cleeverblade Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 SOS το παρακάτω κείμενο που παραθέτω είναι από το site του creationwatches και έχει πολύ χρήσιμες οδηγίες για τα αυτόματα ρολόγια ... εγώ χθες τις ακολούθησα για ένα θέμα που μου παρουσίασε το SNK807K2 μου και σήμερα έχει επανέλθει στη φυσιολογική του λειτουργία !! Automatic WatchesIf your new automatic watch is running too fast or too slow or seems to have stopped, do not panic. An automatic watch is an investment of time and effort and unlike quartz watches (battery operated) it may take some time to start keeping good time. This is true especially for lower range automatic watches (i.e. not "chornometers"). For your watch to start keeping good time, the main spring needs to be completely wound first. The way to do that is to use a watch winder or shake and wear the watch continuously. You will have to initiate the watch also by turning the crown in a clockwise direction 40 to 50 times. Like most mechanical devices, a new automatic watch (or a watch that has not been used for some time) has a break-in period that lasts for about a month or so. During this time, your watch is distributing the oil around, and is breaking in its gears. You need to wear the watch or have a winder do the job. More information here: http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES03/WATCHACCESSORIES3/PMWCWatchToolStarterKit/PMWCWatchToolStarterKit.htm#regulating_watchesThere are some simple steps you can take to regulate your watch as well:Take the watch off at night and place according to below:1. If your watch is running slow : lay it flat with the dial up.2. If your watch is running fast : lay the watch vertically with the crown downwards.3. If your watch is running too fast: lay the watch vertically with the crown up. έχει και υπόλοιπο, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο αναγνωρίζει ως greeklish το κείμενο το forum και δεν μου επιτρέπει να το δημοσιεύσω. οπότε θα πρέπει να το δείτε στη σελίδα του creationwatches http://www.creationwatches.com/products/index.php?main_page=infopages&pages_id=49
aristidis540 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ρολογια χειρός ?? Εχω παντα ενα κινητο μαζι μου τι να τα κανω τα ρολογια ??? Σορι για το σπασιμο ... οταν δουλευεις και πρεπει να βλεπεις πολλες φορες την ωρα και ενοειται οτι δεν εχεις χρονο για χασιμο,δεν ειναι βολικο να βγαζεις απο την τσεπη το κινητο συνεχεια και να το ανοιγεις,απλα με μια ματια εχεις ωρα και ημερομηνια. 1
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ρολογια χειρός ?? Εχω παντα ενα κινητο μαζι μου τι να τα κανω τα ρολογια ??? Σορι για το σπασιμο ... To ρολόι δεν το φοράμε πλέον για να βλέπουμε την ώρα...
HERTHAN Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Παντως εμεις το παιρνουμε για να βλεπουμε την ωρα.....
Questioner Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ρολογια χειρός ?? Εχω παντα ενα κινητο μαζι μου τι να τα κανω τα ρολογια ??? Σορι για το σπασιμο ... Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε φάτσα τον Big Ben και δεν χρειαζόμαστε καν κινητό για να βλέπουμε την ώρα... Σόρρυ για το σπάσιμο...
