Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μιας και ψήθηκα να πάρω και εγώ 1 ρολογάκι τώρα ένεκα που έρχεται και Πάσχα...(να το δικαιολογήσουμε κάπως!! :D)

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 

1.http://www.amazon.co.uk/Casio-Edifice-Chronograph-Analogue-EFR-510L-1AVEF/dp/B005HVBFKQ/ref=pd_rhf_se_p_t_2_A16J

2.http://www.amazon.co.uk/Casio-Edifice-EF-527L-1AVEF-Chronograph-Indicator/dp/B001TK3CIC/ref=sr_1_24?s=watch&ie=UTF8&qid=1365840305&sr=1-24&keywords=casio+edifice

Έχει κανένας κάποιο από αυτά?Να μας πεί καμία γνώμη?(Σημ. καρπός 18εκ.)

Αυτά τα στέλνει το αμαζον χωρίς μεταφορικά.Έτσι δεν είναι?

Και τα 2 ειναι κουκλια και περιπου στο ιδιο μεγεθος με το Edifice που μου ηρθε χθες (δες την φωτο πιο πανω, εγω εχω 17 και κατι εκατοστα καρπο).

Ναι δωρεαν αποστολη αλλα ειναι 2-3 λιρες πανω η τιμη λογο διαφορετικου ΦΠΑ.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το δικό σου!!!!Μαλλον για το 1ο με κόβω...

Αυτό με το 20% σε πιο newsletter  πρέπει να εγγραφώ??Μπορείτε να στείλετε λινκ?

Δημοσ.

κάνεις subscription στο fashion newsletter και εχεις έκπτωση 20% 

Παιδια καλα τα ρολογια αλλα αν κατι μας χαλασει ή θελουμε να αλλαξουμε μπρασελε τι κανουμε?

Εχω αυτο το ρολοι Citizen Eco Drive Promaster Skyhawk Pilot BJ7019-62E BJ7019 και θελω να παρω καινουργιο μπρασελε αλλα δεν βρισκω πουθενα,καμια ιδεα?

Δημοσ.

κάνεις subscription στο fashion newsletter και εχεις έκπτωση 20% 

Παιδια καλα τα ρολογια αλλα αν κατι μας χαλασει ή θελουμε να αλλαξουμε μπρασελε τι κανουμε?

Εχω αυτο το ρολοι Citizen Eco Drive Promaster Skyhawk Pilot BJ7019-62E BJ7019 και θελω να παρω καινουργιο μπρασελε αλλα δεν βρισκω πουθενα,καμια ιδεα?

Δεν ξερω αν σε καλυπτει η εγγυηση σε περιπτωση που αλλαξεις μπρασελε. Κανονικα μπρασελε αλλαζεις οταν φθαρθει και αρα πολυ μετα απο τα 1-2-3 χρονια εγγυηση που δινουν οι εταιρειες. Κοιταξε το λιγακι πριν το κανεις.

Οσο για το που θα βρεις μονο σε χρυσοχωο για να δεις πως ταιριαζει και να μην το μετανοιωσεις μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι μεταξύ αυτών των δύο. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν με Free Super saver έρχεται συστημένο το πακέτο γιατί προσφατα έχασα 2 μπαταριές laptop που παρηγγειλα με Free Super saver.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FEYB7E/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21

http://www.amazon.co.uk/Casio-Combi-Watch-Ga-100-1A1Er-G-Shock/dp/B0039NDB2O/ref=sr_1_3?s=watch&ie=UTF8&qid=1365866410&sr=1-3&keywords=casio+g100

Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι γ@μ@τ@ και τα δύο. Τι ξερετε παιδια για το free Super Saver? Έρχονται συστημένα? ώστε να έχουν tracking? Τα έχω στο καλάθι και περιμένω για κλικ.

Δημοσ.

Και βεβαια ΔΕΝ  ερχονται συστημενα !!! Αλλα με τον οικονομικοτερο, για το Αμαζον, τροπο..... Royal Mail, συνηθως.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε καλυπτει η εγγυηση σε περιπτωση που αλλαξεις μπρασελε. Κανονικα μπρασελε αλλαζεις οταν φθαρθει και αρα πολυ μετα απο τα 1-2-3 χρονια εγγυηση που δινουν οι εταιρειες. Κοιταξε το λιγακι πριν το κανεις.

Οσο για το που θα βρεις μονο σε χρυσοχωο για να δεις πως ταιριαζει και να μην το μετανοιωσεις μετα.

Το εχω πανω απο 3 χρονια το ρολοι.Το κακο ειναι οτι δεν χαλασε το μπρασελε αλλα εχασα το κουμπωμα του.

Σε χρυσοχοο δεν νομιζω να βρω το δικο του και δεν θελω να βαλω αλλο μπρασελε.

Δημοσ.

Απλα θα σου ερθουν με ταχυδρομειο, μην φοβασαι σπανια χανεται κατι.

Μόλις πριν είπα ότι έχασα ενα δέμα τον Φεβρουάριο και την ίδια παραγγελία τον Μάρτιο. Επιστράφηκαν τα χρήματα βέβαια αλλά η ταλαιπωρία με τρέλανε. Εντάξη πάντως. Απλά ήθελα να μάθω αν απο κάποιο ποσό και πάνω έχω tracking στο Free Super Saver. Δε θα το ρισκάρω ξανά. Θα δώσω τα +8€ για Standard.

Δημοσ.

Σε οτιδήποτε έχω παραγγείλει από amazon, μου ήρθε ενημερωτικό από το ταχυδρομείο να πάω να το παραλάβω από εκεί.

Ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας.

Η πιο μεγάλη που αφορούσε ψηφιακή (89 ευρώ) πάλι με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος τα δέματα από το amazon έρχονται πάντα ως συστημένα (signed for). 

Αντιγράφω από το επίσημο site της royal mail:

"Looking for peace of mind you and your customers can share? International Signed For™ requires a signature on delivery, so with a single service you give your customers added confidence and build trust in your business."

Δεν έχει τύχει να μου έρθει δέμα από amazon και να μην απαιτείται η υπογραφή μου για να το παραλάβω.

Δημοσ.

Έχω ψηθεί άγρια για το παρακάτω....

http://www.amazon.co.uk/Seiko-SSB049-Silver-Stainless-Steel-Quartz/dp/B0093BL6SC/ref=sr_1_112?ie=UTF8&qid=1365875050&sr=8-112&keywords=seiko+watches+mens

Πανέμορφοοοοοο και με το κουπόνι 20%  θα βγεί σούπερ...........

----- Παίδες δοκίμασα τον κωδικό αλλά δεν παίζει..... μόνο για ρούχα και παπούτσια λέει ότι ισχύει...... Ξέρει κανείς τίποτα????

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος τα δέματα από το amazon έρχονται πάντα ως συστημένα (signed for). 

Αντιγράφω από το επίσημο site της royal mail:

"Looking for peace of mind you and your customers can share? International Signed For™ requires a signature on delivery, so with a single service you give your customers added confidence and build trust in your business."

Δεν έχει τύχει να μου έρθει δέμα από amazon και να μην απαιτείται η υπογραφή μου για να το παραλάβω.

Βασικα οχι δεν ερχονται συστημενα γιατι οταν τα παραλαμβανω απο ταχυδρομειο ειναι παντα στα ντουλαπια των μη συστημενων. Απο εκει και περα δεν εχει να κανει με την υπογραφη, απο την στιγμη που παραλαμβανεις κατι απο το ταχυδρομειο υπογραφεις, οτι και αν ειναι αυτο. Μονο αν στα φερουν σπιτι δεν υπογραφεις τα μη συστημενα αλλα ευτυχως το ταχυδρομειο εδω θελει να τα παιρνουμε απο εκει.

Έχω ψηθεί άγρια για το παρακάτω....

http://www.amazon.co.uk/Seiko-SSB049-Silver-Stainless-Steel-Quartz/dp/B0093BL6SC/ref=sr_1_112?ie=UTF8&qid=1365875050&sr=8-112&keywords=seiko+watches+mens

Πανέμορφοοοοοο και με το κουπόνι 20% θα βγεί σούπερ...........

----- Παίδες δοκίμασα τον κωδικό αλλά δεν παίζει..... μόνο για ρούχα και παπούτσια λέει ότι ισχύει...... Ξέρει κανείς τίποτα????

Μονο αν ειναι sold and dispatched απο το ΑΜΑΖΟΝ μετραει ο κωδικος.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...