Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί χαμηλή, τόσο αξίζει. (Μην ψαρώνεις απο τις αρχικές τιμές στα Invicta)

Μη λεμε μονο για τα Ελληνικα μαγαζια, ετσι ;;; ;)

Δημοσ.

ναι τα ειδα,ειμαι λιγακι αναποφασιστος!επειδη εχω ακρη απο αμερικη που βγαινει κοντα 75 ευρω κ αναρωτιεμαι αν δεχονται και εκει το κουπονι..

επισης,με προβληματιζει το γεγονος οτι το αμαζον παλι θα μου κρατησει τα διπλα λεφτα.δλδ μια φορα η χρεωση και δευτερη η κρατηση του ιδιου ποσου για ενα μηνα...

Οποτε υπάρχει κι αλλος εκτός απο εμενα με το ιδιο θεμα της διπλης κρατησης.... Με ποια τραπεζα φιλε μου και τι καρτα;;;; αν επιτρεπεις.

Δημοσ.

πάντως εγώ παράγγειλα ένα invicta και το έχω στα χέρια μου από τα Χριστούγεννα και μου βγήκε στα 70 ευρώ,το ρολογάκι πιστεύω αξίζει μέχρι και το τελευταίο του cent σε αυτή την τιμή,δεν χάνει ούτε δευτερόλεπτο ο μηχανισμός του δεν το περίμενα τόσο ακριβές τώρα αν θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου ο καιρός θα δείξει. http://www.amazon.com/Invicta-12843-Specialty-Chronograph-Silver/dp/B00962H4F2

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση απο εμένα.

Έχω το http://www.ewatch.com.gr/0050001746/%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-nautica-a43007g.html και μετά απο ένα χρόνο πέρσι μου κόπηκε το λουρί στο σημείο που κουμπώνει...

Σαν μακάκας πήρα το original λουρί απο τη nautika.

Φέτος ξανα μανά παει να κοπεί όπως φάινεται...

Υπάρχει κάποια λύση να πα΄ρω απο κάπου αλλού κ ας μην είναι το γνήσιο?

Γιατι κάνει 50 ευρώ...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γιατί χαμηλή, τόσο αξίζει. (Μην ψαρώνεις απο τις αρχικές τιμές στα Invicta)

Αρα μουφα που κανει 1000λιρες.... ?
Δημοσ.

Έχω το http://www.ewatch.com.gr/0050001746/%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-nautica-a43007g.html και μετά απο ένα χρόνο πέρσι μου κόπηκε το λουρί στο σημείο που κουμπώνει...

Γιατι κάνει 50 ευρώ...

Ευχαριστώ!

Αν δεν πας σε ρολογαδικο δεν βλεπω να βγαζεις ακρη....Παντως 50ε για αυθεντικο Nautica δεν ειναι ασχημο οταν τα noname κοστιζουν 20ε.

Δημοσ.

Παιδες μακριά απο TW.

3/3 το απεστειλα για επισκευή και μου το γυρισαν 21/3 ανεπισκεύαστο

21/3 το ξαναπαραδίδω και σημερα μου το επιστρέφουν πάλι οπως ήταν.

Εντός εγγύησης.Τους το ξαναέδωσα και είπαν ότι θα μου το στείλουν αύριο.

Τρελή κοροϊδία.Αν και αύριο ανεπισκεύαστο πάω http://www.efpolis.gr/ και αντε γεια...

Δημοσ.

Οποτε υπάρχει κι αλλος εκτός απο εμενα με το ιδιο θεμα της διπλης κρατησης.... Με ποια τραπεζα φιλε μου και τι καρτα;;;; αν επιτρεπεις.

prepaid eurobank

εχω 2/2 με το αμαζον

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.. και σε φίλο μου με χρεωστικη alpha bank american express γίνεται το ίδιο κάθε φορά. Ενώ του δεσμεύουν το πόσο κατά τη στιγμή της παραγγελίας, όταν γινει η τιμολόγηση και αποστολή, παίρνουν το ποσο από το διαθέσιμο κι όχι από το δεσμευμένο. Σε πιστωτική πάντως δεν γίνεται αυτό, οπότε αναρωτιέμαι αν γίνεται από το amazon ή το ξεκίνησαν οι τράπεζες εδώ.

