Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι και 10-12 εργασιμες αν φυγει απο Γερμανια (deutsche post). Οποτε βλεπω να φευγει κατι με αυτην μου γυριζει το ματι!

εμενα εχουν χαθει αρκετα οποτε φευγουν παραγγελιες με deutsche post. βλεπε samsung 840 (rma του 830 που ειχα ) .επρεπε να εχω παραλαβει απο 5/4 και ακομα τιποτα....

περιμενω απλα να παει δευτερα πο μου εχουν θεσει ως οριο να δω τι θα γινει ...

Δημοσ.

Βασικά το Citizen σου πρότεινε (ορθώς κατά τη γνώμη μου) αλλά το έχεις απορρίψει εκ των προτέρων απ'ότι φαίνεται...

φιλε μου δεν το εχω αποριψει.....απλα θα ηθελα το ρολοι που θα παρω ειναι καπως πιο εμφανησιμο ωστε να μπορω να το βαλω και αλλου περα απο την θαλλασα.....γιαυτο το εχω λιγο πιο πισω στη σειρα απο τα αλλα δυο.............αλλα αν σαν πιο εμπειροι καποιοι θεωρηται οτι ειναι πολυ καλυτερο......σαφως και θα το προτιμησω.......η αν καποιος μπορει να μου πει κατι καλυτερο που να συνδιαζει και εμφανηση και αξιοπιστια στα ιδια χρηματα ακομα καλυτερα..........

Δημοσ.

Το κουπόνι σίγουρα δουλεύει ρε παιδία; Το δοκίμασα σε δύο Casio Edifice και δεν το παίρνει.

post-216698-0-61968300-1365918389_thumb.jpg

Μιλάμε για το κουπόνι 20% off σε fashion, κτλ.

Μήπως σε συγκεκριμένα ρολόγια δουλεύει; Και αν ναι, σε ποια;

• Moderators
Δημοσ.

εμενα εχουν χαθει αρκετα οποτε φευγουν παραγγελιες με deutsche post. βλεπε samsung 840 (rma του 830 που ειχα ) .επρεπε να εχω παραλαβει απο 5/4 και ακομα τιποτα....

περιμενω απλα να παει δευτερα πο μου εχουν θεσει ως οριο να δω τι θα γινει ...

Οπως εχει αναφερθει πολλες φορες, καθυστερημενα πακετα φτανουν συχνα και απο royal και απο deutsche post. Σε καποιες ακραιες περιπτωσεις εφτασαν και στις 20 (ημερολογιακες) ημερες. Δεν εχω  χασει ποτε πακετο ουτε απο royal ουτε απο deutsche post, αλλα συνηθως αυτα που φτανουν περα του ηδη πιο μακρια επισημου estimate ειναι απο την δευτερη.

Δημοσ.

Το κουπόνι σίγουρα δουλεύει ρε παιδία; Το δοκίμασα σε δύο Casio Edifice και δεν το παίρνει.

attachicon.gifaaa.jpg

Μιλάμε για το κουπόνι 20% off σε fashion, κτλ.

Μήπως σε συγκεκριμένα ρολόγια δουλεύει; Και αν ναι, σε ποια;

Επρεπε να δουλευει κανονικα αν ειναι Sold και Dispatched απο ΑΜΑΖΟΝ.
Δημοσ.

Πάντως για τις καθυστερήσεις στην παράδοση των δεμάτων δεν ευθύνεται ούτε το Amazon ούτε τα αγγλικά ταχυδρομεία. Περισσότερο είναι θέμα των Ελληνικών και ειδικά τώρα που δεν έχουν άτομα και οι ταχυδρόμοι δεν βγαίνουν καθημερινά έξω αλλά κατά διαστήματα είναι ακόμα χειρότερα. Μου έχει τύχει να κάνει δέμα 3 (ναι τρεις) μέρες από Amazon και άλλο να κάνει 25. Παίζει μεγάλο ρόλο το ταχυδρομείο μας και οι διανομείς στην κάθε περιοχή. Πάντως δεν έχει χαθεί ποτέ τίποτα.

Δημοσ.

Πόσο καιρό μπορούν να κρατήσουν τα ΕΛΤΑ στις αποθήκες τους το δέμα σε περίπτωση μη άμεσης παραλαβής; θέλω να παραγγείλω ένα ρολόι από το αμαζον αλλά δεν ξέρω αν θα έχει έρθει πριν τη μεγάλη βδομάδα που θα φύγω.

• Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω, 15 ημερες απο την ειδοποιηση. Το θεμα ομως ειναι, οτι παιζει και να μην σου αφησει ειδοποιηση ο ταχυδρομος, αλλα να αφησει το ιδιο το πακετο (το πιθανοτερο μαλιστα, αφου θα ειναι μικρο σχετικα το πακετακι). Οποτε αν δεν εχεις καποιον να κοιταξει να το μαζεψει, κανε την παραγγελια σου τον σωστο χρονο και οχι τωρα αν δεν σου βγαινει.

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως μου έρχεται ειδοποίηση. Οπότε δεν νομίζω να αλλάξει κάτι τώρα. Παρ' όλα αυτά δεν έχετε και άδικο. Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Ξερει κανεις την συγκεκριμενη εταιρια http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035CSUP2

Πολύ όμορφα σχέδια.

Έχω τη εντύπωση πως είναι λίγο μικρά σε διάμετρο για αντρικά, αλλά από την άλλη θα ήταν δυσανάλογα άμα είχαν μεγάλη διάμετρο με τόσο μικρό πάχος.

Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει, γιατί με έψησαν 2-3 από αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...