Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το ιδιο μιλαμε. 6 οχι 5

Για αυτό είπα σχεδόν.... κάποιος που το βλέπει μπορεί να νομίζει ότι είναι 5άλφα.... τεσπα...

Δημοσ.

Καλα μην κολατε σε λεπτομερειες, με το χρωμα αυτο και την 6-Αλφα μοιαζει πολυ σατανιστικο κλπ κλπ κλπ, γιαυτο μου καθεται καπως....Βεβαια αν ειναι να σφαξουμε κανα τραγο οκ ταιριαζει λουκουμι :)

Δημοσ.

Ανεμολόγιο ... ξε ανεμολόγιο... αλλά στον μεσαίο κύκλο.... είναι σχεδόν μια κανονική 5 άλφα....

"η σχεδόν κανονική πεντάλφα"σου (σαν να πούμε ότι το τετράγωνο είναι σχεδόν τρίγωνο) ονομάζεται εξάλφα

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα σήμερα τα παρακάτω 2 casio: 

(δεν άντεξα στον πειρασμό καθώς με την έκπτωση 20% μου βγήκαν μαζί στις 101,69 λίρες ήτοι ~ 120 ολόκληρα ευρώ. Tην στιγμή που το πρώτο κοστίζει εδώ 120 ευρώ βλέπε εδώ ενώ το δεύτερο κοστίζει εδώ 180 ευρώ βλέπε εδώ. Κέρδος 180 ολόκληρα ευρώ!!! δλδ το δεύτερο μας βγήκε δώρο).   :P

1. Casio G shock Ga-100-1A1Er

61U2Jh5HgTL._AA1500_.jpg

και

2. Casio edifice EFM-501D-1AVEF

917-4GMkvSL._AA1500_.jpg

Παρέλαβα και εγώ σήμερα τα παραπάνω. Πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Θα ανεβάσω φωτογραφίες εν ευθέτω χρόνω. Πρέπει να μικρύνω και το μπρασελέ στο edifice.

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα χθες το πρωί το g-shock μου  :-D

(Παρασκευή βράδυ έφυγε, Τετάρτη πρωί ήταν σπίτι  :confused: )

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες το απόγευμα (αν προλάβω) αλλιώς αύριο..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αναφερεσαι στα 3 ενωμενα εξαρια στην στεκα/στεμμα πως το λενε που εχει στα μαλια;  :-)

Δημοσ.

ακουστε ρε παιδια γιατι θα μας τρελανουν οι τυποι λογο τιμης............τραπεζα πειραιως (prepaid) ........για να κανω οποιαδηποτε αγορα απο αμαζον πρεπει ο λογαριασμος μου να εχει μεσα διπλα λεφτα απο αυτα της παραγγελιας.....καθως η πρωτη αιτηση του αμαζον για να παρει η να τσεκαρει δεν ξερω τα λεφτα τα μπλοκαρει 7-10 μερες υποτιθεται για να τα παρει με αυτην την αιτηση και μετα το αμαζον δεν χρησιμοποιει αυτην την αιτηση αλλα κανει καινουργια.....οποτε για να τα παρει πρεπει να υπαρχουν αλλα τοσα λεφτα στον λογαριασμο μου.........συμβαινει σε καποιον αλλο ρε παιδια με την πειραιως prepaid γιατι τα εχω παιξει..βαζετε δηλαδη διπλα λεφτα για να κανετε παραγγελια??? τα μισα παγωμενα 10 μερες επειδη ετσι γουσταρουν και τα υπολοιπα για να τα παρουν???...θα τρελαθουμε τελειως?????

• Moderators
Δημοσ.

Οχι φιλε, σου ειπαμε τι συμβαινει. Απο οσα λες τωρα ή απλα πηρες τηλεφωνο τους μπερδεψες και σου ειπαν αλλα ντ'αλλων, ή καταλαβες κατι διαφορετικο απο ο,τι σου ειπαν. Ειπαμε οτι τα πρωτα ετσι οπως εγινε θα μεινουν δεσμευμενα 10-15 ημερες.

Αν δεν ειχες κανει τιποτα τωρα το ρολοι θα ηταν στο δρομο για σενα. Τωρα ή περιμενεις 10-15 μερες να ελευθερωθουν τα χρηματα ή βαζεις οσα χρειαζονται για να ξεκινησει η διαδικασια. Διαλεξες μας ειπες να περιμενεις χθες-προχθες.

Δημοσ.

ακουστε ρε παιδια γιατι θα μας τρελανουν οι τυποι λογο τιμης............τραπεζα πειραιως (prepaid) ........για να κανω οποιαδηποτε αγορα απο αμαζον πρεπει ο λογαριασμος μου να εχει μεσα διπλα λεφτα απο αυτα της παραγγελιας.....καθως η πρωτη αιτηση του αμαζον για να παρει η να τσεκαρει δεν ξερω τα λεφτα τα μπλοκαρει 7-10 μερες υποτιθεται για να τα παρει με αυτην την αιτηση και μετα το αμαζον δεν χρησιμοποιει αυτην την αιτηση αλλα κανει καινουργια.....οποτε για να τα παρει πρεπει να υπαρχουν αλλα τοσα λεφτα στον λογαριασμο μου.........συμβαινει σε καποιον αλλο ρε παιδια με την πειραιως prepaid γιατι τα εχω παιξει..βαζετε δηλαδη διπλα λεφτα για να κανετε παραγγελια??? τα μισα παγωμενα 10 μερες επειδη ετσι γουσταρουν και τα υπολοιπα για να τα παρουν???...θα τρελαθουμε τελειως?????

Αν και χρησιμοποιω καρτα μισθοδοσιας της Πειραιως για τις αγορες μου δεν ειχα ποτε θεμα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oftopic:

Αγαπητέ 44, ότι σου είπαν ισχύει. Το ίδιο θα συνέβαινε, ακόμη κι αν είχες κάρτα άλλης τράπεζας. Μιας και η δέσμευση των χρημάτων, έγινε από το amazon.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο που αναφέρθηκε τις προηγούμενες σελίδες, ή αν ισχύει και στα ρολόγια. Ή εφόσον ισχύει, αν μπορεί να συνδυαστεί με το άλλο κουπόνι, γιατί δεν το δοκίμασα. Σύμφωνα με το παρακάτω μήνυμα, δεν ισχύει στα ρολόγια. Ευχαριστώ lionheart75, για την διευκρίνιση.

BIG-BRAND_EMAIL._V371153480_.png

Επεξ/σία από demessakis
  • Like 1
Δημοσ.

lionheart75 μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό του Edifice που αγόρασες με το ρολόι πάνω στο χέρι σου;

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω σήμερα αν προλάβω, αλλιώς αύριο.  :-)

oftopic:

Αγαπητέ 44, ότι σου είπαν ισχύει. Το ίδιο θα συνέβαινε, ακόμη κι αν είχες κάρτα άλλης τράπεζας. Μιας και η δέσμευση των χρημάτων, έγινε από το amazon.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο που αναφέρθηκε τις προηγούμενες σελίδες, ή αν ισχύει και στα ρολόγια. Ή εφόσον ισχύει, αν μπορεί να συνδυαστεί με το άλλο κουπόνι, γιατί δεν το δοκίμασα.

BIG-BRAND_EMAIL._V371153480_.png

To δοκίμασα πρίν λίγο με ένα Golana καταδυτικό ρολόι που είναι sold & dispatched απο amazon. Ο κωδικός NOWUKNOW δεν ισχύει για αγορά ρολογιού.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια ειναι τα πιο περιεργα ρολογια?

Απο αξιοπιστες εταιριες εννοειται και οχι απο κινεζακια.Σε προσιτες τιμες βεβαια.

9313_5.jpg

Έχει μερικά πολύ φευγάτα σχέδια...

google images

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.. και σε φίλο μου με χρεωστικη alpha bank american express γίνεται το ίδιο κάθε φορά. Ενώ του δεσμεύουν το πόσο κατά τη στιγμή της παραγγελίας, όταν γινει η τιμολόγηση και αποστολή, παίρνουν το ποσο από το διαθέσιμο κι όχι από το δεσμευμένο. Σε πιστωτική πάντως δεν γίνεται αυτό, οπότε αναρωτιέμαι αν γίνεται από το amazon ή το ξεκίνησαν οι τράπεζες εδώ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...