prepaid eurobank

εχω 2/2 με το αμαζον

Μαλιστα...3 στα 3..............εμενα πειραιως prepaid.........οποτε μαλλον ουτε η αλλαγη στον τροπο αποστολης φταει στην περιπτωση μου ουτε τιποτα.........απλα οι ελληνικες τραπεζες για να σε αφησουν να αγορασεις απο αμαζον πουλανε νταβατζιλικι παγωνοντας αλλη μια φορα τα λεφτα που δινεις για την παραγγελια σου για 15 μερες αναγκαζοντας σε να τα ξαναβαλεις και αν δεν το κανεις και δεν υπαρχει διαθεσιμο ποσο στον λογαριασμο σου δεν σε αφηνουν να ολοκληρωσεις την συναλλαγη.........επειδη ετσι γουσταρουν και με την ευγενικη χορηγια του αμαζον βεβαια που δεν χρησιμοποιει τα πρωτα χρηματα αλλα τους τα ξαναζηταει διευκολυνοντας τους......οποτε αν ξαναπαραγγειλω με το που ξεπαγωσουν τα λεφτα μου πιθανοτατα το ιδιο θα γινει.....μ αρεσει παντως που διαφημιζουν τις συγκεκριμενες καρτες τους για ευκολες και ασφαλεις συναλλαγης στο ιντερνετ.......πρεπει να τους χρωστας ομως να δουμε αν σου δινουν περιθωριο 15 μερες να τους ξεπληρωσεις...........θα σε φανε..........καθε μερα με τηλεφωνα και απειλες..........οι καρχαριες.......απο νταβατζηλικια στα λεφτα μας ομως παντα κουτοπονηρα θα τον βρουνε τον τροπο να στην κανουνε...............Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ..........

Υ.Γ. Εβαλα σε παραθεση τις συγκεκριμενες καρτες που συμβαινει αυτο με την διπλη κρατηση ουτως ωστε οποιος εχει σκοπο να χρησιμοποιησει καποια απο αυτες τις καρτες για αγορα απο αμαζον αγγλιας να το εχει υποψην του.

Δημοσ.

Γιατι κάνει 50 ευρώ...

Ευχαριστώ!

Επειδή δεν βλέπω καλά στην φωτό, είναι απλό λουράκι; Εννοώ η πλευρά του που πιάνει στην κάσα είναι ευθεία, χωρίς περίεργα σχέδια; Αν μπορείς, ανέβασε μία φωτό.

Το καλύτερο μαγαζί για λουράκια που ξέρω είναι αυτό. Οι τιμές του είναι πολύ καλές. Στην ελληνική αγορά βέβαια δεν ξέρω τί παίζει και πολύ καλά, πάντως δεν έχω δει  κάποιο μαγαζί να έχει σοβαρή ποικιλία και καλές τιμές, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Αν εισαι Αθηνα κατεβαινεις στη Θησεως κεντρο κ εχει μαγαζι που πουλα μονο λουρακια σε οτι σχεδιο θες.

Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν εισαι Αθηνα κατεβαινεις στη Θησεως κεντρο κ εχει μαγαζι που πουλα μονο λουρακια σε οτι σχεδιο θες.

Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App

Αν μπορείς στείλε μου τη διεύθυνση ή τηλέφωνο αν έχεις, γιατί ψάχνω και εγώ για ένα 'ιδιαίτερο' λουράκι για ένα ρολόι μου.

Δημοσ.

παιδια συγνωμη αν σε καποιους φανει αστεια η ερωτηση μου αλλα δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια απο αγορες απο το εξωτερικο....σκεφτομαι να ψωνισω ενα ρολοι που εχω βρει σε αυτο το σιτε και εχω ακουσει καλα λογια για την αξιοπιστια του......... http://www.creationwatches.com/products/ ....υπαρχουν ατομα που να εχουν ηδη ψωνισει απο εκει για να με κατατοπισουν παρακαλω αναλυτικα σχετικα με τροπους πληρωμης , αποστολης , μερες μεχρι να φτασει το προιον σε εμενα και τα σχετικα?????.......αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι βασικα το τελωνειο.....υπαρχει τετοια περιπτωση εχει τυχει σε κανενα σε αγορα απο αυτο το σιτε???? αν παραγγειλω με απλο ταχυδρομειο η ειναι ασφαλες και με κουριερ που λεει.....τα φωτα σας παρακαλω μιας και επειδη παρακολουθω το θεμα ξερω οτι υπαρχουν ιδιαιτερα εμπειρα ατομα σε αγορες ρολογιων απο εξωτερικο...........ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

οι εμπειρίες των χρηστών λένε οτι είναι αξιόπιστο κατάστημα.δεν εχει κολλήσει σε τελωνείο γιατι τα στέλνει με ενδιάμεσους σταθμούς..

οπως κάνει και η OWC απο Αμερική.

Καθυστερεί λίγο βέβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...