Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι εμπειρίες των χρηστών λένε οτι είναι αξιόπιστο κατάστημα.δεν εχει κολλήσει σε τελωνείο γιατι τα στέλνει με ενδιάμεσους σταθμούς..

οπως κάνει και η OWC απο Αμερική.

Καθυστερεί λίγο βέβαια.

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.......ενοεις οτι δεν περναει τελωνειο οταν ειναι αποστολη με απλο ταχυδρομιο η και με κουριερ ειναι ασφαλες???? και οταν λεμε καθυστερει??? πανω απο 15 μερες???

Δημοσ.

Οποτε υπάρχει κι αλλος εκτός απο εμενα με το ιδιο θεμα της διπλης κρατησης.... Με ποια τραπεζα φιλε μου και τι καρτα;;;; αν επιτρεπεις.

Το ιδιο ειχε συμβει και σ'εμενα τα Χριστουγεννα με προπληρωμενη απο την eurobank.Το ειχα αναφερει εδω μεσα αλλα δεν θυμαμαι καθολου που ακριβως.

Ειχα παρει 10 φορες τηλεφωνο και ειχα κανει και φασαρια στην Τραπεζα και κανενας δεν μου ειπε πραγματικα τι συμβαινει.

Ηταν πολυ μικρο το ποσο και δεν ειχα το κουραγιο να το συνεχισω παραπανω.

Δημοσ.

Παιδες μακριά απο TW.

3/3 το απεστειλα για επισκευή και μου το γυρισαν 21/3 ανεπισκεύαστο

21/3 το ξαναπαραδίδω και σημερα μου το επιστρέφουν πάλι οπως ήταν.

Εντός εγγύησης.Τους το ξαναέδωσα και είπαν ότι θα μου το στείλουν αύριο.

Τρελή κοροϊδία.Αν και αύριο ανεπισκεύαστο πάω http://www.efpolis.gr/ και αντε γεια...

Ρε παιδιά γτ όλοι έτσι τόσο χάλια με τα TW Steel; Εγώ πάντως με ένα limited edition που είχα τσιμπήσει δεν έχω κάποιο θέμα ευτυχώς.

Και είναι όμορφα oversized ρολόγια.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.......ενοεις οτι δεν περναει τελωνειο οταν ειναι αποστολη με απλο ταχυδρομιο η και με κουριερ ειναι ασφαλες???? και οταν λεμε καθυστερει??? πανω απο 15 μερες???

Να ξέρεις οτι όταν φέρεις απο USA πάντα με USPS ειναι το ταχυδρομείο τους μείωνεις πολυ τις πιθανότητες τελωνειου.. Οταν βλέπεις FedEx ups τότε έχεις τελωνείο γιατι των courrier περνάνε αναγκαστικά..

Για την creation watches απο τι έχω καταλάβει βαση των χρηστών του forum το περνάνε διαφορετικά και δεν εχει σταματήσει κανενός στο τελωνείο.

Εγω έχω εμπειρια με owc που με διαβεβαίωσαν οτι παρόλο που ειναι μεγαλύτερο το κόστος απο το επιτρεπόμενο δεν θα περάσει γιατι θα σταλεί μέσω Ευρώπης...

Στειλτους ένα email στην creation watches θα στο πουν και οι ίδιοι λογικα..

15 εως 25 εργάσιμες .. Εμένα είχε κάνει 15 ..

Δημοσ.

οι εμπειρίες των χρηστών λένε οτι είναι αξιόπιστο κατάστημα.δεν εχει κολλήσει σε τελωνείο γιατι τα στέλνει με ενδιάμεσους σταθμούς..

οπως κάνει και η OWC απο Αμερική.

Καθυστερεί λίγο βέβαια.

H OWC στην οποία αναφέρεσαι ποια εταιρία-e-shop είναι...;

Περισσότερες πληροφορίες για το μαγαζί στη Θησέως με τα λουράκια θα ενδιέφεραν και μένα.

Δημοσ.

Περισσότερες πληροφορίες για το μαγαζί στη Θησέως με τα λουράκια θα ενδιέφεραν και μένα.

Κατεβαινεις την Καραγιωργη Σερβιας και πρωτη δευτερη καθετος ειναι η Θησεως.Το μαγαζι εμπορευεται λουρακια μπρασελεδες σε οτι σχεδιο χρωμα φανταστεις αλλα με προδιαγραφες.Αδιαβροχα,με δερμα,ξωραφα κτλ.Έχω παρει για το Camel που δεν έβρισκα και 2 χρονια  δεν έχει παθει τπτ.Η κύρια μαρκα που εμπορευεται ειναι αυτη http://www.hirschstraps.com/

Δημοσ.

Αν έχει Hirsch, έχει τα πάντα!

Στα σοβαρά τώρα, η Hisrch έχει τεράστια γκάμα και δεν μπορεί, όλο και κάποιο θα βρεις να σου αρέσει. Το εντυπωσιακό είναι οι τιμές του μαγαζιού, εφάμιλλες του globalwatchband.

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι όταν φέρεις απο USA πάντα με USPS ειναι το ταχυδρομείο τους μείωνεις πολυ τις πιθανότητες τελωνειου.. Οταν βλέπεις FedEx ups τότε έχεις τελωνείο γιατι των courrier περνάνε αναγκαστικά..

Για την creation watches απο τι έχω καταλάβει βαση των χρηστών του forum το περνάνε διαφορετικά και δεν εχει σταματήσει κανενός στο τελωνείο.

Εγω έχω εμπειρια με owc που με διαβεβαίωσαν οτι παρόλο που ειναι μεγαλύτερο το κόστος απο το επιτρεπόμενο δεν θα περάσει γιατι θα σταλεί μέσω Ευρώπης...

Στειλτους ένα email στην creation watches θα στο πουν και οι ίδιοι λογικα..

15 εως 25 εργάσιμες .. Εμένα είχε κάνει 15 ..

Σχετικα ειναι ολα, μου εχει τυχει και με FedEx απο Αμερικη δεματα να περασουν νερο αλλα με USPS να κρατηθουν στο τελωνειο. Ο λογος ειναι Και το βαρος του δεματος, οχι μονο η τιμη.

Δημοσ.

σχετικά είναι αλλα μερικά μαγαζιά τα στέλνουν με ενδιάμεσους σταθμούς για να αποφευχθεί το τελωνείο

Για το θέμα του ρολογιού ειναι μικρό πακέτο και αν το δηλώσουν με χαμηλή τιμή και ως gift ειναι πολύ δύσκολο μετα να περάσει τελωνείο.

Η OWC μου το είχε πεί αυτό(μαγαζί με MAC προιόντα απο Αμερική)  ..εκπρόσωπος τους δηλαδή. οτι τα στέλνουν πρώτα Ευρώπη και μετά Ελλάδα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο τελωνείου .Η τιμή ηταν 150 ευρώ περίπου και το πακέτο ηταν κατα πολύ μεγαλύτερο απο του ρολογιού.

Δημοσ.

σχετικά είναι αλλα μερικά μαγαζιά τα στέλνουν με ενδιάμεσους σταθμούς για να αποφευχθεί το τελωνείο

Για το θέμα του ρολογιού ειναι μικρό πακέτο και αν το δηλώσουν με χαμηλή τιμή και ως gift ειναι πολύ δύσκολο μετα να περάσει τελωνείο.

Η OWC μου το είχε πεί αυτό(μαγαζί με MAC προιόντα απο Αμερική)  ..εκπρόσωπος τους δηλαδή. οτι τα στέλνουν πρώτα Ευρώπη και μετά Ελλάδα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο τελωνείου .Η τιμή ηταν 150 ευρώ περίπου και το πακέτο ηταν κατα πολύ μεγαλύτερο απο του ρολογιού.

Γνωριζω καλα τον Διευθυντη της Other World Computing ;)

Απο εκει και περα ειμαστε στο Ελλαντα, τπτ δεν ειναι σιγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα...3 στα 3..............εμενα πειραιως prepaid.........οποτε μαλλον ουτε η αλλαγη στον τροπο αποστολης φταει στην περιπτωση μου ουτε τιποτα.........απλα οι ελληνικες τραπεζες για να σε αφησουν να αγορασεις απο αμαζον πουλανε νταβατζιλικι παγωνοντας αλλη μια φορα τα λεφτα που δινεις για την παραγγελια σου για 15 μερες αναγκαζοντας σε να τα ξαναβαλεις και αν δεν το κανεις και δεν υπαρχει διαθεσιμο ποσο στον λογαριασμο σου δεν σε αφηνουν να ολοκληρωσεις την συναλλαγη.........επειδη ετσι γουσταρουν και με την ευγενικη χορηγια του αμαζον βεβαια που δεν χρησιμοποιει τα πρωτα χρηματα αλλα τους τα ξαναζηταει διευκολυνοντας τους......οποτε αν ξαναπαραγγειλω με το που ξεπαγωσουν τα λεφτα μου πιθανοτατα το ιδιο θα γινει.....μ αρεσει παντως που διαφημιζουν τις συγκεκριμενες καρτες τους για ευκολες και ασφαλεις συναλλαγης στο ιντερνετ.......πρεπει να τους χρωστας ομως να δουμε αν σου δινουν περιθωριο 15 μερες να τους ξεπληρωσεις...........θα σε φανε..........καθε μερα με τηλεφωνα και απειλες..........οι καρχαριες.......απο νταβατζηλικια στα λεφτα μας ομως παντα κουτοπονηρα θα τον βρουνε τον τροπο να στην κανουνε...............Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ..........

Υ.Γ. Εβαλα σε παραθεση τις συγκεκριμενες καρτες που συμβαινει αυτο με την διπλη κρατηση ουτως ωστε οποιος εχει σκοπο να χρησιμοποιησει καποια απο αυτες τις καρτες για αγορα απο αμαζον αγγλιας να το εχει υποψην του.

δυστυχως εμενα ηταν πολυ μεγαλο το ποσο και στις 2 περιπτωσεις και με κρεμασε πραγματικα.δε ξερω τι θα κανω,ισως βγαλω μια δευτερη καρτα για τις αγορες απο αμαζον

• Moderators
Δημοσ.

το μαγαζί είναι αυτό αλλά δεν εχει και τα πάντα μόνο συγκεκριμένες μάρκες

Εχει καποια σχεση ο ενας ιδιοκτητης (Δησιος) με τον γνωστο απο τις μπαταριες Δησιο ή προκειται για συνωνυμια; 

Δημοσ.

Εχει καποια σχεση ο ενας ιδιοκτητης (Δησιος) με τον γνωστο απο τις μπαταριες Δησιο ή προκειται για συνωνυμια; 

Αυτή την απορία την είχα κι εγώ (αναλογιζόμενος και το πόσο κοντά βρίσκονται τα δύο καταστήματα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...