Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κάτι offtopic .. μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του thread σε κάτι πιο γενικό και σχετικό με τα ρολόγια?  :-)

Συμφωνω απολυτα. Ριξτε καμια ιδεα και το λεμε σε καποιον mod

poor man's watch thread? :-P :o)

Ναι, να αλλάξει ο τίτλος στον πολύ πρωτότυπο "Προσφορές ρολογιών"  :-D  και να γίνει και sticky.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όποιος μπορει να βοηθησει...

εχω αυτο..

http://www.watcheshead.com/shop/538-8130-42-62-c53881304262-certina-ds-fiction-mens-swiss-stainless-steel-watchlCgWzGJG

και θελω να παρω λουρακι μαυρο καουτσουκ..Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν 60ευρω με το κουμπωμα τα οποια μου φαινονται παρα πολλα!!

καμια εναλλακτικη για αγορα απο αλλου?

ΥΓ μπορω να βαλω οποιοδηποτε λουρακι ή πρεπει μονο το δικο του λογω ιδιομορφου κουμπωματος κτλ?

Δημοσ.

όποιος μπορει να βοηθησει...

εχω αυτο..

http://www.watcheshead.com/shop/538-8130-42-62-c53881304262-certina-ds-fiction-mens-swiss-stainless-steel-watchlCgWzGJG

και θελω να παρω λουρακι μαυρο καουτσουκ..Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν 60ευρω με το κουμπωμα τα οποια μου φαινονται παρα πολλα!!

καμια εναλλακτικη για αγορα απο αλλου?

ΥΓ μπορω να βαλω οποιοδηποτε λουρακι ή πρεπει μονο το δικο του λογω ιδιομορφου κουμπωματος κτλ?

Να μη σε απογοητευσω, αλλα μαλλον θα πρεπει να τα σκασεις τα 60. Δεν ξερω τι κουμπωμα εχει, αλλα μαλλον η ενωση μπρασελε με το σωμα ειναι πολυ ιδιαιτερη. Ισως ταιριαξει και κατι διαφορετικο, αλλα δε νομιζω να ειναι ομορφο οπτικα,,,,,,,,,

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον soulkeeper4....

Αφού δεν πρόλαβα το http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-51e-bm7081-51-mens-watch-2425.html?currency=EUR , και αφού περιμένω αρκετό καιρό και έστειλα email για το αν θα το ξαναβγάλουν (χωρίς να έχουν απαντήσει τα γαιδούρια, χαλώντας μου λίγο την εικόνα που έχω για αυτό το κατάστημα), είδα το αδερφάκι του με δερμάτινο λουράκι (http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-01e-bm7081-01-mens-watch-2424.html?currency=EUR&zenid=3b0009aa386cc7410568152d745308c3) ....

Και λέω τώρα εγώ.... θα μπορούσα να βρω ξεχωριστά το αυθεντικό μεταλλικό πρασελέ που έχει το πρώτο κάπου που να μην το χρυσοπληρώσω ....?

Καμμιά ιδέα...?

Δημοσ.

Και γιατί μετάνιωσες ;;;;  Πολλά πανάκριβα ρολόγια, βγαίνουν με καουτσούκ !!! Δες π.χ τα Hysek, τα Hublot και πολλά πολλά άλλα !!!

Εχω κυριως ρολογια των 200-300ε αλλα μονο 1 των 1400ε (Tag Heuer) οποτε το οτι το πηρα με καουτσουν αποδειχτηκε ετσι και ετσι.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε το seiko(SSB053P1) τελικα πολυ γρηγορα και με courrier!

Οριστε και μερικες φοτο αν και ειναι ψιλοχαλια ποιοτητα

Το μονο που χρειαζετε ειναι ενα κοντυμα στον μπρασελε (ισως να του βαλω και δερματινο μαυρο λουρακι, θα ταιριαζει λετε?).

Για κοντυμα να το παω σε ενα οποιοδηποτε κοσμηματοπωλειο? ειναι ευκολο? 

post-50763-0-39118500-1360951503_thumb.jpg

post-50763-0-09559200-1360951517_thumb.jpg

post-50763-0-43666100-1360959911_thumb.jpg

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.

Aσανσέρ !!!!!!!!! χαχαχαχαχ

Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον soulkeeper4....

Αφού δεν πρόλαβα το http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-51e-bm7081-51-mens-watch-2425.html?currency=EUR , και αφού περιμένω αρκετό καιρό και έστειλα email για το αν θα το ξαναβγάλουν (χωρίς να έχουν απαντήσει τα γαιδούρια, χαλώντας μου λίγο την εικόνα που έχω για αυτό το κατάστημα), είδα το αδερφάκι του με δερμάτινο λουράκι (http://www.creationwatches.com/products/citizen-titanium-219/citizen-eco-drive-super-titanium-bm7081-01e-bm7081-01-mens-watch-2424.html?currency=EUR&zenid=3b0009aa386cc7410568152d745308c3) ....

Και λέω τώρα εγώ.... θα μπορούσα να βρω ξεχωριστά το αυθεντικό μεταλλικό πρασελέ που έχει το πρώτο κάπου που να μην το χρυσοπληρώσω ....?

Καμμιά ιδέα...?

Παρολο που το προτιμω με δερματινο, θα σου πω να ρωτησεις στην Ελληνικη αντιπροσωπεια. Μπορει να μην το πουλανε για χρυσαφι !!!

Δημοσ.

Το μονο που χρειαζετε ειναι ενα κοντυμα στον μπρασελε (ισως να του βαλω και δερματινο μαυρο λουρακι, θα ταιριαζει λετε?).

Με γεια! Καλοφόρετο! Είναι πολύ ωραίο! (btw, πόσο το πήρες? Amazon?)

Αυτό για το μπρασελέ ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ! Εικάζω αναγκαστικά το πάμε σε κοσμηματοπωλείο, ε; Πόσα περίπου θα πάρουν;

Δημοσ.

Ηρθε και εμενα το Seiko, σε 2 εργασιμες με κουριερ. Αψογη εξυπηρετηση απο το Αμαζον.

Η απογοητευση ειναι οτι το ρολοι δειχνει φτηνοκατασκευη για τα λεφτα του (75 ευρω δεν ειναι λιγα οταν με 140 παιρνεις τιτανιου απο το creation).

Η αιτια για αυτο ειναι το απαραδεκτο, ψευτικο, σαν τσιγκινο μπρασελε του. Ενω το ρολοι σαν ρολοι (η κασα και το κυριως σωμα) ειναι στιβαρο και σε εμπνεει, το μπρασελε ειναι για τα σκουπιδια.

Σε πρωτη ευκαιρια θα ψαχτω σοβαρα μηπως βρω καποιο πιο σοβαρο, μασιφ μπρασελε γιατι θεωρω οτι το ρολοι χαραμιζεται. Τετοια μπρασελε βρισκεις στα ρολογια των 30 ευρω.

Απλως fail και απαραδεκτο απο την Seiko.

Δημοσ.

7

Με γεια! Καλοφόρετο! Είναι πολύ ωραίο! (btw, πόσο το πήρες? Amazon?)

Αυτό για το μπρασελέ ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ! Εικάζω αναγκαστικά το πάμε σε κοσμηματοπωλείο, ε; Πόσα περίπου θα πάρουν;

Thanks 70κατι ευρω το πηρα στην προσφορα

Σε 2 κοσμηματοπωλεια που το πηγα παντως δεν εκαναν κατι, στο ενα δεν ειχε ιδεα πως να το κανει και στο αλλο λεει δεν ειχε εργαλεια.

Ηρθε και εμενα το Seiko, σε 2 εργασιμες με κουριερ. Αψογη εξυπηρετηση απο το Αμαζον.

Η απογοητευση ειναι οτι το ρολοι δειχνει φτηνοκατασκευη για τα λεφτα του (75 ευρω δεν ειναι λιγα οταν με 140 παιρνεις τιτανιου απο το creation).

Η αιτια για αυτο ειναι το απαραδεκτο, ψευτικο, σαν τσιγκινο μπρασελε του. Ενω το ρολοι σαν ρολοι (η κασα και το κυριως σωμα) ειναι στιβαρο και σε εμπνεει, το μπρασελε ειναι για τα σκουπιδια.

Σε πρωτη ευκαιρια θα ψαχτω σοβαρα μηπως βρω καποιο πιο σοβαρο, μασιφ μπρασελε γιατι θεωρω οτι το ρολοι χαραμιζεται. Τετοια μπρασελε βρισκεις στα ρολογια των 30 ευρω.

Απλως fail και απαραδεκτο απο την Seiko.

Για τον μπρασελε δεν ξερω, εμενα παντως δεν με χαλαει ιδιαιτερα, και νταξει στα 70 ευρω ειναι πολυ φτηνο

Δημοσ.

Να το πας σε ρολογαδικο. Ενα λεπτο δουλεια ειναι και δε θα σε χρεωσουν. Μη βαλεις λουρακι, θα αφηνει κενο και θα ειναι ασχημο !!!

Το ρολοι ειναι καταπληκτικο και πολυ πολυ ομορφο. Καλοριζικο και καλοφορετο !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...