΑ και λοιπά έξοδα, τα οποία θα αυξήσουν σημαντικά το αρχικό κόστος.

Προτείνω, λοιπόν, είτε την αγορά του συγκεκριμένου ρολογιού από τη Γερμανία

http://www.orientuhren.de/divers-c-40.html?infoBox=0&osCsid=1sdoee2oltuu0rmfp4303qb031

είτε ενός ρολογιού από την ελληνική αγορά και συγκεκριμένα από τα ελληνικά fora στα οποία μπορεί να βρει κανείς πολύ καλά ρολόγια τα οποία οι ρολογόφιλοι αφενός τα προσέχουν πολύ καλά αφετέρου τα πουλάνε σε αρκετά χαμηλές τιμές για αγορά νέων.

Από τον συγκεκριμένο Γερμανό έχω αγοράσει πέρυσι δύο Mako και πολλοί άλλοι ρολογόφιλοι διάφορους άλλους τύπους. Γνωρίζει την ελληνική αγορά και μου έκανε έκπτωση ως μέλος ελληνικού forum ρολογιών. Όποιος  ενδιαφέρεται, μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία με πμ.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτείνω, λοιπόν, είτε την αγορά του συγκεκριμένου ρολογιού από τη Γερμανία

όμως το συγκεκριμένο δεν το εχει ο Γερμανός, αλλά και να το είχε πόσο είναι ο ΦΠΑ στα 120ευρώ που το εχει στο creationwatches και πόσοι έχουν πληρώσει ΦΠΑ και δασμούς σε αποστολή του creationwatches;

Δημοσ.

όμως το συγκεκριμένο δεν το εχει ο Γερμανός, αλλά και να το είχε πόσο είναι ο ΦΠΑ στα 120ευρώ που το εχει στο creationwatches και πόσοι έχουν πληρώσει ΦΠΑ και δασμούς σε αποστολή του creationwatches;

Ίσως δεν το πρόσεξες, είναι το πρώτο στην έβδομη σειρά με 149 ευρώ.

Για το δεύτερο ερώτημα, το ρίσκο του εκτελωνισμού είναι δικό σου όταν αγοράζεις από τρίτες χώρες, αφού η ατέλεια είναι στα 45 ευρώ, και σε ότι αφορά στο πόσοι έχουν πληρώσει ΦΠΑ (γνωρίζεις ότι είναι 23%) και λοιπά έξοδα (δεν έγραψα για δασμό) δεν νομίζω να περιμένεις απάντηση, αφού το ερώτημα αυτό είναι μάλλον ρητορικό.

Δημοσ.

αυτό που προτείνεις εχει μπλε καντράν ενώ η ζήτηση είναι για συγκεκριμένο χρώμα το οποίο δεν είναι το μπλε ούτε το μαύρο που εχει ο Γερμανός

και βασικα δεν υπαρχει πουθενα σε αυτην την τιμη και σε αυτο το χρωμα απο οτι εχω ψαξει πραγμα που το κανει ακομα πιο ελκυστικο.

Δημοσ.

Ίσως δεν το πρόσεξες, είναι το πρώτο στην έβδομη σειρά με 149 ευρώ.

Για το δεύτερο ερώτημα, το ρίσκο του εκτελωνισμού είναι δικό σου όταν αγοράζεις από τρίτες χώρες, αφού η ατέλεια είναι στα 45 ευρώ, και σε ότι αφορά στο πόσοι έχουν πληρώσει ΦΠΑ (γνωρίζεις ότι είναι 23%) και λοιπά έξοδα (δεν έγραψα για δασμό) δεν νομίζω να περιμένεις απάντηση, αφού το ερώτημα αυτό είναι μάλλον ρητορικό.

Ναι το εχει σε αλλα χρωματα αλλα βγαινει μαζι με τα μεταφορικα απο οτι τσεκαρα 163 ευρο........ 43 ευρο παραπανω δηλαδη ο Γερμαναρας............δηλαδη πανω απο 25% μεγαλυτερη τιμη!!!!!!!!!!!....και με την προτερη εμπειρια που υπαρχει απο creationwatches (σχεδον ποτε κανεις δεν πληρωσε τελωνειο η φορους απο το συγκεκριμενο σιτε ειδικα με απλο ταχυδρομιο ) δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να το δωσει το καπελο στον Γερμαναρα!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ναι καλα το καταλαβατε.............ειμαι ρατσιστης  με τους απογονους του Χιτλερ και θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο...........πραγμα που δεν συμβαινει βεβαια με τους συμπαθεστατους και φιλειρηνικούς κατοικους της Σιγκαπουρης οπου και βρισκετε το creationwatches........

Δημοσ.

Ναι το εχει σε αλλα χρωματα αλλα βγαινει μαζι με τα μεταφορικα απο οτι τσεκαρα 163 ευρο........ 43 ευρο παραπανω δηλαδη ο Γερμαναρας............δηλαδη πανω απο 25% μεγαλυτερη τιμη!!!!!!!!!!!....και με την προτερη εμπειρια που υπαρχει απο creationwatches (σχεδον ποτε κανεις δεν πληρωσε τελωνειο η φορους απο το συγκεκριμενο σιτε ειδικα με απλο ταχυδρομιο ) δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να το δωσει το καπελο στον Γερμαναρα!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ναι καλα το καταλαβατε.............ειμαι ρατσιστης  με τους απογονους του Χιτλερ και θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο...........πραγμα που δεν συμβαινει βεβαια με τους συμπαθεστατους και φιλειρηνικούς κατοικους της Σιγκαπουρης οπου και βρισκετε το creationwatches........

Βεβαια μην ξεχναμε πως το Creation Watches πουλαει τα ρολογια σχεδον σε Bulk κατασταση. Μπορει για μερικους σαν εμενα να μην λεει πολλα αυτο γιατι τα βαζουμε σε θηκες αλλα γλυτωνουν καλα χρηματα με το να μην τα δινουν με την αυθεντικη συσκευασια, μαλλον εκει ειναι το θεμα τις διαφορας των 43ε.

Δημοσ.

Βεβαια μην ξεχναμε πως το Creation Watches πουλαει τα ρολογια σχεδον σε Bulk κατασταση. Μπορει για μερικους σαν εμενα να μην λεει πολλα αυτο γιατι τα βαζουμε σε θηκες αλλα γλυτωνουν καλα χρηματα με το να μην τα δινουν με την αυθεντικη συσκευασια, μαλλον εκει ειναι το θεμα τις διαφορας των 43ε.

Συμφωνω απολυτα απλα ενημερωτικα................επειδη εχει τυχει να αγορασω πολυ παλιοτερα και απο τον γερμαναρα orienthlampoutsen η δεν ξερω πως τον λενε.......χαχαχα.......και αυτος το ιδιο κανει...................το κουτακι πχ για να σου στειλει το αυθεντικο στο χρεωνει απο 2,5 μεχρι περιπου 10 ευρο αναλογα το ποιο θα διαλεξεις .........και τα μεταφορικα με απλο!!!!!!!!!! ταχυδρομιο στα χρεωνει 9,5 ευρο ...........συν μια μικρη προμυθεια , η οποια δεν ξερω τι ρολο βαραει , αν αποφασισεις να τον πληρωσεις με paypal.............και που κουβεντα για παζαρι θα σε φαει ουτε 2 ευρο δεν κοβει.........ελπιζω να καταλαβες περι τι ανθρωπου μιλαμε...........κλασσικος γερμανος......αχρωμος , αοσμος και σπαγκοραμενος!!!!!!!!!

Δημοσ.

ο Γερμανός αν του δηλώσεις ότι είσαι μέλος σε forum ρολογιών κάνει κάποια έκπτωση αλλά το seiko που πήρα από το creation ήρθε στο κουτί του με το αυθεντικό manual του, ο Γερμανός στέλνει manual ή σε βάζει να τα κατεβάζεις από την orient σε pdf; 

Δημοσ.

Εγώ μόλις παρέλαβα από creation το seiko orange monster :

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-orange-monster-skx781k-skx781-200m-mens-watch-711.html

Όταν το παράγγειλα είχει 140€ - τώρα το έχει στα 148... και πάλι μισή τιμή με εδώ.

Με αποστολή DHL Express ήρθε σε 4 μέρες με 7€ μεταφορικά... και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρα.

Το βάζει βέβαια μέσα σε ένα noname κουτί αλλά πιθανώς γι'αυτό να περνάει και τα τελωνεία και το manual ήρθε κανονικά με σφραγίδα εγγύησης.

Δημοσ.

Εγώ μόλις παρέλαβα από creation το seiko orange monster :

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-orange-monster-skx781k-skx781-200m-mens-watch-711.html

Όταν το παράγγειλα είχει 140€ - τώρα το έχει στα 148... και πάλι μισή τιμή με εδώ.

Με αποστολή DHL Express ήρθε σε 4 μέρες με 7€ μεταφορικά... και δεν πλήρωσα τίποτα εξτρα.

Το βάζει βέβαια μέσα σε ένα noname κουτί αλλά πιθανώς γι'αυτό να περνάει και τα τελωνεία και το manual ήρθε κανονικά με σφραγίδα εγγύησης.

Αντε, καλοφορετο !!!!! :)  Και καμια φωτο θα βοηθουσε !!!

Δημοσ.

Αντε, καλοφορετο !!!!! :)  Και καμια φωτο θα βοηθουσε !!!

Και, προσθέτω ... φωτο καρπίσια, δηλαδή με το ρολόι στον καρπό ...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μία απορία.

Όλοι εδώ πέρα έχετε αγοράσει αυτόματα καταδυτικά ρολόγια. Για ποιο λόγο δεν έχει προτιμήσει κάποιος ένα kinetic που και μεγαλύτερη αυτονομία έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια??

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μία απορία.

Όλοι εδώ πέρα έχετε αγοράσει αυτόματα καταδυτικά ρολόγια. Για ποιο λόγο δεν έχει προτιμήσει κάποιος ένα kinetic που και μεγαλύτερη αυτονομία έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια??

Ισως επειδη τα ΚΑΛΑ kinetic που ειναι και για καταδυσεις ειναι πολυ ακριβα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...