Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ρώτησε με mail μήπως θέλω fedex, ζήτησα την δωρεάν αποστολή σε 20 ήμερες άλλα τελικά μου το έστειλε δωρεάν στο σπίτι σε τρεις με fedex

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ρώτησε με mail μήπως θέλω fedex, ζήτησα την δωρεάν αποστολή σε 20 ήμερες άλλα τελικά μου το έστειλε δωρεάν στο σπίτι σε τρεις με fedex

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Αυτο θα κανω στο μελλον !!!! ΗΔΗ εχω ενα δυο κομματια στο ματι !!!! χαχαχαχχαχα

Δημοσ.

Αφου ειναι απο σιγκαπουρη πληρωνεις τελωνειο ή οχι?Η εγγυηση ισχυει στην ελλαδα(εχει τυχει σε κανενα να το πιστοποιησει?

Δημοσ.

Αφου ειναι απο σιγκαπουρη πληρωνεις τελωνειο ή οχι?Η εγγυηση ισχυει στην ελλαδα(εχει τυχει σε κανενα να το πιστοποιησει?

Οπως εγραψα και πιο πανω, εμενα μου τα στελνουν απο Δανια !! Ο λογος, αγνωστος. Εγγυηση δε μου εχει τυχει να χρησιμοποιησω, αλλα φανταζομαι θα ισχυει.... Μη σε παρω και στο λαιμο μου, ομως.

Δημοσ.

Apo δανια σιγουρα δεν εχει τελωνειο.Απο σιγκαπουρη ομως(θα μπορουσε να μας διαφωτισει ο φιλος παραπανω που παρελαβε(θα παραλαβει) απο εκει).

Ως πελατες δεν τους στελνετε ενα μειλ να δειτε τι ισχυει απο εγγυηση για εσας (οχι τιποτα αλλο για να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο)

Δημοσ.

το δικό μου αν και με fedex δεν πέρασε τελωνείο, μπορεί να φταίει η χαμηλή τιμή του (120ευρώ) ή ότι ο αποστολέας δηλώνει το δέμα όχι ως ρολόι αλλά ως όργανο μέτρησης (το οποίο δεν είναι και λάθος)

Δημοσ.

Σε αυτό όμως φαίνεται να έχει καλή τιμή το Amazon. Καλύτερη από eBay και κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του (κρύσταλλο ζαφείρι - SNAE7x σειρά) μάλλον καλύτερη τιμή από το CreationWatches (αν το είχε). Όσα Seiko έχει το CreationWatches γύρω στις 100-120 λίρες έχουν mineral, hardened crystal κτλ κτλ. Από Amazon χρησιμοποιώντας το promotion των 10 λιρών βγαίνει (με ελληνικό ΦΠΑ) στις 103 λίρες.

Δημοσ.

Σε αυτό όμως φαίνεται να έχει καλή τιμή το Amazon. Καλύτερη από eBay και κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του (κρύσταλλο ζαφείρι - SNAE7x σειρά) μάλλον καλύτερη τιμή από το CreationWatches (αν το είχε). Όσα Seiko έχει το CreationWatches γύρω στις 100-120 λίρες έχουν mineral, hardened crystal κτλ κτλ. Από Amazon χρησιμοποιώντας το promotion των 10 λιρών βγαίνει (με ελληνικό ΦΠΑ) στις 103 λίρες.

Αυτό έχει καλύτερη τιμή γιατί απλά είναι πραγματική προσφορά και όχι πλασματική! ;)

Δημοσ.

το περιμένω την Τεταρτη btw, κάτω από 130 euro βγήκε...

Καλοριζικο και καλοφορετο. Εξαιρετικη επιλογη !!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλοριζικο και καλοφορετο. Εξαιρετικη επιλογη !!!!!!

thnx thnx κι έχει πέσει το μάτι μου σε άλλα 2, αλλά του χρόνου, θα δείξει :P

Δημοσ.

thnx thnx κι έχει πέσει το μάτι μου σε άλλα 2, αλλά του χρόνου, θα δείξει :P

Αρα λεφτα υπαρχουν !!! Εγω, αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα, θα αρχισω να εκποιω !!!! χαχαχαχχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...