nvel Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 υπάρχουν δυο εταιρίες με την επωνυμία δήσιος που ασχολούνται με μπαταρίες, το μαγαζί με τα λουράκια εχει σχέση με αυτή που είναι και παλαιότερη από την γνωστότερη στην πλατεία καρύτση
tornadoathens Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 παιδια πως σας φαινεται αυτο???? το εχει κανεις??? σκεφτομαι να σοβαρα να το τσιμπισω.....ειναι κουκλι για τα γουστα μου και το προτιμω απο το orient mako xl .....και βασικα δεν υπαρχει πουθενα σε αυτην την τιμη και σε αυτο το χρωμα απο οτι εχω ψαξει πραγμα που το κανει ακομα πιο ελκυστικο........ακουω γνωμες. http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-automatic-divers-ffe06001k0-mens-watch-3305.html 1
xouzel Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 παιδια πως σας φαινεται αυτο???? το εχει κανεις??? σκεφτομαι να σοβαρα να το τσιμπισω.....ειναι κουκλι για τα γουστα μου και το προτιμω απο το orient mako xl .....και βασικα δεν υπαρχει πουθενα σε αυτην την τιμη και σε αυτο το χρωμα απο οτι εχω ψαξει πραγμα που το κανει ακομα πιο ελκυστικο........ακουω γνωμες. http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-automatic-divers-ffe06001k0-mens-watch-3305.html Απλο, κομψο, διακριτικο. Πανεμορφο και αυτοματο. Θα ελεγα........ καλοφορετο !!!!
Voodooman Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 παιδια πως σας φαινεται αυτο???? το εχει κανεις??? σκεφτομαι να σοβαρα να το τσιμπισω.....ειναι κουκλι για τα γουστα μου και το προτιμω απο το orient mako xl .....και βασικα δεν υπαρχει πουθενα σε αυτην την τιμη και σε αυτο το χρωμα απο οτι εχω ψαξει πραγμα που το κανει ακομα πιο ελκυστικο........ακουω γνωμες. http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-automatic-divers-ffe06001k0-mens-watch-3305.html Μακάρι να μπορούσαμε να μάθουμε αν η στεφάνη του περιστρέφεται εύκολα ή δύσκολα. Το ρολόι κατά 99% δεν είναι καθαρό GMT, δηλαδή ο δεύτερος ωροδείκτης δεν περιστρέφεται ανεξάρτητα από τον πρώτο. Αν λοιπόν η στεφάνη περιστρέφεται εύκολα, τότε θα χάνεται η ρύθμιση της δεύτερης ώρας. Αν βέβαια δεν σε νοιάζει αυτό, τότε όρμα, έχω ένα με τον ίδιο μηχανισμό, ο οποίος είναι εξαιρετικός. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παίδες. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το σάιτ με τα ρώσικα ρολόγια; Έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να το θυμηθώ αλλά ούτε και να το βρω εδώ μέσα. Ευχαριστώ.
tornadoathens Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μακάρι να μπορούσαμε να μάθουμε αν η στεφάνη του περιστρέφεται εύκολα ή δύσκολα. Το ρολόι κατά 99% δεν είναι καθαρό GMT, δηλαδή ο δεύτερος ωροδείκτης δεν περιστρέφεται ανεξάρτητα από τον πρώτο. Αν λοιπόν η στεφάνη περιστρέφεται εύκολα, τότε θα χάνεται η ρύθμιση της δεύτερης ώρας. Αν βέβαια δεν σε νοιάζει αυτό, τότε όρμα, έχω ένα με τον ίδιο μηχανισμό, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Κουκλι και το δικο σου.... Βασικα ημουν αναμεσα σε αυτό και το mako xl.... το οποιο εκτος του οτι εχει ανεξηγιτα μεγαλύτερη τιμη ενω η τιμη αντιπροσωπιας απο οτι το εψαξα ειναι καμιά 50αρια δολαρια πιο κατω απο το συγκεκριμενο...... ειναι και αντικειμενικα τουλαχιστον κατα την γνωμη μου πιο ασχημο και εχει και αυτον τον εξτρα ρυθμιστή για την ημερομηνία που με φοβιζει να το βαλω στο νερο κι ας εχουν την ιδια στεγανοτητα 200 μετρα....Το excurcionist, οπως βλέπω και το αποκαλούν στα φορουμ, φαίνεται πολυ πιο στιβαρο..... Οσον αφορά το ερωτημα σου απο οτι ειδα σε βιντεάκια ο δεικτης δεν κινηται αυτονομα οποτε εχεις δικιο αλλα δεν με πειραζει αν η στεφανη ειναι στιβαρη δεν θα εχω θεμα.... Τελος παντων το παρηγγειλα ηδη πριν λιγο χρησιμοποιοντας απλο ταχυδρομειο στελνοντας και μαιλ να το σημανουν σαν δωρο και ελπιζω να μην εχω θεμα με τελωνειο...120 ευροπουλα παντως ειναι σουπερ τιμη για το συγκεκριμενο απο οτι το ψαξα λιγο.. Θα γραψω εντυπωσεις με το που παραλαβω παιδιά σε καμιά 20αρια μερες. 1
cleeverblade Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παίδες. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το σάιτ με τα ρώσικα ρολόγια; Έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να το θυμηθώ αλλά ούτε και να το βρω εδώ μέσα. Ευχαριστώ. http://chistopolcity.com/
barman_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 η εκπτωση ισχυει ακομα?το 20% απο αμαζον?γιατι βαζω κωδικο NOWUKNOW και δε γινεται κατι..εκτος αν ειναι το καινουριο που ειναι μονο για τα ρουχα..
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μου ηρθε email σημερα απο το Αμαζον οτι ισχυει ο κωδικος μεχρι 5 Μαη για ρουχα, παπουτσια και αξεσουαρ.
Salvation81 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παιδες κοιταξτε και Caterpillar σε ρολογια.....Δεν φτιαχνουν μονο φοβερους εκσκαφεις
barman_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μου ηρθε email σημερα απο το Αμαζον οτι ισχυει ο κωδικος μεχρι 5 Μαη για ρουχα, παπουτσια και αξεσουαρ. ποιος ειναι ο κωδικος?αυτος που εβαλα και γω?εαν ναι,δε βλεπω να ισχυει..
Orfeus Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Επίσημη απαντηση TW steel ειναι ότι όλα τα ρολόγια της στο λεπτοδεικτη έχουν ένα τζόγο 1-2 χιλιοστά.Σοβαρή εταιρεία.Θα το κρατήσω για καθημερινό.
Questioner Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Επίσημη απαντηση TW steel ειναι ότι όλα τα ρολόγια της στο λεπτοδεικτη έχουν ένα τζόγο 1-2 χιλιοστά.Σοβαρή εταιρεία.Θα το κρατήσω για καθημερινό. Δηλαδή για να βλέπεις τη σωστή ώρα πρέπει να το ρυθμίζεις 1-2 λεπτά πίσω...
Voodooman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Προς τους κατόχους των γνωστών "καταδυτικών-σκυλιών" (Seiko Monster-SKX007-009, citizen NY040) αλλά και άλλων, δείτε τί μπορείτε να κάνετε στο ρολόι σας, ώστε να γίνει μοναδικό: http://www.motorcitywatchworks.com/ Ο άνθρωπος δεν είναι φτηνός και μία πλήρης μετατροπή υπολογίζω ότι μπορεί να φτάσει και τα €300 (+€150 περίπου για την αγορά του εργοστασιακού ρολογιού), αλλά το αποτέλεσμα είναι να αποκτήσετε ένα ρολόι μοναδικό στον κόσμο. Στο νετ υπάρχουν πολλοί μερακλήδες που έχουν custom ρολόγια βασισμένοι σε τέτοια μεσαίας κατηγορίας με αποδεδειγμένη αξία. Ψήνομαι άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις