Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να ανεβάσεις φωτό για να δούμε τί ακριβώς λείπει;

Όπως και να έχει, ξεκίνα την έρευνά σου από εδώ.

MICHAELIS ANAGNOSTOPOULOS & Co.

ATHENS

8 Hermou St., GR-10563, Athens

TEL: (210) 3245 931, 3245 941 / FAX: (210) 322 0956

Είναι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και πιθανόν να μπορούν να βοηθήσουν. Αν δεν βρεις άκρη, πες μου να σου δώσω στοιχεία να μιλήσεις με την Citizen Γερμανίας. Το ρολόι είναι πολύ διαδεδομένο και δημοφιλές ακόμη και στην Ελλάδα και σίγουρα θα υπάρχει το μεμονωμένο ανταλλακτικό. To μόνο που με ανησυχεί είναι που το μοντέλο σου είναι PVD coated, ίσως να είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεθεί το κομμάτι.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..Στις φωτογραφιες θα καταλαβεις πιο εξαρτημα εχω χασει.

post-244726-0-17795700-1366319450_thumb.jpg

post-244726-0-02942400-1366319461_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..Στις φωτογραφιες θα καταλαβεις πιο εξαρτημα εχω χασει.

attachicon.gif2013-04-18 23.54.23.jpg

attachicon.gif11522650_1_x.jpg

Μόνο του δύσκολα, αλλά όλο μαζί το κούμπωμα αρκετά εύκολα.

http://www.ebay.com/itm/Citizen-CLASP-ONLY-386-0621-/400466461577?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3da94389

Τα χρήματα είναι αρκετά, οπότε εξαρτάται από εσένα πόσο πολύ το θέλεις.

Φυσικά πρέπει να είσαι σίγουρος για το πλάτος, αυτό που σου δείχνω δεν γράφει διάσταση, αν και πρέπει να είναι 20,21 ή 22mm, μάλλον 21. Αν κάνεις εγγραφή σε κάποιο site του εξωτερικού για citizen (http://www.thewatchsite.com/index.php, http://forums.watchuseek.com/f21/), είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλο και κάποιος θα το έχει.

Δημοσ.

Οι τύποι από creation watches είναι απίστευτοι!

Date   Time   Location Service Area   Checkpoint Details

April 17, 2013  18:05 Singapore - Singapore   Shipment picked up 

April 17, 2013  20:36 Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore 

April 17, 2013  20:51 Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore 

April 17, 2013  20:51 Singapore - Singapore   Departed from DHL facility in Singapore - Singapore 

April 17, 2013  21:41 Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore 

April 18, 2013  00:51 Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore 

April 18, 2013  07:29 Singapore - Singapore   Departed from DHL facility in Singapore - Singapore 

April 18, 2013 19:03  Leipzig - Germany   Arrived at DHL facility in Leipzig - Germany 

April 18, 2013 23:12  Leipzig - Germany   Processed at Leipzig - Germany 

April 19, 2013 04:35  Leipzig - Germany   Departed from DHL facility in Leipzig - Germany

April 19, 2013  09:27 Athens - Greece   Clearance processing complete at Athens - Greece

April 19, 2013  09:58 Athens - Greece   With delivery courier

April 19, 2013  11:35 Athens - Greece   Shipment delivered

σε 2 μερες εδώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτίμησες με DHL???? Βλέπω ότι το στέλνουν μέσω Γερμανίας οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο ε????

Σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω από εκεί ένα ρολογάκι, αλλά έλεγα να μου το στέιλουν με συστημένο για να μην έχω πρόβλημα.... λες να προτιμήσω DHL????

Επεξ/σία από matrixxx
Οταν απανταμε στον αμεσως προηγουμενο μην κανουμε quote ολοκληρο το μηνυμα του...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πηρα με Dhl γιατί ηταν μόνο 9 δολλαρια plus και ήθελα να δω αν πραγματικά θα ήταν πιο γρήγορα & με full tracking.Έ όσα χρόνια ψωνίζω από νετ δεν έχω ξαναδεί τέτοια ταχύτητα.Δευτέρα έριξα παραγγελία και 17 έφυγε από Σιγκαπούρη.

Με invoice μέσα με μειωμένη τιμή just in case και πακεταρισμένο λες και πάει για πόλεμο.Ο κουριερ στην πόρτα μου.

Μόνο μείον ότι το κουτί του ρολογιού δεν πρέπει να είναι της σέικο αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί τα βάζω σε κασετίνα!

Η τιμή του ήταν πιο κάτω και από του άμαζον οπότε για 9 δολλάρια δεν το σκέφτεσαι.Άσε που σε κάποια μοντέλα η αποστολή με Dhl είναι και δωρεάν!

Επεξ/σία από Orfeus
  • Moderators
Δημοσ.

Έχεις δίκιο.. και σε φίλο μου με χρεωστικη alpha bank american express γίνεται το ίδιο κάθε φορά. Ενώ του δεσμεύουν το πόσο κατά τη στιγμή της παραγγελίας, όταν γινει η τιμολόγηση και αποστολή, παίρνουν το ποσο από το διαθέσιμο κι όχι από το δεσμευμένο. Σε πιστωτική πάντως δεν γίνεται αυτό, οπότε αναρωτιέμαι αν γίνεται από το amazon ή το ξεκίνησαν οι τράπεζες εδώ.

Δεν ξερω αν το κανει αλλη τραπεζα, παντως σε αυτη για την οποια ηταν η κουβεντα δεν γινεται ουτε στην χρεωστικη ουτε στην πιστωτικη ουτε στην προπληρωμενη. Διαβασες την ιστορια πιο πριν Aχιλλεα;

Δημοσ.

Το πηρα με Dhl γιατί ηταν μόνο 7 δολλαρια plus και ήθελα να δω αν πργματικά θα ήταν πιο γρήγορα με full tracking και πραγμματικά όσα χρόνια ψωνίζω από νετ δεν έχω ξαναδεί τέτοια ταχύτητα.Δευτέρα έριξα παραγγελία και 17 έφυγε από Σιγκαπούρη.

Με invoice μέσα με μειωμένη τιμή just in case και πακεταρισμένο λες και πάει για πόλεμο.Ο κουριερ στην πόρτα μου.

Μόνο μείον ότι το κουτί του ρολογιού δεν πρέπει να είναι της σέικο αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί τα βάζω σε κασετίνα!

Το κανόνισες με το μαγαζί... ή το κάνανε αυτοί για σένα?????

Το κουτάκι πρέπει να το παραγγείλεις εξτρά (4€) απ' ότι λένε...

Και κάτι ακόμα.... ποιό SEIKO πήρες????

Δημοσ.

Το ρολογάκι είναι το παρακάτω

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-23-jewels-100m-made-in-japan-snzf17j1-1762.html

βιβλιαρακι είχε μέσα κανονικά με σφραγίδα και εγγύηση.

Τους έστειλα ένα mail που τους ζήταγα να το υποκοστολογήσουν και μου είπαν ότι ξέρουν πως να το στείλουν γιατί έχουν ξαναστείλει Ελλάδα.Οπότε δε νομίζω ότι έκανε διαφορά γιατί ούτως ή άλλως θα το στέλανανε μέσω Γερμανίας.

Δημοσ.

Το πηρα με Dhl γιατί ηταν μόνο 7 δολλαρια plus και ήθελα να δω αν πραγματικά θα ήταν πιο γρήγορα & με full tracking.Έ όσα χρόνια ψωνίζω από νετ δεν έχω ξαναδεί τέτοια ταχύτητα.Δευτέρα έριξα παραγγελία και 17 έφυγε από Σιγκαπούρη.

Η τιμή του ήταν πιο κάτω και από του άμαζον οπότε για 7 δολλάρια δεν το σκέφτεσαι.Άσε που σε κάποια μοντέλα η αποστολή με Dhl είναι και δωρεάν!

DHL?? Μήπως εννοείς FedEx??

Δημοσ.

Με λιγα λογια το creation watches αγοραζει 1000 κομματια bulk γιαυτο κανουν τετοιες τιμες. Και για οποιον θελει και το κουτι με εξτρα χρηματα αγοραζουν και καμια 200αρια να εχουν για παν ενδεχομενο.

Αναγκαστικα ερχεται μεσω αλλης χωρας οταν σου αποστελνουν κατι, δεν υπαρχει απευθειας ανταποκριση με Ελλαδα οποτε αυτο δεν παιζει ρολο.

Μπορει να το στελνουν σαν used η σαν ιδιωτες και να περναει αερα πατερα, εκτος αν βασιζονται στο μικρο βαρος και τα κοστολογουν με πολυ λιγα χρηματα. Βεβαια αυτο δεν εγγυαται πως παντα θα περνανε απο το τελωνειο οταν βαζουν κουριερ.

Δημοσ.

DHL.

Eίσαι σίγουρος? Με dhl απλό μου ήρθε κι εμένα χωρίς χρέωση και έκανε ~20 ημέρες...

Λογικά θα εννοείς το DHL Express!!

Δημοσ.

Απολύτως.Δεν είπα ότι είναι free.Γράφω παραπάνω ότι πλέον της τιμής του ρολογιού πλήρωσα 9$ για να έχω full tracking και 2-5 day delivery +insurance.Αν το χρέωναν κανα 30αρι δε θα το σκεφτόμουν,ας ερχόταν και με τον καρβουνιάρη!

USD 9 (DHL Express)

ΥΓ.Επίσης αυτή την επιλογή την έδινε σα recommended.Κ επειδή μου έχει τύχει από ebay να μη μου έρθει πράγμα που είχα επιλέξει με free delivery,ο πωλητής αρνιόταν να μου στείλει άλλο ή να μου δώσει τα χρήματα πίσω μόνο και μόνο επειδή δεν είχα επιλέξει το συνιστώμενο τρόπο αποστολής που ήταν χρεώσιμος 25$.Τελικα άνοιξα dispute και αυτός πήγε στον αγύριστο.

Δημοσ.

Ναι, πως λέγεται η υπηρεσία σε ρωτάω τόση ώρα...

Πως δηλαδή το διαχωρίζει από το απλό που κι αυτό έρχεται με DHL..??

Υ.Γ. DHL Express τελικά είναι, το λέει στην ιστοσελίδα τους τώρα που το είδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...