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Παντως εμεις το παιρνουμε για να βλεπουμε την ωρα..... Την ώρα την λέει (και μάλιστα με ικανοποιητική ακρίβεια) και ένα ρολόι των €5. Οποιοδήποτε ακριβότερο ρολόι δεν λέει απλά την ώρα, άρα δεν χρησιμεύει απλά για να βλέπουμε την ώρα. Επίσης, αν το παίρναμε μόνο για να βλέπουμε την ώρα, δεν θα είχαμε στην κατοχή μας παραπάνω από ένα και, μάλλον, δεν θα διαβάζαμε και αυτό το thread. 2
cleeverblade Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 παρόλο που ο κύριος λόγος που ξεκίνησα να παρακολουθώ το thread αυτό είναι ένα καθημερινό ρολόι πρακτικό και ευανάγνωστο, μπορώ να πω ότι ο Voodooman έχει ένα δίκιο
Yasu Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ένα κόσμημα μόνο δικαιούται ο άνδρας, το ρολόι του. 2
HERTHAN Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Την ώρα την λέει (και μάλιστα με ικανοποιητική ακρίβεια) και ένα ρολόι των €5. Οποιοδήποτε ακριβότερο ρολόι δεν λέει απλά την ώρα, άρα δεν χρησιμεύει απλά για να βλέπουμε την ώρα. Επίσης, αν το παίρναμε μόνο για να βλέπουμε την ώρα, δεν θα είχαμε στην κατοχή μας παραπάνω από ένα και, μάλλον, δεν θα διαβάζαμε και αυτό το thread. Και που κολλαει ολο αυτο που λες εσυ μαλλον καπου μπερδευεσαι. Εγω σου απαντησα(Παντως εμεις το παιρνουμε για να βλεπουμε την ωρα.....) οταν ειπες:To ρολόι δεν το φοράμε πλέον για να βλέπουμε την ώρα... Οταν το ειπα αυτο δεν εννοουσα οτι αποκλειστικα το παιρνουμε ΜΟΝΟ για την ωρα και τιποτε απο εκει και περα. Εννοειται πως ενα ρολοι ειναι κοσμημα για εμας του ανδρες και πολλα αλλα για τον καθενα μας αλλα οχι οτι δεν το παιρνουμε για να κοιταμε την ωρα.Αφου αυτος ειναι και ο σκοπος του αλλωστε. Αν ειναι να μην βλεπουμε την ωρα μπορουμε να φορεσουμε χιλια δυο αλλα μπιχλιμπιδια ή να βγαινουν αλλα διαφορα που να ειναι σαν τα ρολογια και να μην εχουν την ωρα πανω αφου δεν εχει κανενα νοημα. Φιλικα στα λεω δεν εχω κανενα θεμα γιατι μερικες φορες αλλα γραφουμε και αλλα νομιζει ο αλλος οτι εννοουμε.
Voodooman Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Έτσι όπως το διατυπώνεις τώρα συμφωνούμε, αν όχι απόλυτα, σίγουρα περισσότερο! Πιστεύω ότι αν δεις το ρολόι χειρός απλά ως αντικείμενο που λέει την ώρα, δεν έχει και μεγάλη χρησιμότητα πια. Αυτή τη στιγμή έχω στο οπτικό μου πεδίο τρία ρολόγια και αυτό που φοράω τέσσερα, οπότε του χεριού θα μπορούσε κάλλιστα να λείπει. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να κοιτάω την ώρα στο χειρός!.. 1
HERTHAN Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πιστεύω ότι αν δεις το ρολόι χειρός απλά ως αντικείμενο που λέει την ώρα, δεν έχει και μεγάλη χρησιμότητα πια. Αυτή τη στιγμή έχω στο οπτικό μου πεδίο τρία ρολόγια και αυτό που φοράω τέσσερα, οπότε του χεριού θα μπορούσε κάλλιστα να λείπει. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να κοιτάω την ώρα στο χειρός!.. Πιστευω πως συμφωνουμε!
barman_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 στο θεμα μας! αυτο τι σας λεει?το συμπαθησα πολυ,εχει κ τα χειριστηρια αριστερα,πραγμα που με βολευει καθως το φοραω δεξια http://www.amazon.com/Invicta-1517-Force-Collection-Chronograph/dp/B005FN00PM/ref=cm_cr_pr_pb_t 1
xouzel Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στο θεμα μας! αυτο τι σας λεει?το συμπαθησα πολυ,εχει κ τα χειριστηρια αριστερα,πραγμα που με βολευει καθως το φοραω δεξια http://www.amazon.com/Invicta-1517-Force-Collection-Chronograph/dp/B005FN00PM/ref=cm_cr_pr_pb_t Super ρολογακι, απλα εμενα μου αρεσει σε αλλα χρωματα. Ριξε μια ματια !!!
barman_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ναι τα ειδα,ειμαι λιγακι αναποφασιστος!επειδη εχω ακρη απο αμερικη που βγαινει κοντα 75 ευρω κ αναρωτιεμαι αν δεχονται και εκει το κουπονι.. επισης,με προβληματιζει το γεγονος οτι το αμαζον παλι θα μου κρατησει τα διπλα λεφτα.δλδ μια φορα η χρεωση και δευτερη η κρατηση του ιδιου ποσου για ενα μηνα...
Unabomber Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 http://www.amazon.co.uk/Invicta-11488-Orange-Stainless-Chronograph/dp/B007HN7650/ref=sr_1_590?s=watches-outlet&ie=UTF8&qid=1366592172&sr=1-590 Ο λογος που εχει τετοια χαμηλη τιμη ποιος ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις