Orfeus Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ναι, πως λέγεται η υπηρεσία σε ρωτάω τόση ώρα... Που με ρωτησες?Απλά ρώτησες με ποια εταιρεία!Τεσπά.Το θεωρώ πάντως value for money ειδικα αν κοστίζει αρκετα το ρολόι.
zizu10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Που με ρωτησες?Απλά ρώτησες με ποια εταιρεία!Τεσπά.Το θεωρώ πάντως value for money ειδικα αν κοστίζει αρκετα το ρολόι. To συμπλήρωσες απ'ότι είδα. Σου είπα ότι θα είναι DHL Express αλλά δεν είχες δώσει σαφή απάντηση... Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περιέργο να τα αναφέρουν και τα δυο (απλό και γρήγορο) ως DHL
Deathmace Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Έχει τύχει να ψωνίσει κανένας από εδώ: http://www.accessthatrock.com/Index.html Θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει ρολόι με φαρδύ δερμάτινο λουράκι και βρήκε ένα που να του αρέσει. Γνωρίζει κανένας να πει καμιά άποψη για το εν λόγω κατάστημα?
Orfeus Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το συμπληρωσα πριν δω τι ελεγες. Αν το στελνανε τζαμπα παντου κ τοσο συντομα θα ταν οι καλυτεροι.Επισης να ενημερωσω οτι οι φωσφοριζουζες επιφανειες των seiko ειναι εξαιρετικα φωτεινες κ μαλιστα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα με ελαχιστη εκθεση στο φως.Τελος πουθενα επανω δεν εγραφε μτχ ή δωρο. Το τελωνειο κοιταζει χωρα προελευσης δεματος (Γερμανια) ή χωρα πωλησης (Σιγκαπουρη); Το δεμα δε θα πληρωσει τους φορους που αναλογουν στην πρωτη χωρα ΕΕ, σαν σημειο εισαγωγης ή στον τελικο προορισμο; Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
cleeverblade Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ....Επισης να ενημερωσω οτι οι φωσφοριζουζες επιφανειες των seiko ειναι εξαιρετικα φωτεινες κ μαλιστα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα με ελαχιστη εκθεση στο φως... από όσο έχω διαβάσει σε forum, αυτό που περιγράφεις είναι χαρακτηρκστικό των J1 (Made in Japan) SEIKO, λόγω καλύτερης ποιότας φοσφόρου..
Salvation81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το συμπληρωσα πριν δω τι ελεγες. Αν το στελνανε τζαμπα παντου κ τοσο συντομα θα ταν οι καλυτεροι.Επισης να ενημερωσω οτι οι φωσφοριζουζες επιφανειες των seiko ειναι εξαιρετικα φωτεινες κ μαλιστα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα με ελαχιστη εκθεση στο φως.Τελος πουθενα επανω δεν εγραφε μτχ ή δωρο. Το τελωνειο κοιταζει χωρα προελευσης δεματος (Γερμανια) ή χωρα πωλησης (Σιγκαπουρη); Το δεμα δε θα πληρωσει τους φορους που αναλογουν στην πρωτη χωρα ΕΕ, σαν σημειο εισαγωγης ή στον τελικο προορισμο; Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App Οπως ειπα και πριν απο εξωτερικο δεν υπαρχει Απευθειας εισοδος στην Ελλαδα, ολα τα πακετα πανε πχ Γαλλια, Γερμανια, Ισπανια, Ιταλια και μετα ερχονται Ελλαδα. Το τελωνειο κοιταει Origin και οχι σταθμους διελευσης. Για να το παραλαβες χωρις να κρατηθει στο τελωνειο Α) Δεν ειχαν βαλει ολη την αξια οποτε το insurance που λες καλυπτει μονο την Δηλωθεντα αξια πανω στο πακετο. Β) Εσταλει με ονομα ιδιωτη οχι εταιρειας.
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 lionheart75 μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό του Edifice που αγόρασες με το ρολόι πάνω στο χέρι σου; Οι φωτό που υποσχέθηκα. 2
N3CR4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ωραίο το Edifice. Πάει και κάθεται ωραία και στο χέρι σου. Καλοφόρετο κιόλας!!!! @Orfeus: Mπορείς να μας πεις τι ακριβώς έγραφε το δέμα επάνω σαν τιμή όταν το παρέλαβες; Όπως γράφει και ο Salvation, "Για να το παραλαβες χωρις να κρατηθει στο τελωνειο Α) Δεν ειχαν βαλει ολη την αξια οποτε το insurance που λες καλυπτει μονο την Δηλωθεντα αξια πανω στο πακετο. Β) Εσταλει με ονομα ιδιωτη οχι εταιρειας." Μήπως το στείλανε με όνομα ιδιώτη στο αυτοκόλλητο που έχει το δέμα επάνω; 1
Orfeus Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το πηρα με Dhl γιατί ηταν μόνο 9 δολλαρια plus και ήθελα να δω αν πραγματικά θα ήταν πιο γρήγορα & με full tracking.Έ όσα χρόνια ψωνίζω από νετ δεν έχω ξαναδεί τέτοια ταχύτητα.Δευτέρα έριξα παραγγελία και 17 έφυγε από Σιγκαπούρη. Με invoice μέσα με μειωμένη τιμή just in case και πακεταρισμένο λες και πάει για πόλεμο.Ο κουριερ στην πόρτα μου. Μόνο μείον ότι το κουτί του ρολογιού δεν πρέπει να είναι της σέικο αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί τα βάζω σε κασετίνα! Η τιμή του ήταν πιο κάτω και από του άμαζον οπότε για 9 δολλάρια δεν το σκέφτεσαι.Άσε που σε κάποια μοντέλα η αποστολή με Dhl είναι και δωρεάν! Και το δέμα και το invoice ανέφεραν επωνυμία επιχείρησης,το ότι ήταν ρολόι και αξία ήμισυ της πραγματικής. Τωρα αν το insurance/express delivery κάλυπτε τη δηλωθέντα αξία και όχι αυτή την πώλησης σε περίπτωση στραβής είναι μια καλή ερώτηση. Οι φωτό που υποσχέθηκα. Το G shock πολύ ωραίο!
gbouros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δηλαδή αν παραγγείλω ένα ρολόι με DHL και έχει πλασματικό invoice 50$ δεν θα περάσει τελωνείο ή είναι απλά θέμα τύχης; Και αν το ανοίξουν και δουν ένα ρολόι που τους μοιάζει με 200€ αλλά η απόδειξη που βλέπουν λέει 40/50/60€ τι γίνεται;
nk_surfer Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το αν μείνει ένα δέμα στο τελωνείο ή όχι, αν προέρχεται εκτός ΕΕ, είνα θέμα τύχης. Και πλέον το τελωνείο δεν είναι όπως ήταν πριν 2-3 χρόνια. Είναι πιο εντατικοί οι έλεγχοι και εκεί. Είτε με DHL, είτε με ΤΝΤ, κοκ. Μου έχει τύχει να σταματήσουν στο τελωνείο δέμα με εσώρουχα αξίας 50 δολλαρίων περίπου, αλλά τον εκτελωνισμό τον πλήρωσε η εταιρεία γιατί στους όρους της συναλλαγής ήταν να έρθει με δωρεάν μεταφορικά! Οπότε αν διαλέξετε να αγοράσετε εκτός ΕΕ το παίζετε στην τύχη και να είστε προτετομασμένοι για κάθε ενδεχόμενο (και άσχετα τι αξία αναφέρει απέξω το δέμα, αν γράφει gift, κοκ. Οι τελωνειακοί ξέρουν πλέον τι παίζει με τους χαρακτηρισμούς και τις αξίες που δηλώνονται). Οπότε παίρνετε το ρίσκο.
agapitos44 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν ξερω αν το κανει αλλη τραπεζα, παντως σε αυτη για την οποια ηταν η κουβεντα δεν γινεται ουτε στην χρεωστικη ουτε στην πιστωτικη ουτε στην προπληρωμενη. Διαβασες την ιστορια πιο πριν Aχιλλεα; φιλε matrixxx ελπιζω να εχεις δικιο...και για να επιμενεις παει να πει οτι χρησιμοποιεις την συγκεκριμενη καρτα οποτε εχεις ιδια εμπειρια.........γιατι εμενα μου τα εχουν μπερδεψει τα πραγματα.....παντως με το που αποδεσμευτουν τα χρηματα μου (μεσα στην ερχομενη εβδομαδα μου ειπαν απο την πειραιως) ....θα ξανακανω παραγγελια χωρις καμια μετατροπη αυτη τη φορα και εκ του αποτελεσματος αυτη τη φορα θα μπορω πλεον να απαντησω με σιγουρια για το αν γινετε η οχι με την συγκεκριμενη prepaid καρτα φυσικα
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ρολογια χειρός ?? Εχω παντα ενα κινητο μαζι μου τι να τα κανω τα ρολογια ??? Σορι για το σπασιμο ...
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Και το δέμα και το invoice ανέφεραν επωνυμία επιχείρησης,το ότι ήταν ρολόι και αξία ήμισυ της πραγματικής. Τωρα αν το insurance/express delivery κάλυπτε τη δηλωθέντα αξία και όχι αυτή την πώλησης σε περίπτωση στραβής είναι μια καλή ερώτηση. Το G shock πολύ ωραίο! H δηλωθεντα αξια ασφαλιζεται, οι εταιρειες κουριερ δεν εχουν μαντικες ικανοτητες. Μια εποχη παραγγειλα μια CANON καμερα απο Αμερικη, κοστιζε 600$ και εγω αποφασισα να την ασφαλισω για 250$....Στο τελος ηρθε μονο το κουτι και τα παρελκομενα ΧΩΡΙΣ την καμερα μεσα και η εταιρεια κουριερ μου εδωσε απλα 250$, λογικο με λιγα λογια (αφου σε χρεωνουν αναλογα με την ασφαλεια). Τωρα το οτι περασε απο το τελωνειο ηταν λογο τιμης και επειδη οκ δεν νομιζω πως οι τελωνειακοι σταματανε οτι ρολοι δουν αφου υπαρχουν και φτηνες απομιμησεις. Δηλαδή αν παραγγείλω ένα ρολόι με DHL και έχει πλασματικό invoice 50$ δεν θα περάσει τελωνείο ή είναι απλά θέμα τύχης; Και αν το ανοίξουν και δουν ένα ρολόι που τους μοιάζει με 200€ αλλά η απόδειξη που βλέπουν λέει 40/50/60€ τι γίνεται; Αν ο τελωνειακος αποφασισει με την Σοφια που τον διακατεχει (εντωμεταξυ ειναι ολοι ανω των 50 στην καλυτερη) πως το προιον Δεν ειναι αντιστοιχο της δηλωμενης αξιας το κραταει για εκτελωνισμο. Ειχα φερει καποτε ενα ταμπλετ απο Κινα με 70ε τιμη και βαλαμε 30ε στο πακετο. Ε μολις ηρθε μας το κρατησαν επειδη ο τελωνειακος θεωρησε πως κοστιζει ανετα πανω απο 100ε...Με τα χιλια ζορια πηγα στο αεροδρομιο και τον επεισα πως κοστιζει 70ε οντως αλλα ακομα και ετσι επρεπε να πληρωσω αλλα 50ε για εκτελωνισμο (βαλε και την βενζινη πηγαινε ελα μαζι με τα διοδια οποτε εφαγα κανα 70αρι).
gbouros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το αν μείνει ένα δέμα στο τελωνείο ή όχι, αν προέρχεται εκτός ΕΕ, είνα θέμα τύχης. Και πλέον το τελωνείο δεν είναι όπως ήταν πριν 2-3 χρόνια. Είναι πιο εντατικοί οι έλεγχοι και εκεί. Είτε με DHL, είτε με ΤΝΤ, κοκ. Μου έχει τύχει να σταματήσουν στο τελωνείο δέμα με εσώρουχα αξίας 50 δολλαρίων περίπου, αλλά τον εκτελωνισμό τον πλήρωσε η εταιρεία γιατί στους όρους της συναλλαγής ήταν να έρθει με δωρεάν μεταφορικά! Οπότε αν διαλέξετε να αγοράσετε εκτός ΕΕ το παίζετε στην τύχη και να είστε προτετομασμένοι για κάθε ενδεχόμενο (και άσχετα τι αξία αναφέρει απέξω το δέμα, αν γράφει gift, κοκ. Οι τελωνειακοί ξέρουν πλέον τι παίζει με τους χαρακτηρισμούς και τις αξίες που δηλώνονται). Οπότε παίρνετε το ρίσκο. Αν ο τελωνειακος αποφασισει με την Σοφια που τον διακατεχει (εντωμεταξυ ειναι ολοι ανω των 50 στην καλυτερη) πως το προιον Δεν ειναι αντιστοιχο της δηλωμενης αξιας το κραταει για εκτελωνισμο. Ειχα φερει καποτε ενα ταμπλετ απο Κινα με 70ε τιμη και βαλαμε 30ε στο πακετο. Ε μολις ηρθε μας το κρατησαν επειδη ο τελωνειακος θεωρησε πως κοστιζει ανετα πανω απο 100ε...Με τα χιλια ζορια πηγα στο αεροδρομιο και τον επεισα πως κοστιζει 70ε οντως αλλα ακομα και ετσι επρεπε να πληρωσω αλλα 50ε για εκτελωνισμο (βαλε και την βενζινη πηγαινε ελα μαζι με τα διοδια οποτε εφαγα κανα 70αρι). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάτι τέτοιο φανταζόμουν και εγώ αλλά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι αξίας απ'έξω με συνέπεια να μην έχω και νταλαβέρι με το τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις