Sebu Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 και που θα βρουμε vostok amphibia απο ελλαδα εγω μενω λαρισα?.παντως διαβαζω καλα λογια και σε αυτη την τιμη φαινεται πολυ καλο Αν θες Vostok Amphibia θα δεις εδω Site: http://chistopolcity.com/product.php?id_product=154">Vostok Amphibia Ειναι e-shop απο Ρωσια, κοντα στην πολη που ειναι το εργοστασιο που τα φτιαχνει. Το δινουν παραγγελια στο εργοστασιο, ετοιμαζεται, πακεταρεται και στο στελνουν. Επισης διαλεγεις εσυ πιο απο τα 3 διαθεσιμα bezel θες και το λενε στο εργοστασιο κατα την παραγγελια. Τιμη περιπου 50 ευρω (θα εβγαινε χαμηλοτερα αλλα με τα κωλογεγονοτα στην Κυπρο το ευρω εκανε βουτια και αλλαξε σημαντικα η ισοτιμια και του δολλαριου και της λιρας και χανουμε σε σχεση με 15-20 μερες νωριτερα). Εναλλακτικα μεσω ebay (πουλαει και το ιδιο το μαγαζι μεσω ebay αλλα σε υψηλοτερη λιγο τιμη αρα πρακτικα σε συμφερει να το παρεις απο το eshop τους). To Golana ειναι πολύ ωραίο.. Το comparison της φωτογραφίας το έχω στείλει στην british watches για την αδικαιολόγητη φθορά που παρουσίασε το Citizen στο λουράκι του. Υπόψην δεν έχει φορεθεί πάνω απο 20 φορές και δεν έχει έρθει σε επαφή με νερό ή κατι αλλο που θα μπορούσε να το φθείρει..τα προσέχω υπερβολικά.. Το Golana με πολύ περισσότερη χρήση είναι σαν να το αγόρασες χθές! Ειναι λίγο πιο βαρί απο το Citizen αλλά το αισθάνεσαι πολύ ποιοτικό στο χέρι.Φαίνεται και πιο όμορφο γενικότερα. Εχω την εντυπωση οτι το γνησιο δερματινο λουρακι ειναι πιο ευαισθητο και ευπαθες απο το λουρακι δερματίνης. Στο λεω γιατι ειχε γινει ακριβως σαν το δικο σου, ενα δερματινο καφε και ενα δερματινο μαυρο λουρακι σε ακριβουτσικα ρολογια που ειχα και το κοστος αντικαταστασης ηταν πολυ υψηλο (μονο για το λουρακι) και δεν προχωρησα ποτε στην αλλαγη. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε και τα 2 ρολογια καθονται, μεχρι να βρω λουρακι αντικαταστασης το οποιο ομως να μην φαινεται και ειναι ψευτοδερματίνη. Ενα φθηνο λουρακι σε ενα καλο-ακριβο ρολοι κανει μπαμ αμεσως και η διαφορα χτυπαει πολυ ασχημα.
zafitolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 θα κανω παραγγελια απο το ρωσικο e-shop εχετε υποψιν καποιο συγκεκριμενο μοντελο που ειναι καλο η ολα φορανε τον ιδιο μηχανισμο
Sebu Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ο μηχανισμος ειναι ο ιδιος. Αν ψαξεις καμποσες σελιδες πιο πισω, καπου εχω ποσταρει ενα λινκ απο φορουμ ρολογιων που περιγραφουν την τεχνολογια που χρησιμοποιουν για την κατασκευη του μηχανισμου, της κασας και του κρυσταλλου για να αντεχει σε τοσο βαθος ενω ταυτοχρονα παραμενει αξιοπιστο και με μικρο κοστος κατασκευης και ελαχιστη συντηρηση.
agapitos44 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 παιδια εχει κανεις γνωμη για το συγκεκριμενο κοματι......γιαπωνεζικο σεικο .......συλλεκτικο (συν του οτι ειναι το μαναδικο που εχει βγαλει η σεικο σε συνεργασια με την μπαρτσα με αυτοματο μηχανισμο ......αν δεν κανω σοβαρο λαθος!!!!!) .....σκεφτομαι να το τσιμπισω σοβαρα τι λετε αξιζει τα λεφτα του???? http://www.amazon.co.uk/Seiko-Sports-Silver-Watch-SRP301J1/dp/B009VUV8RO/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ADNYHCREP2PRE
xouzel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 παιδια εχει κανεις γνωμη για το συγκεκριμενο κοματι......γιαπωνεζικο σεικο .......συλλεκτικο (συν του οτι ειναι το μαναδικο που εχει βγαλει η σεικο σε συνεργασια με την μπαρτσα με αυτοματο μηχανισμο ......αν δεν κανω σοβαρο λαθος!!!!!) .....σκεφτομαι να το τσιμπισω σοβαρα τι λετε αξιζει τα λεφτα του???? http://www.amazon.co.uk/Seiko-Sports-Silver-Watch-SRP301J1/dp/B009VUV8RO/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ADNYHCREP2PRE Αν σου αρεσει και εισαι fan της Barca και δε σε ενοχλει η Γιαπωνεζικη γραφη στο ημερολογιο και εχεις τις 150 λιρες (μαζι με τα μεταφορικα), τι καθεσαι ;;; 1
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) To Golana ειναι πολύ ωραίο.. Το comparison της φωτογραφίας το έχω στείλει στην british watches για την αδικαιολόγητη φθορά που παρουσίασε το Citizen στο λουράκι του. Υπόψην δεν έχει φορεθεί πάνω απο 20 φορές και δεν έχει έρθει σε επαφή με νερό ή κατι αλλο που θα μπορούσε να το φθείρει..τα προσέχω υπερβολικά.. Το Golana με πολύ περισσότερη χρήση είναι σαν να το αγόρασες χθές! Ειναι λίγο πιο βαρί απο το Citizen αλλά το αισθάνεσαι πολύ ποιοτικό στο χέρι.Φαίνεται και πιο όμορφο γενικότερα. Η απάντηση που μου έστειλαν.Θα προτιμούσα μια άμεση αντικατάσταση ωστόσο..Τι λέτε να το στείλω οπως μου γράφει; Λέω να στείλω και απευθείας σε Citizen ενα email.. Σε δευτερο email μου είπε οτι πρέπει να στείλω όλο το ρολόι (british watches) Hello Theo, Although leather is a hard-wearing, natural product it can also wear very easily, one has no control over that aspect of it. If you wish to return the item then I will have it sent to Citizen for assessment and exchange. The address is: 2 Bull Yard Coventry, UK CV1 1LH Best Regards, Michael Αν θες Vostok Amphibia θα δεις εδω Site: http://chistopolcity.com/product.php?id_product=154">Vostok Amphibia Ειναι e-shop απο Ρωσια, κοντα στην πολη που ειναι το εργοστασιο που τα φτιαχνει. Το δινουν παραγγελια στο εργοστασιο, ετοιμαζεται, πακεταρεται και στο στελνουν. Επισης διαλεγεις εσυ πιο απο τα 3 διαθεσιμα bezel θες και το λενε στο εργοστασιο κατα την παραγγελια. Τιμη περιπου 50 ευρω (θα εβγαινε χαμηλοτερα αλλα με τα κωλογεγονοτα στην Κυπρο το ευρω εκανε βουτια και αλλαξε σημαντικα η ισοτιμια και του δολλαριου και της λιρας και χανουμε σε σχεση με 15-20 μερες νωριτερα). Εναλλακτικα μεσω ebay (πουλαει και το ιδιο το μαγαζι μεσω ebay αλλα σε υψηλοτερη λιγο τιμη αρα πρακτικα σε συμφερει να το παρεις απο το eshop τους). Εχω την εντυπωση οτι το γνησιο δερματινο λουρακι ειναι πιο ευαισθητο και ευπαθες απο το λουρακι δερματίνης. Στο λεω γιατι ειχε γινει ακριβως σαν το δικο σου, ενα δερματινο καφε και ενα δερματινο μαυρο λουρακι σε ακριβουτσικα ρολογια που ειχα και το κοστος αντικαταστασης ηταν πολυ υψηλο (μονο για το λουρακι) και δεν προχωρησα ποτε στην αλλαγη. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε και τα 2 ρολογια καθονται, μεχρι να βρω λουρακι αντικαταστασης το οποιο ομως να μην φαινεται και ειναι ψευτοδερματίνη. Ενα φθηνο λουρακι σε ενα καλο-ακριβο ρολοι κανει μπαμ αμεσως και η διαφορα χτυπαει πολυ ασχημα. Ναι έχεις δίκιο αλλα και τα 2 ρολόγια εχουν δερμάτινο λουράκι .Το Citizen πάνω απο 20 φορές δεν το έχω βάλει μιας και δεν πολυφοράω ρολόγια και το λουρι του ειναι λές και το χρησιμοποιώ συστημάτικά 2 χρόνια+ Το Golana που ειναι ιδιας τιμής ρολόι εχει πολύ χοντρο δερμάτινο λουράκι ,το φοράει κάθε μέρα επι 5 μήνες περίπου το βλέπετε πως είναι στην φωτογραφία..Οπότε ειναι θέμα ποιότητας καθαρά..Γι αυτό τους έστειλα και τις φωτογραφίες αλλά οπως βλέπω δεν συγκινήθηκαν και πολύ. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από Prof_Chaos
agapitos44 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν σου αρεσει και εισαι fan της Barca και δε σε ενοχλει η Γιαπωνεζικη γραφη στο ημερολογιο και εχεις τις 150 λιρες (μαζι με τα μεταφορικα), τι καθεσαι ;;; Φιλε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ....ναι μεν η Μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη εδω και μερικα χρονια κατα κοινη ομολογια και ναι μπορω να πω οτι την συμπαθω πολυ απο τις ομαδες του εξωτερικου και παιζει και αυτο το ρολο του......αλλα τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο οταν αγοραζω ενα ρολοι δεν ειναι τοσο απλη η σκεψη μου...........που ειναι το θεμα με το συγκεκριμενο ρολοι????.........εξηγω............εχει βγαλει λοιπον η σεικο , που ειναι επισημος υποστηρικτης της , διαφορα ρολογια συλλεκτικης αξιας με τα λογοτυπα της Μπαρτσελονα , απο τα οποια στα αυθεντικα ιαπωνικα (καταληξη j1) δεν πεφτουν οι τιμες τους με τιποτα πουθενα απο οτι βλεπω καθως το παρακολουθω αφου με ενδιαφερουν τα συλλεκτικα κομματια, ακομα και στο ebay παιζουν πανω απο 200 δολαρια σταθερα εδω και πολυ καιρο που εχουν βγει.............μεταξυ των οποιων ειναι καποια sportura και velatura..........το συγκεκριμενο ομως αν δεν κανω λαθος σοβαρο , εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα αλλο , ειναι το μοναδικο αυτοματο........τα υπολοιπα ειναι ολα μπαταριατα (τα οποια δεν εχουν την ιδια αξια σε βαθος χρονου σε συγκριση με τα αυτοματα).............επισης το συγκεκριμενο του λινγκ ειναι j1 και οχι k1 ( καθως ολες οι σειρες της σεικο οπως οι γνωστες θα ξερουν ηδη εχουν μια απο αυτες τις δυο καταληξεις που δηλωνουν το μεν j1 οτι η χωρα κατασκευης και συναρμολογισης ειναι η Ιαπωνια ενω η καταληξη k1 δηλωνει συναρμολογιση εκτος Ιαπωνιας σε καποιο εργοστασιο της σεικο σε κορεα η μαλαισια η ταιλανδη) το οποιο του δινει μεγαλυτερη ακομα αξια καθως ειναι οριτζιναλ ιαπωνικο............αυτα.............συμπερασμα , κατα την γνωμη μου , τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.............σε βαθος χρονου μαλιστα εκτιμω οτι θα αποκτησουν και μεγαλυτερη συλλεκτικη αξια................πανω απο τις 150 λιρες στα σιγουρα..........αυτα ολα στους περισσοτερους μπορει να μη λενε τιποτα ομως για συλλεκτες παιζουν μεγαλη σημασια............χαχαχαχα.......επισης , ετσι σκεφτομαι εγω προτου αγορασω ενα ρολοι..............και ετσι θεωρω οτι πρεπει να σκεφτονται και οι παντες οι οποιοι αγοραζουν συχνα ρολογια να μην κοιταζουν μονο ομορφια , μαρκα κτλπ.............αλλα να προτιμουν οσο γινετε κατι που δεν θα πεσει η αξια του μολις το αγορασουν αλλα να ανεβαινει κι ολας με τα χρονια αν ειναι δυνατον!!!!!!!!! απλα η ερωτηση μου εγινε πιο πολυ γιατι ηθελα να δω αν το εχει παρει κανεις ηδη να πει εντυπωσεις.............μιας και ο σελλερ δεν ειναι το amazon αλλα ιδιωτης!!! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από agapitos44 1
xouzel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Φιλε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ....ναι μεν η Μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη εδω και μερικα χρονια κατα κοινη ομολογια και ναι μπορω να πω οτι την συμπαθω πολυ απο τις ομαδες του εξωτερικου και παιζει και αυτο το ρολο του......αλλα τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο οταν αγοραζω ενα ρολοι δεν ειναι τοσο απλη η σκεψη μου...........που ειναι το θεμα με το συγκεκριμενο ρολοι????.........εξηγω............εχει βγαλει λοιπον η σεικο , που ειναι επισημος υποστηρικτης της , διαφορα ρολογια συλλεκτικης αξιας με τα λογοτυπα της Μπαρτσελονα , απο τα οποια στα αυθεντικα ιαπωνικα (καταληξη j1) δεν πεφτουν οι τιμες τους με τιποτα πουθενα απο οτι βλεπω καθως το παρακολουθω αφου με ενδιαφερουν τα συλλεκτικα κομματια, ακομα και στο ebay παιζουν πανω απο 200 δολαρια σταθερα εδω και πολυ καιρο που εχουν βγει.............μεταξυ των οποιων ειναι καποια sportura και velatura..........το συγκεκριμενο ομως αν δεν κανω λαθος σοβαρο , εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα αλλο , ειναι το μοναδικο αυτοματο........τα υπολοιπα ειναι ολα μπαταριατα (τα οποια δεν εχουν την ιδια αξια σε βαθος χρονου σε συγκριση με τα αυτοματα).............επισης το συγκεκριμενο του λινγκ ειναι j1 και οχι k1 ( καθως ολες οι σειρες της σεικο οπως οι γνωστες θα ξερουν ηδη εχουν μια απο αυτες τις δυο καταληξεις που δηλωνουν το μεν j1 οτι η χωρα κατασκευης και συναρμολογισης ειναι η Ιαπωνια ενω η καταληξη k1 δηλωνει συναρμολογιση εκτος Ιαπωνιας σε καποιο εργοστασιο της σεικο σε κορεα η μαλαισια η ταιλανδη) το οποιο του δινει μεγαλυτερη ακομα αξια καθως ειναι οριτζιναλ ιαπωνικο............αυτα.............συμπερασμα , κατα την γνωμη μου , τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.............σε βαθος χρονου μαλιστα εκτιμω οτι θα αποκτησουν και μεγαλυτερη συλλεκτικη αξια................πανω απο τις 150 λιρες στα σιγουρα..........αυτα ολα στους περισσοτερους μπορει να μη λενε τιποτα ομως για συλλεκτες παιζουν μεγαλη σημασια............χαχαχαχα.......επισης , ετσι σκεφτομαι εγω προτου αγορασω ενα ρολοι..............και ετσι θεωρω οτι πρεπει να σκεφτονται και οι παντες οι οποιοι αγοραζουν συχνα ρολογια να μην κοιταζουν μονο ομορφια , μαρκα κτλπ.............αλλα να προτιμουν οσο γινετε κατι που δεν θα πεσει η αξια του μολις το αγορασουν αλλα να ανεβαινει κι ολας με τα χρονια αν ειναι δυνατον!!!!!!!!! απλα η ερωτηση μου εγινε πιο πολυ γιατι ηθελα να δω αν το εχει παρει κανεις ηδη να πει εντυπωσεις.............μιας και ο σελλερ δεν ειναι το amazon αλλα ιδιωτης!!! Ακριβως αυτο ειπα κι εγω, με λιγοτερα λογια. Δεν το εχω, αλλα ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ !!!
xouzel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Επίσης τα J1 φεγγοβολάνε ολόκληρα στο σκοτάδι Εννοείς λόγω καλού φοσφώρου ;;
karpat456 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 παιδια τι λετε γ αυτο ?? http://www.amazon.com/Casio-EF-343BK-1AVEF-Gents-Edifice-Watch/dp/B00B5Q6E1W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1364730777&sr=8-1&keywords=casio+EF-343BK-1AVEF τωρα κυκλοφορησε γ αυτο δεν εχει πολλα στοιχεια ή κ αλλες φωτο...ξερετε ποσο καιρο μπορει να κανει για να κυκλοφορει και στην ελλαδα? και ποσο μπορει να φτασει στο περιπου η τιμη του εδω ?
xouzel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 παιδια τι λετε γ αυτο ?? http://www.amazon.com/Casio-EF-343BK-1AVEF-Gents-Edifice-Watch/dp/B00B5Q6E1W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1364730777&sr=8-1&keywords=casio+EF-343BK-1AVEF τωρα κυκλοφορησε γ αυτο δεν εχει πολλα στοιχεια ή κ αλλες φωτο...ξερετε ποσο καιρο μπορει να κανει για να κυκλοφορει και στην ελλαδα? και ποσο μπορει να φτασει στο περιπου η τιμη του εδω ? Δε στελνει Ελλαδα Οσο για το ποτε θα ερθει και ποσο θα κοστιζει, για πιο σιγουρα ενα τηλ στην Ελληνικη αντιπροσωπεια
nk_surfer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Πολύ καλή τιμή στο Casio EF-539D-1AVEF. Βγαίνει γύρω στα 83-84€. http://www.amazon.co.uk/Casio-Edifice-Analogue-Bracelet-EF-539D-1AVEF/dp/B002LAS0M2/ref=wl_it_dp_o_pdT1_nS_nC?ie=UTF8&colid=3K9AZKYL6ZN1M&coliid=I3GS3XG5KIC8JX
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ωραίο αλλα δεν ειναι λίγο μεγάλο; Εννοώ για τους μικρούς καρπούς ειναι κάπως..
Sebu Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εννοείς λόγω καλού φοσφώρου ;; Προφανώς εννοει λογω της ραδιενεργειας απο τη Φουκοσιμα (αφου ειναι made in Japan) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις