Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω ψάχνω το dolce gabbana. Στο watchshop εξαντλήθηκε, στο amazonτο ίδιο. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥ. http://www.watchshop.com/mens-d-and-g-sandpiper-chronograph-watch-719770097-p99934971.html

Μου αρέσει επίσης και αυτό το citizen http://www.watchshop.com/mens-citizen-chrono-perpetual-a-t-alarm-chronograph-radio-controlled-eco-drive-watch-at4000-02e-p99941073.html

Δυστυχως κοστίζει 370ε ενω το Dolce Gabbana μολις 130ε

το εχω το D&G πολυ ωραιο ρολοι αλλα οταν χρειαστει να αλλαξεις λουρακι θα το πληρωσεις χρυσο 40€ μου πηγε παραγγελια απο εξωτερικο κ δεν θα το βρισκεις κιολας

καλα ολα αυτα τα μουρατα ρολογια αλλα εγω πλεον θελω κατι καθημερινο απλο λιτο ελαφρυ αξιοπιστο κ φτηνο να μην φοβαμαι μην παθει κατι οποτε χτυπησα αυτο στα 17€ με μεταφορικα

$(KGrHqFHJFYE914o)ZysBPlSNvff3g~~60_3.JP

http://www.ebay.co.uk/itm/281049017624?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Δημοσ.

Το πρώτο που παραθέτεις είναι απίστευτο !!! Το site είναι αξιόπιστο ;

Το creationwatches απο οτι λενε οσα παιδια εχουν παραγγειλει απο δω μεσα, ναι θεωρειται αξιοπιστο.

Δημοσ.

Αν το εχει τι το συζηταμε, 92 ευρω βγαινει απο τον Αμερικανο πωλητη με τα μεταφορικα. (Order Total: £77.39) ;)

Το χρωμα βεβαια ειναι ενα θεμα που μονο ο φιλος ξερει...

Το χρώμα ήταν που μου άρεσε, σε μαύρο πάω και σε citizen , περί ορέξεως βέβαια...

Θα επικοινωνήσω με creationwatches και βλέπουμε.

Πάντως δε κρατιέμαι και θα το πω, αυτό το θέμα με τα ρολόγια είναι πολύ χρήσιμο όχι μόνο για τις πληροφορίες που κανείς παίρνει από δω αλλά και γιατί απευθύνεται και στον άσχετο (όπως εγώ :)  ) με ρολόγια όχι απαραίτητα πανάκριβα.

Και τα  "ταπεινά" προσφέρουν χαρά και με τις συμβουλές και τις αναφορές των μελών εδώ για "γήινα" ρολόγια σίγουρα πολλοί επένδυσαν τα ευρώ τους καλύτερα.

Να ευχαριστήσω λοιπόν όλους όσους ασχολούνται με το θέμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αγοράσει κανείς απο αυτό το site; ; Έχει όντως την καλύτερη τιμή σε ένα Citizen που ζαχαρώνω εδώ και καιρό

Διάβασε εδώ. Στο ίδιο site, αν βάλεις στο search dutyfreeisland, θα σου βγάλει πολλά topics, όπου σχεδόν όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Το χειρότερο με το site είναι το γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις στέλνουν το ρολόι χωρίς το original κουτί του, για να αποφύγουν τα τελωνεία. Αν είσαι ψείρας με αυτά, αυτό είναι πρόβλημα. Οι τιμές τους πάντως είναι χώμα και είναι original.

Ευχαριστώ voodooman, πουλάνε και στο ebay βλέπω με πολύ καλες αξιολογήσεις
Δημοσ.

το εχω το D&G πολυ ωραιο ρολοι αλλα οταν χρειαστει να αλλαξεις λουρακι θα το πληρωσεις χρυσο 40€ μου πηγε παραγγελια απο εξωτερικο κ δεν θα το βρισκεις κιολας

καλα ολα αυτα τα μουρατα ρολογια αλλα εγω πλεον θελω κατι καθημερινο απλο λιτο ελαφρυ αξιοπιστο κ φτηνο να μην φοβαμαι μην παθει κατι οποτε χτυπησα αυτο στα 17€ με μεταφορικα

$(KGrHqFHJFYE914o)ZysBPlSNvff3g~~60_3.JP

http://www.ebay.co.uk/itm/281049017624?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

αυτο εχω εγω για την δουλεια,εχει ολα οσα θελω ελαφρυ μικρο και ημερομηνια ψηφιακη χωρις να αλλαζεις καθε μηνα (αυτο που εχουν πρωτα τον μηνα και μετα την ημερα δεν μπορω να το καταλαβω).

απλα σαν πλαστικο εχει το μειων οτι χαραζετε.

γι'αυτο ρωταω υπαρχει στο μεγεθος αυτο  κατι παραπλησιο αλλα με κρυσταλλο να μην χαραζετε?

Δημοσ.

αυτο που εχουν πρωτα τον μηνα και μετα την ημερα δεν μπορω να το καταλαβω

Προφανώς είναι σχεδιασμένο για την Αμερική όπου ακολουθούν αυτήν τη μορφή για την ημερομηνία.

Δημοσ.

εχω Sunto αλλα ειναι πολυ σπορτιφ για τα βραδια, αν και το υψομετρο πχ που εχει με εχει βολεψει καποιες φορες.

Οσο για τα Casio προσφατα αγορασα αυτο :

f4kar4.jpg

Στα 100ε δεν νομιζω πως εχει κατι να ζηλεψει απο Seiko και Citizen των 250ε.

ποιο ειναι αυτο το απιστευτο ρολοι φιλε?

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι το EF-558D-1AVEF που το εχει τωρα το Amazon στις 92 λιρες (με Ελλ. ΦΠΑ) δλδ 108ε.

Εγω το περιμενω να ερθει ακομα :(

Δημοσ.

ποιο ειναι αυτο το απιστευτο ρολοι φιλε?

Το ιδιο εχω σε λευκο, λιγο πιο κυριλε. Πολυ σπορ σε μαυρο !!

post-58048-0-33079000-1365292576_thumb.jpg

post-58048-0-26254700-1365292580_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα! Το ειδα πριν το 999 οταν σου (ξανα)εφτιαχνα τις εικονες!  Αντε και στα 2000. ;)

(διαβασε λιγο την αιτια επεξεργασιας εδω γιατι μαλλον σου ξεφυγε.:P)

Δημοσ.

(διαβασε λιγο την αιτια επεξεργασιας εδω γιατι μαλλον σου ξεφυγε. :P)

Δε μου ξεφυγε, απλως ΔΕΝ ΞΕΡΩ να κανω spoiler !!!!  :fear: 

• Moderators
Δημοσ.

Να γραψω εδω για να το δουν και οι υπολοιποι μιας και χειαζεται για ολους. (κανονισμος Β8 στους ορους) Ειναι κατι που εν δυναμει δημιουργει προβλημα σε καποιους γι αυτο και θελω να το διορθωσουμε.

Για το σποιλερ ο πιο γρηγορος τροπος ειναι : (το γραφω με Ελληνικους χαρακτηρες γιατι αν το γραψω κανονικα θα βγει spoiler και δεν θα φαινεται ο τροπος γραφης του κωδικα. )

[σποιλερ]

εικονα

[/σποιλερ]

Αν οι εικονες ειναι σαν τις δικες σου (αρχεια απο τον υπολογιστη σου και οχι απο καποιο Host) αρκει απλα το upload οπως το κανεις αρχικα. Μετα δεν πατας "προσθηκη στο μηνυμα". Με αυτον τον τροπο θα φαινονται μικρογραφιες οπως σου τις εκανα πριν λιγο. Ετσι δεν χρειαζεται καν σποιλερ αφου ειναι μικρες και δεν ενοχλουν τοσο. (εκτος αν βαλεις παρα πολλες) ;)

• Like 1
Δημοσ.

εχω Sunto αλλα ειναι πολυ σπορτιφ για τα βραδια, αν και το υψομετρο πχ που εχει με εχει βολεψει καποιες φορες.

Οσο για τα Casio προσφατα αγορασα αυτο :

f4kar4.jpg

Στα 100ε δεν νομιζω πως εχει κατι να ζηλεψει απο Seiko και Citizen των 250ε.

Τελικά σε κανονική φωτογραφία σε χέρι φαίνεται πολύ πιο ωραίο!! ήμουν ανάμεσα σε αυτό και Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FEY7OQ/ref=oh_details_o02_s00_i01?ie=UTF8&psc=1">αυτό ίσως να έκανα και λάθος επιλογή.

Με γειά.

Δημοσ.

Πολύ όμορφο ρολόι σε πολύ καλή τιμή... Η κάσα βέβαια είναι αρκετά μεγάλη. Οπότε κάποιοι με σχετικά μικρό καρπό ίσως τα βρουν σκούρα. Θα το αγόραζα από χθες, αλλά ανήκω κι εγώ σε εκείνη την κατηγορία.

@Salvation81 o καρπός στη φωτογραφία είναι δικός σου; Να φανταστώ πως όχι... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...