nvel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 με ρώτησε με mail μήπως θέλω fedex, ζήτησα την δωρεάν αποστολή σε 20 ήμερες άλλα τελικά μου το έστειλε δωρεάν στο σπίτι σε τρεις με fedex
xouzel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 με ρώτησε με mail μήπως θέλω fedex, ζήτησα την δωρεάν αποστολή σε 20 ήμερες άλλα τελικά μου το έστειλε δωρεάν στο σπίτι σε τρεις με fedex Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Αυτο θα κανω στο μελλον !!!! ΗΔΗ εχω ενα δυο κομματια στο ματι !!!! χαχαχαχχαχα
louben Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αφου ειναι απο σιγκαπουρη πληρωνεις τελωνειο ή οχι?Η εγγυηση ισχυει στην ελλαδα(εχει τυχει σε κανενα να το πιστοποιησει?
xouzel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αφου ειναι απο σιγκαπουρη πληρωνεις τελωνειο ή οχι?Η εγγυηση ισχυει στην ελλαδα(εχει τυχει σε κανενα να το πιστοποιησει? Οπως εγραψα και πιο πανω, εμενα μου τα στελνουν απο Δανια !! Ο λογος, αγνωστος. Εγγυηση δε μου εχει τυχει να χρησιμοποιησω, αλλα φανταζομαι θα ισχυει.... Μη σε παρω και στο λαιμο μου, ομως.
louben Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Apo δανια σιγουρα δεν εχει τελωνειο.Απο σιγκαπουρη ομως(θα μπορουσε να μας διαφωτισει ο φιλος παραπανω που παρελαβε(θα παραλαβει) απο εκει). Ως πελατες δεν τους στελνετε ενα μειλ να δειτε τι ισχυει απο εγγυηση για εσας (οχι τιποτα αλλο για να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο)
nvel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 το δικό μου αν και με fedex δεν πέρασε τελωνείο, μπορεί να φταίει η χαμηλή τιμή του (120ευρώ) ή ότι ο αποστολέας δηλώνει το δέμα όχι ως ρολόι αλλά ως όργανο μέτρησης (το οποίο δεν είναι και λάθος)
mpokwsths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε αυτό όμως φαίνεται να έχει καλή τιμή το Amazon. Καλύτερη από eBay και κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του (κρύσταλλο ζαφείρι - SNAE7x σειρά) μάλλον καλύτερη τιμή από το CreationWatches (αν το είχε). Όσα Seiko έχει το CreationWatches γύρω στις 100-120 λίρες έχουν mineral, hardened crystal κτλ κτλ. Από Amazon χρησιμοποιώντας το promotion των 10 λιρών βγαίνει (με ελληνικό ΦΠΑ) στις 103 λίρες.
Tomahawk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε αυτό όμως φαίνεται να έχει καλή τιμή το Amazon. Καλύτερη από eBay και κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του (κρύσταλλο ζαφείρι - SNAE7x σειρά) μάλλον καλύτερη τιμή από το CreationWatches (αν το είχε). Όσα Seiko έχει το CreationWatches γύρω στις 100-120 λίρες έχουν mineral, hardened crystal κτλ κτλ. Από Amazon χρησιμοποιώντας το promotion των 10 λιρών βγαίνει (με ελληνικό ΦΠΑ) στις 103 λίρες. Αυτό έχει καλύτερη τιμή γιατί απλά είναι πραγματική προσφορά και όχι πλασματική!
xouzel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Και εν Ελλαδι................. Απλα τραγικη τιμη................ http://www.skroutz.gr/s/384616/Seiko-Coutura-Chronograph-Stainless-Steel-Bracelet-SNAE73P1.html?keyphrase=Seiko+SNAE73P1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 το περιμένω την Τεταρτη btw, κάτω από 130 euro βγήκε...
xouzel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 το περιμένω την Τεταρτη btw, κάτω από 130 euro βγήκε... Καλοριζικο και καλοφορετο. Εξαιρετικη επιλογη !!!!!!
dakangr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μια γνωμη απο τους ειδημονες για αυτο;;; http://www.creationw...watch-2424.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλοριζικο και καλοφορετο. Εξαιρετικη επιλογη !!!!!! thnx thnx κι έχει πέσει το μάτι μου σε άλλα 2, αλλά του χρόνου, θα δείξει
xouzel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 thnx thnx κι έχει πέσει το μάτι μου σε άλλα 2, αλλά του χρόνου, θα δείξει Αρα λεφτα υπαρχουν !!! Εγω, αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα, θα αρχισω να εκποιω !!!! χαχαχαχχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 είχα να φορέσω ρολόι από το γυμνάσιο, ξεσπάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις