marilisius Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιζει κ Απο ολα τα ρολογια που ειδα αποφασισα να χτυπησω αυτο νομιζω πως μια εκπτωση των 67% ειναι πολυ σεβαστη κ το ρολοι θεωρω πως ειναι πανεμορφο.... Παρα πολυ η επιλογη σου ειμαι αναμεσα σαυτο που λες κ σαυτο εδω....Τραγικες διαφορες με σκρουτζ..... βεβαια.....
petrossss Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 xouzel, όχι τόσο μεγάλη η διαφορά σε σχέση με αυτό που είχα postάρει στο #2 Δεν ειναι διαθεσιμο αυτο που ειχες ποσταρει αρα μαλλον μουφα ηταν το καταστημα η τον πηραν με τις πετρες.....Ασε που απο εμφανιση δεν λεει κ πολλα.....
Salvation81 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους πιο έμπειρους και κατόχους ρολογιών g-shock. Λοιπόν, επειδή ήθελα ένα ρολόι που να αντέχει στο νερό για το καλοκαίρι, σκέφτηκα να πάρω ένα καταδυτικό αλλά απ'ότι βλέπω, τα g-shock είναι πιο σωστή επιλογή μιας και πέρα από το νερό αντέχουν περισσότερο και σε άμμο/σκόνη/ιδρώτα/ήλιο...Το θέμα, όμως, είναι ότι αισθητικά δεν με ενθουσιάζουν και τώρα το ζυγίζω να δω ποια είναι η πιο ορθή επιλογή, γνωρίζοντας τα +/- και των δύο. Επομένως, θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν, για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα ρολόγια (g-shock) είναι τόσο διαδεδομένα (κυρίως στο εξωτερικό) παρά την εμφάνισή τους;;; Αντοχη, τα GShock γιαυτο δημιουργηθηκαν, για μια οικονομικη λυση που αντεχει τα παντα. Ωστοσο μετα εκαναν και την εμφανιση τους πολυ ακριβα μοντελα με εξτρα λειτουργιες. Γενικα αν θελεις αντοχη και δεν θελεις να δωσεις πολλα πας σε GShock.
zizu10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αυτό ακριβώς, θέλω ένα ρολόι που να το φοράω 3 μήνες το καλοκαίρι και να μην έχω άγχος μην πάθει κάτι.. Να ξέρω δηλαδή ότι όσο νερό-σκόνη-ήλιο φάει δεν θα πάθει τίποτα. Το μόνο μου θέμα είναι οτι δεν με ξετρελαίνουν εμφανησιακά. Λες να πάρω το g ή το diver's???
Voodooman Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους πιο έμπειρους και κατόχους ρολογιών g-shock. Λοιπόν, επειδή ήθελα ένα ρολόι που να αντέχει στο νερό για το καλοκαίρι, σκέφτηκα να πάρω ένα καταδυτικό αλλά απ'ότι βλέπω, τα g-shock είναι πιο σωστή επιλογή μιας και πέρα από το νερό αντέχουν περισσότερο και σε άμμο/σκόνη/ιδρώτα/ήλιο...Το θέμα, όμως, είναι ότι αισθητικά δεν με ενθουσιάζουν και τώρα το ζυγίζω να δω ποια είναι η πιο ορθή επιλογή, γνωρίζοντας τα +/- και των δύο. Επομένως, θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν, για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα ρολόγια (g-shock) είναι τόσο διαδεδομένα (κυρίως στο εξωτερικό) παρά την εμφάνισή τους;;; Τα G-shock είναι φτηνά (που λέει ο λόγος, υπάρχουν κάτι frogman κοντά στα €300), ανθεκτικά,αξιόπιστα,έχουν πολλές ενδείξεις και λειτουργίες, έχουν φωτισμό, ε, λογική επιλογή για κάποιον που ψάχνει κάτι τέτοιο. Διαδεδομένα είναι για όλα αυτά τα υπαρκτά τους προσόντα, συν το γεγονός ότι τα φοράνε κατά κόρον από πιλότοι μέχρι βατραχάνθρωποι και έτσι έκαναν όνομα. Ψάξε να δεις φωτό στρατιωτικών με G-shock στο χέρι τους. Παρόλα αυτά, παραμένουν πλαστικά, πολύ ανθεκτικά, αλλά πλαστικά. Από την στιγμή που ένα καταδυτικό αντέχει το νερό, αντέχει πολύ εύκολα και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις και μάλλον καλύτερα. Αν δεν σε ενθουσιάζουν αισθητικά τέλος, αγοράζεις ένα καταδυτικό και, αν όλα πάνε καλά, θα παραμείνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση για περισσότερα χρόνια από ένα G-shock. Κοίτα τα seiko SKX007, citizen NY040 και Orient mako/super mako. Αυτά είναι αυτόματα, αν θέλεις κάτι σε quartz/ηλιακό, οι seiko και citizen βγάζουν παρόμοια, στις ίδιες περίπου τιμές. Να προσθέσω κάτι τελευταίο, το G-Shock δεν θα τα πάει τόσο καλά με το θαλασσινό νερό. Είναι ανθεκτικό, εσύ μετά από κάθε μπάνιο στη θάλασσα θα το ξεπλένεις σχολαστικά με σαπούνι, νερό και οδοντόβουρτσα, αλλά αργά ή γρήγορα, το αλάτι και ο ήλιος θα κάψουν το λουράκι και θα φθείρουν την κάσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν ειναι διαθεσιμο αυτο που ειχες ποσταρει αρα μαλλον μουφα ηταν το καταστημα η τον πηραν με τις πετρες.....Ασε που απο εμφανιση δεν λεει κ πολλα.....το είχαν 2-3 καταστήματα, overpriced υποθέτω όπως και σχεδόν όλα τα άλλα... η εμφάνιση είναι τελείως υποκειμενική, πχ τα περισσότερα που βρίσκουν όμορφα κάποιοι εδώ, δεν μου αρέσουν 1
Salvation81 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αυτό ακριβώς, θέλω ένα ρολόι που να το φοράω 3 μήνες το καλοκαίρι και να μην έχω άγχος μην πάθει κάτι.. Να ξέρω δηλαδή ότι όσο νερό-σκόνη-ήλιο φάει δεν θα πάθει τίποτα. Το μόνο μου θέμα είναι οτι δεν με ξετρελαίνουν εμφανησιακά. Λες να πάρω το g ή το diver's??? Τι budget εχεις ? Μονο ετσι θα μπορεσει να σου προτεινει κατι καποιος. Αν μιλαμε για μεχρι 100ε θα σου ελεγα αυτο : http://www.amazon.co.uk/Casio-GD-100-1BER-Gents-Quartz-Digital/dp/B003ZUXTPA/ref=sr_1_68?ie=UTF8&qid=1365378152&sr=8-68&keywords=G-SHOCK Αν παλι δεν εχεις θεμα με την τιμη τοτε Frogman χωρις δευτερη κουβεντα : http://www.amazon.co.uk/Casio-G-Shock-FROGMAN-MULTIBAND6-GWF-1000-1JF/dp/B002MZZ02Y/ref=sr_1_5?s=watch&ie=UTF8&qid=1365378243&sr=1-5&keywords=G-SHOCK Βεβαια το Frogman δεν νομιζω να σου χρειαστει ποτε.
xouzel Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ......η εμφάνιση είναι τελείως υποκειμενική, πχ τα περισσότερα που βρίσκουν όμορφα κάποιοι εδώ, δεν μου αρέσουν Αν δε σας αρεσουμε κυριε, να κοιταξετε να βελτιωσετε τα γουστα σας !!!! :P
Carrion Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Να προσθέσω μια επιλογή στην κουβέντα των G-shock που είδα στο hukd. Casio G-Shock AW-590-1AER. Πάει 45,5 λίρες ~ 54 ευρώ. Στο skroutz είναι στα 85..
xouzel Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Να προσθέσω μια επιλογή στην κουβέντα των G-shock που είδα στο hukd. Casio G-Shock AW-590-1AER. Πάει 45,5 λίρες ~ 54 ευρώ. Στο skroutz είναι στα 85.. Δε με ενθουσιαζει ο χοντροκομμενος σχεδιασμος των G Shock, αυτο ομως φαινεται λιγο πιο ντελικατο !!!
Carrion Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δε με ενθουσιαζει ο χοντροκομμενος σχεδιασμος των G Shock, αυτο ομως φαινεται λιγο πιο ντελικατο !!! Θα συμφωνήσω και θα παραθέσω την κουβέντα που διάβασα παραπάνω και την θεώρησα απόλυτα σωστή, Παρόλα αυτά, παραμένουν πλαστικά, πολύ ανθεκτικά, αλλά πλαστικά. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Casio EFM-501D-1AVEF 73 λίρες.. Απο 150! Αν το αναφέρατε πριν γράψτε άκυρο! http://uk.camelcamelcamel.com/Casio-Analogue-Stainless-Bracelet-EFM-501D-1AVEF/product/B007421FAG http://www.skroutz.gr/s/2097317/Casio-Edifice-Mens-Chrono-EFM-501D-1AVEF.html?keyphrase=EFM-501D-1AVEF Διπλάσια τιμη+ ελλαδα!
xristossl2000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδιά μας έχετε ανοίξει την όρεξη. Έχω ένα χρονογράφο της seiko με μαύρο καντράν και σκεφτόμουνα τωρα το καλοκαίρι να πάρω κάτι σε λευκό. Ζαχαρώνω αυτό http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=AN7020-57A ή αυτό http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=AN7020-57F. Είναι στο στιλ που φοράω και στην τιμή που ψάχνω. To site το προτεινε κάποιος φίλος νωρίτερα. Είναι αξιόπιστο ; Παίζει τελωνείο ; Εγγύηση ; Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα λεφτά με λευκό καντράν και παρόμοιο στιλ ; Ευχαριστώ
Voodooman Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδιά μας έχετε ανοίξει την όρεξη. Έχω ένα χρονογράφο της seiko με μαύρο καντράν και σκεφτόμουνα τωρα το καλοκαίρι να πάρω κάτι σε λευκό. Ζαχαρώνω αυτό http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=AN7020-57A ή αυτό http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=AN7020-57F. Είναι στο στιλ που φοράω και στην τιμή που ψάχνω. To site το προτεινε κάποιος φίλος νωρίτερα. Είναι αξιόπιστο ; Παίζει τελωνείο ; Εγγύηση ; Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα λεφτά με λευκό καντράν και παρόμοιο στιλ ; Ευχαριστώ Έγραψα λίγο παρακάτω, το ξαναπαραθέτω. "Διάβασε εδώ. Στο ίδιο site, αν βάλεις στο search dutyfreeisland, θα σου βγάλει πολλά topics, όπου σχεδόν όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Το χειρότερο με το site είναι το γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις στέλνουν το ρολόι χωρίς το original κουτί του, για να αποφύγουν τα τελωνεία. Αν είσαι ψείρας με αυτά, αυτό είναι πρόβλημα. Οι τιμές τους πάντως είναι χώμα και είναι original." Στο site που παραθέτω οι περισσότεροι λένε πολύ καλά λόγια, αλλά προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ. Πάντως λογικά, και ανάλογα το μοντέλο,την επόμενη αγορά μου από εκεί θα την κάνω.
NaGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 με τετράγωνη κάσα και για μεγάλο καρπό ποιο θα προτείνατε? τιμή συγκρατημένη πέριξ των 100€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις