Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thx για τις απαντήσεις, στο amazon το είχα δει αλλά δεν ειναι με το μεταλλικό λουράκι. :( 

Δημοσ.

Ειναι η ιδεα μου η μοιαζουν λιγακι φτηνιαρικα ? Οκ το πρωτο εχει το λουρακι που ειναι λιγο καπως αλλα το δευτερο εχει μεταλικο λουρακι που μοιαζει πολυ προχειρα φτιαγμενο.

Δημοσ.

Ειναι η ιδεα μου η μοιαζουν λιγακι φτηνιαρικα ? Οκ το πρωτο εχει το λουρακι που ειναι λιγο καπως αλλα το δευτερο εχει μεταλικο λουρακι που μοιαζει πολυ προχειρα φτιαγμενο.

Απλως ειναι κακοφωτισμενες φωτογραφιες

Καλοφορετα φιλε cleeverblade . Εξαιρετικα κομματια και τα δυο και σε απαιχτες τιμες !!!!  ;) 

Δημοσ.

δεν είναι seiko αλλ'α της lorus by seiko

http://www.ebay.com/itm/111003255527?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

έκανα αγορά χθες από ebay 54 ευρώ με μεταφορικά.εδώ έχει πάνω από 80-100

H Lorus εχει εξαγοραστει απο τη Seiko και φοραει μηχανες της. Αρα ιδια αξιοπιστια. Εξαιρετικη τιμη !!!! Ποσο χρονο παραδοσης εχει ;;;

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon ,τα μεταφορικα για τα ρολογια ειναι δωρεαν? Δε μπορω να βγαλω ακρη(ισως να φταινε τα αγγλικα μου...) ας βοηθησει καποιος!!!!

επισης στο τελικο βημα , δε μπορουμε να πληρωσουμε με Paypal? Μονο πιστωτικη καρτα μου ζηταει ή amazon gift card.

Δημοσ.

παιδιά sorry για την ποιότητα των φωτο .. ήταν με το κινητό  :unsure:

το SSB039 είναι πανέμορφο και πιθανότατα το πιο όμορφο της σειράς του (πάντα με γνώμονα τα γούστα μου), αλλά λόγω του ότι έχει λεπτούς και νικελωμένους δείκτες είναι γενικά δυσανάγνωστο, συν ότι δεν φωσφορίζουν οι δείκτες στο σκοτάδι. πράγματα που τα είχα διαβάσει βέβαια σε κριτικές χρηστών στο amazon. γι αυτό και κατέληξα στο SNK807K2 για καθημερινό το οποίο είναι επίσης κουκλί!  :-D

τώρα όσον αφορά το μπρασελέ δεν έχω άλλο seiko με μεταλλικό μπρασελέ για να συγκρίνω αλλά με έναν γνωστό μου που έχει ρολογάδικο, σε συζήτηση σε άσχετο χρόνο, μου είχε πει ότι η seiko έχει ρίξει την ποιότητα στα μπρασελέ τα τελευταία χρόνια, χωρίς να ξέρω αν ισχύει για της φτηνές σειρές της ή και για πιο ακριβά μοντέλα (ή και γενικά αν ισχύει και απλά μου λέει μπαρούφες)

και κάτι offtopic .. μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του thread σε κάτι πιο γενικό και σχετικό με τα ρολόγια?  :-)

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon ,τα μεταφορικα για τα ρολογια ειναι δωρεαν? Δε μπορω να βγαλω ακρη(ισως να φταινε τα αγγλικα μου...) ας βοηθησει καποιος!!!!

επισης στο τελικο βημα , δε μπορουμε να πληρωσουμε με Paypal? Μονο πιστωτικη καρτα μου ζηταει ή amazon gift card.

Οτιδηποτε πανω απο εικοσι λιρες, δεν εχει μεταφορικα, αν ειναι πωλητης το Αμαζον. Δεχεται ΜΟΝΟ πιστωτικη, αλλα βεβαια ειναι 100000000% ασφαλες. Στο τελικο βημα, επιλεγεις Super Saver Delivery

.............και κάτι offtopic .. μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του thread σε κάτι πιο γενικό και σχετικό με τα ρολόγια?  :-)

Συμφωνω απολυτα. Ριξτε καμια ιδεα και το λεμε σε καποιον mod

Δημοσ.

παιδιά sorry για την ποιότητα των φωτο .. ήταν με το κινητό  :unsure:

το SSB039 είναι πανέμορφο και πιθανότατα το πιο όμορφο της σειράς του (πάντα με γνώμονα τα γούστα μου), αλλά λόγω του ότι έχει λεπτούς και νικελωμένους δείκτες είναι γενικά δυσανάγνωστο, συν ότι δεν φωσφορίζουν οι δείκτες στο σκοτάδι. πράγματα που τα είχα διαβάσει βέβαια σε κριτικές χρηστών στο amazon. γι αυτό και κατέληξα στο SNK807K2 για καθημερινό το οποίο είναι επίσης κουκλί!  :-D

τώρα όσον αφορά το μπρασελέ δεν έχω άλλο seiko με μεταλλικό μπρασελέ για να συγκρίνω αλλά με έναν γνωστό μου που έχει ρολογάδικο, σε συζήτηση σε άσχετο χρόνο, μου είχε πει ότι η seiko έχει ρίξει την ποιότητα στα μπρασελέ τα τελευταία χρόνια, χωρίς να ξέρω αν ισχύει για της φτηνές σειρές της ή και για πιο ακριβά μοντέλα (ή και γενικά αν ισχύει και απλά μου λέει μπαρούφες)

και κάτι offtopic .. μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του thread σε κάτι πιο γενικό και σχετικό με τα ρολόγια?  :-)

Νομιζω πως η ποιοτητα του μπρασελε κανει μπαμ, δεν ειναι θεμα φωτογραφιας. Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις. Δυστυχως εγω το πιο ακριβο μου ρολοι επελεξα να το παρω με λουρακι απο καουτσουκ και οχι μπρασελε και και που μετανιωσα λιγο.
Δημοσ.

........και το μετανιωσα λιγο.........

Και γιατί μετάνιωσες ;;;;  Πολλά πανάκριβα ρολόγια, βγαίνουν με καουτσούκ !!! Δες π.χ τα Hysek, τα Hublot και πολλά πολλά άλλα !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...