Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μπρασελέ είναι απλά ελαφρύ, γι' αυτό σου φαίνεται μούφα.

Έχω ένα buler που κοστίζει τετραπλάσια χρήματα και το μπρασελέ του είναι πάνω κάτω ίδιο. Μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Βζιιιιιιιιιιιιν, εφυγε μια για το Ταιμεξ. Δωρακι σπεσιαλ για το ανηψουδι !!!

Κι εψαχνα κατι να κολλησω στο σαμπουαν, για free delivery !!!

Όταν με το καλό παραλάβεις πες μας εντυπώσεις γιατί το σκέφτομαι κι εγώ - εδώ και κανά μήνα που πέφτει η τιμή του - να το "χτυπήσω".

Δημοσ.

Όταν με το καλό παραλάβεις πες μας εντυπώσεις γιατί το σκέφτομαι κι εγώ - εδώ και κανά μήνα που πέφτει η τιμή του - να το "χτυπήσω".

Μεσα στη βδομαδα ελπιζω να το εχω....

Δημοσ.

Να το πας σε ρολογαδικο. Ενα λεπτο δουλεια ειναι και δε θα σε χρεωσουν. Μη βαλεις λουρακι, θα αφηνει κενο και θα ειναι ασχημο !!!

Το ρολοι ειναι καταπληκτικο και πολυ πολυ ομορφο. Καλοριζικο και καλοφορετο !!!

Thanks, τα κοσμηματωπωλεια που πηγα παντως μου εριξαν ακυρο, δεν μπορουσαν

Δημοσ.

Thanks, τα κοσμηματωπωλεια που πηγα παντως μου εριξαν ακυρο, δεν μπορουσαν

Δεν ηθελαν. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Και μονος μπορεις να το κανεις, αν θελει λιγο κοντεμα και δε χρειαστει να αγγιξεις το μπρασελε, αλλα μονο τον τοκα

Δημοσ.

Δεν ηθελαν. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Και μονος μπορεις να το κανεις, αν θελει λιγο κοντεμα και δε χρειαστει να αγγιξεις το μπρασελε, αλλα μονο τον τοκα

Ενοεις εκει που κουμπωνει ε? μαλλον θελει παραπανω να βγουν 1-2 links.

Και κατι ακομα, τα κουμπια του ειναι λιγο "σκληρα" στο πατημα σαν να κοντραρουν καπου, ειναι νορμαλ αυτο? θα στρωσουν με τον καιρο?

Δημοσ.

Και κατι ακομα, τα κουμπια του ειναι λιγο "σκληρα" στο πατημα σαν να κοντραρουν καπου, ειναι νορμαλ αυτο? θα στρωσουν με τον καιρο?

Δυσκολο να σου απαντησω. Συνηθως, στα καλα ρολογια οπως αυτο, δε χρειαζονται "στρωσιμο". Παρακολουθησε το παντως και αν συνεχιζει, ας το δει καποιος ρολογας να σου πει.... Αν και, αν δε σου δημιουργει προβλημα, προτεινω να το αφησεις ως εχει.

Δημοσ.

Δυσκολο να σου απαντησω. Συνηθως, στα καλα ρολογια οπως αυτο, δε χρειαζονται "στρωσιμο". Παρακολουθησε το παντως και αν συνεχιζει, ας το δει καποιος ρολογας να σου πει.... Αν και, αν δε σου δημιουργει προβλημα, προτεινω να το αφησεις ως εχει.

Ναι δεν εχω προβλημα με αυτο και ετσι το κραταω, απλα στο πρωτο πατημα ειναι σαν να εχει αντισταση, αν το πατησω 2-3 φορες τα επομενα ειναι κομπλε.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον soulkeeper4....

Αφού δεν πρόλαβα το http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-51e-bm7081-51-mens-watch-2425.html?currency=EUR , και αφού περιμένω αρκετό καιρό και έστειλα email για το αν θα το ξαναβγάλουν (χωρίς να έχουν απαντήσει τα γαιδούρια, χαλώντας μου λίγο την εικόνα που έχω για αυτό το κατάστημα), είδα το αδερφάκι του με δερμάτινο λουράκι (http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-01e-bm7081-01-mens-watch-2424.html?currency=EUR&zenid=3b0009aa386cc7410568152d745308c3) ....

Και λέω τώρα εγώ.... θα μπορούσα να βρω ξεχωριστά το αυθεντικό μεταλλικό πρασελέ που έχει το πρώτο κάπου που να μην το χρυσοπληρώσω ....?

Καμμιά ιδέα...?

Και μόλις σήμερα το ρολογάκι που μου άρεσε επανήλθε σε διαθεσιμότητα (http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-51e-bm7081-51-mens-watch-2425.html).

Εννοείται ότι έκανα αμέσως την παραγγελία και είμαι σε αναμονή.....

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια στην επιλογή, αλλα και την "τεχνογνωσία".....

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, να αλλάξει ο τίτλος στον πολύ πρωτότυπο "Προσφορές ρολογιών"  :-D  και να γίνει και sticky.

Τελικά είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό από κάποιον mod; :-(

Δημοσ.

στο SSB039 τον μπρασελέ τον έκανα μόνος μου.. έβγαλα 2 link ... δεν είναι τραγική η διαδικασία ...

@imr καλοφόρετο!!!  :-D

Τελικα ηταν πολυ ευκολο, εβγαλα 2 σε ενα ρολογαδικο, αφου βρηκα καποιον να το κανει παλι καλα και σημερα που πηγα παλι η δεν μπορουσαν γιατι δεν ειχαν εργαλεια, ενα μου ζητησε μεχρι και 5! ευρω για να το κανει, με παζαρια μου το εφτιαχνε και με 3 γιατι και καλα μπορουσε να του σπασει το εργαλειο απλα σηκωθηκα και εφυγα και βρηκα 1 σωστο μαγαζι στα 5-6 που γυρισα που το εκανε αμεσως και τζαμπα φυσικα.

Αλλα τελοςπαντων τελικα εβγαλα και αλλα 2 μονος μου και ηταν απλα υπερβολικα ευκολο, σπρωχνεις με ενα κατσαβιδακι απεναντι απο το βελακι και φευγει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...