paranoid_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Παιδία παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες το thread και βλέπω οτι υπάρχουν άτομα που έχουμε ασχοληθεί πολύ με το θέμα.Θα θέλα μα ρωτήσω αν ξέρει κανένας κάποιο αξιόποιστο μαγαζί που να έχει TW Steel σε καλές τιμές. Επίσης κάτι άλλο....όλο μου έρχονται προσφορές από μια μάρκα Konigswerk.Ξέρει κανένας τπτ??
xouzel Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Επίσης κάτι άλλο....όλο μου έρχονται προσφορές από μια μάρκα Konigswerk.Ξέρει κανένας τπτ?? Προσωπικα, πρωτη φορα τα ακουω. Με μια γρηγορη αναζητηση, τα βλεπω πολυ εντυπωσιακα και σε εντυπωσιακα χαμηλες τιμες. Φανταζομαι, και τα Quartz και τα αυτοματα,θα εχουν Κινεζικες μηχανες, αλλα αυτο δε μου λεει τιποτα. Το Κινεζικο παπι μου, εχει ηδη 7 χρονια και 65000 χιλιομετρα χωρις προβληματα. Θα αγορασω ενα Konigswerk , ετσι για να παρω μια ιδεα.
paranoid_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ένας λόγος που τα ανέφερα και εγώ είναι αυτός.Ωραία σχέδια και γενικώς φάινονται καλά ρολόγια.Αλλά σε όποιο μεγαλό μαζί και αν είδα δεν τα είχε....Όποτε είπα να ρωτήσω μια εδ.ω ;-)
Salvation81 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πολύ όμορφο ρολόι σε πολύ καλή τιμή... Η κάσα βέβαια είναι αρκετά μεγάλη. Οπότε κάποιοι με σχετικά μικρό καρπό ίσως τα βρουν σκούρα. Θα το αγόραζα από χθες, αλλά ανήκω κι εγώ σε εκείνη την κατηγορία. @Salvation81 o καρπός στη φωτογραφία είναι δικός σου; Να φανταστώ πως όχι... Οχι αυτη την βρηκα στο νετ για γρηγορα αφου το δικο μου δεν εχει ερθει ακομα. Ο καρπος μου ομως ειναι σχεδον ο ιδιος οποτε και σε μενα θα ειναι μεγαλο (ισως να εχω ελαχιστα μεγαλυτερο καρπο). Γενικα μου αρεσουν οι μεγαλες κασες στα ρολογια. Οσο για τα Konigswerk τι στο καλο, ουτε site στο ιντερνετ, τπτ ? Σαν τα Gigandent....Τοσο δυσκολο ειναι να φτιαξουν μια σελιδα ?
Sebu Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εχω Sunto αλλα ειναι πολυ σπορτιφ για τα βραδια, αν και το υψομετρο πχ που εχει με εχει βολεψει καποιες φορες. Οσο για τα Casio προσφατα αγορασα αυτο : Στα 100ε δεν νομιζω πως εχει κατι να ζηλεψει απο Seiko και Citizen των 250ε. Εμενα μου αρεσει το παπουτσι σου καλυτερα απο το ρολοι (συνδυσμος ασπρο, μπλε, κοκκινο και γκρι αν διακρινω καλα γιατι ειναι θολη η εικονα - χαθηκε να κανεις focus στα παπουτσια). Πιο ειναι το παπουτσακι φιλε μου?
HERTHAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εμενα μου αρεσει το παπουτσι σου καλυτερα απο το ρολοι (συνδυσμος ασπρο, μπλε, κοκκινο και γκρι αν διακρινω καλα γιατι ειναι θολη η εικονα - χαθηκε να κανεις focus στα παπουτσια). Πιο ειναι το παπουτσακι φιλε μου? Διαβασε ενα post πιο πανω......
Questioner Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εμενα μου αρεσει το παπουτσι σου καλυτερα απο το ρολοι (συνδυσμος ασπρο, μπλε, κοκκινο και γκρι αν διακρινω καλα γιατι ειναι θολη η εικονα - χαθηκε να κανεις focus στα παπουτσια). Πιο ειναι το παπουτσακι φιλε μου? Ίσως κάποια air max?!?!?!?!?
barman_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ειναι το EF-558D-1AVEF που το εχει τωρα το Amazon στις 92 λιρες (με Ελλ. ΦΠΑ) δλδ 108ε. Εγω το περιμενω να ερθει ακομα Το ιδιο εχω σε λευκο, λιγο πιο κυριλε. Πολυ σπορ σε μαυρο !! ωραια και τα δυο!εχω αλλο edifice σε λευκο και σκεφτομουν αυτο το μαυρο..δε ξερω,με εντυπωσιασε και η τιμη ειναι αρκετα καλη
karpat456 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια βοηθειστε με λιγο επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα απο το εξωτερικο...θελω να παρω ενα ρολοι απο το αμαζον ομωσ δεν ξερω τι συμβαινει με το τελωνειο...υπαρχει περιπτωση να βρεθω προ εκπληξεωσ και να πρεπει να πληρωσω παραπανω για να εκτελωνιστει?? υπαρχουν εγγραφα που θα πρεπει να προσκομισω στο τελωνειο ωστε να μπορεσει ν ερθει κανονικα το ρολοι?.. οποιος εχει διαθεση ας μου πει αναλυτικα τι συμβαινει για να ξερω να μην ξεκινησω την αγορα αν υπαρχει περιπτωση να μου βγει παραπανω...
HERTHAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια βοηθειστε με λιγο επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα απο το εξωτερικο...θελω να παρω ενα ρολοι απο το αμαζον ομωσ δεν ξερω τι συμβαινει με το τελωνειο...υπαρχει περιπτωση να βρεθω προ εκπληξεωσ και να πρεπει να πληρωσω παραπανω για να εκτελωνιστει?? υπαρχουν εγγραφα που θα πρεπει να προσκομισω στο τελωνειο ωστε να μπορεσει ν ερθει κανονικα το ρολοι?.. οποιος εχει διαθεση ας μου πει αναλυτικα τι συμβαινει για να ξερω να μην ξεκινησω την αγορα αν υπαρχει περιπτωση να μου βγει παραπανω... http://www.insomnia.gr/topic/417081-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-amazoncouk-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ 1
daffydackk Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Απο ολα τα ρολογια που ειδα αποφασισα να χτυπησω αυτο νομιζω πως μια εκπτωση των 67% ειναι πολυ σεβαστη κ το ρολοι θεωρω πως ειναι πανεμορφο.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 too many numbers
xouzel Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 too many numbers Yeap !!! But, still............... http://www.skroutz.gr/s/375595/Casio-EDIFICE-Chronograph-Pilot-EF-527D-1AVE.html?keyphrase=EF-527D-1AVEF
zizu10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους πιο έμπειρους και κατόχους ρολογιών g-shock. Λοιπόν, επειδή ήθελα ένα ρολόι που να αντέχει στο νερό για το καλοκαίρι, σκέφτηκα να πάρω ένα καταδυτικό αλλά απ'ότι βλέπω, τα g-shock είναι πιο σωστή επιλογή μιας και πέρα από το νερό αντέχουν περισσότερο και σε άμμο/σκόνη/ιδρώτα/ήλιο...Το θέμα, όμως, είναι ότι αισθητικά δεν με ενθουσιάζουν και τώρα το ζυγίζω να δω ποια είναι η πιο ορθή επιλογή, γνωρίζοντας τα +/- και των δύο. Επομένως, θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν, για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα ρολόγια (g-shock) είναι τόσο διαδεδομένα (κυρίως στο εξωτερικό) παρά την εμφάνισή τους;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 xouzel, όχι τόσο μεγάλη η διαφορά σε σχέση με αυτό που είχα postάρει στο #2
Προτεινόμενες αναρτήσεις