Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από κριτικές που διαβάζω στο αμερικάνικο amazon για τα Invicta σχεδόν πάντα θα υπάρχει ένα 10-20% που του έχει βγάλει ελάττωμα και αυτός είναι και ο λόγος που με κρατάει (με δυσκολία :P ) τον τελευταίο καιρό μακριά τους...

Αν είναι για καταδυτικό θα προτιμούσα να έδινα λίγα παραπάνω και να πήγαινα σε ένα Orient Mako.

Κι αν σου πω ότι το Panerai μου εχει παει στην αντιπροσωπεία ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορες σε τρια χρονια, τι θα μου πεις ;;;

Οσο για το Mako, συμφωνω και επαυξανω !!!!!

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι αν σου πω ότι το Panerai μου εχει παει στην αντιπροσωπεία ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορες σε τρια χρονια, τι θα μου πεις ;;;

:confused:

Θα σου πω ότι αν μου το έλεγες άλλος και όχι εσύ, δεν θα το πίστευα...

Πλάκα πλάκα, εσύ σε ποια ομάδα παίζεις??

Ίδια γούστα βλέπω  :P   :P   :P

nikopolidis2.jpg

Δημοσ.

:confused:

Θα σου πω ότι αν μου το έλεγες άλλος και όχι εσύ, δεν θα το πίστευα...

Πλάκα πλάκα, εσύ σε ποια ομάδα παίζεις??

Ίδια γούστα βλέπω  :P   :P   :P

nikopolidis2.jpg

Εεεεεεεετσι ακριβως. Ιδια γουστα σε ρολογια ΚΑΙ ομαδα !!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

σήμερα βγήκε πάλι σε stock στο creationwatches το SNK807K2 και το χτύπησα αλύπητα!! :-D

στο payal η χρέωση μου βγήκε γύρω στα 65€. το περιμένω πως και πως!!

Δημοσ.

σήμερα βγήκε πάλι σε stock στο creationwatches το SNK807K2 και το χτύπησα αλύπητα!! :-D

στο payal η χρέωση μου βγήκε γύρω στα 65€. το περιμένω πως και πως!!

Πασσάς !!!!   :D   Με το καλό να το παραλάβεις !!!!!

Δημοσ.

Επίσης ωραίο μοντέλο & σε καλη τιμή είναι & αυτό :http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/seiko-classic-chronograph-ssb049p2-mens-watch-3411.html

Ποια είναι η γνώμη σας ???

Μικρουτσικο για τα γουστα μου, αλλα πολυ ομορφο. Και εξαιρετικη τιμη. Αν δε με απατα η μνημη μου το εχουμε ξανασυζητησει εδω παλιοτερα...

Εδω, τα διπλα λεφτα, με μπρασελε βεβαια

http://www.skroutz.gr/s/2604693/Seiko-Chronograph-Stainless-Steel-Bracelet-SSB049P1.html?keyphrase=seiko+SSB049

Δημοσ.

Μικρουτσικο για τα γουστα μου, αλλα πολυ ομορφο. Και εξαιρετικη τιμη. Αν δε με απατα η μνημη μου το εχουμε ξανασυζητησει εδω παλιοτερα...

Εδω, τα διπλα λεφτα, με μπρασελε βεβαια

http://www.skroutz.gr/s/2604693/Seiko-Chronograph-Stainless-Steel-Bracelet-SSB049P1.html?keyphrase=seiko+SSB049

Είναι αυτό που πήρα εγώ  ;)

Δημοσ.

Είναι αυτό που πήρα εγώ  ;) 

Ποτε ;;

Είχες πρόβλημα με τελωνείο κλπ ???

Σε πόσες μέρες στο έστειλαν και απο που ???

Καλοφόρετο !!!

Δημοσ.

Ποτε ;;

Λίγες σελίδες πιο πίσω. Έχω ποστάρει και φωτογραφίες.

Είχες πρόβλημα με τελωνείο κλπ ???

Σε πόσες μέρες στο έστειλαν και απο που ???

Καλοφόρετο !!!

Ευχαριστώ φίλε μου!

Όχι δεν είχα το παραμικρό, έκανε 18 ημερολογιακές μέρες και το είχα παραγγείλει μέσα στις γιορτές που αυτό μπορεί να επέφερε κάποια καθυστέρηση στην αποστολή.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Μου ήρθε το ρολογάκι απο creationwatches, χωρίς τελωνίο! Απλό ταχυδρομείο, ήταν marked as gift, 40Ε αξία και δεν είχε μέσα απόδειξη ούτε κουτί από original seiko ρολόι (νομίζω) Το ρολόι είναι τέλειο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου. Ένα θεματάκι μόνο, υπάρχει τρόπος να αλλάξω το bracelet κατά μισό κομαμτάκι; Είμαι ακριβώς στην μέση (βγάζω ένα και μου αφήνει σημάδι, βάζω ένα και μου πλέει στο χέρι) Νομίζω στο κούμπωμα έχει μια ακόμα τρύπα για μισή ρύθμιση, αλλά το pin φαίνεται απο πλάγια να είναι λίγο διαφορετικό...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σε λιγο........

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009XFC6P0/ref=gb1h_img_c-1_7347_AYQ424JQXLSA6?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0B1EA9RYP66772HGKP0Y&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=372097347

Αν πεσει στα 70€, το χτυπαω για δωρακι !!!!!

Καλημέρα παιδιά! Μου ήρθε το ρολογάκι απο creationwatches, χωρίς τελωνίο! Απλό ταχυδρομείο, ήταν marked as gift, 40Ε αξία και δεν είχε μέσα απόδειξη ούτε κουτί από original seiko ρολόι (νομίζω) Το ρολόι είναι τέλειο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου. Ένα θεματάκι μόνο, υπάρχει τρόπος να αλλάξω το bracelet κατά μισό κομαμτάκι; Είμαι ακριβώς στην μέση (βγάζω ένα και μου αφήνει σημάδι, βάζω ένα και μου πλέει στο χέρι) Νομίζω στο κούμπωμα έχει μια ακόμα τρύπα για μισή ρύθμιση, αλλά το pin φαίνεται απο πλάγια να είναι λίγο διαφορετικό...

Ευχαριστώ!

Καλοφορετο φιλαρακι. Ανεβασε και καμια φωτο. Τις μικρορυθμισεις τις κανεις απο το κουμπωμα. Και σε ενα ρολογαδικο ή χρυσοχοειο, θα στο φτιαξουν δωρεαν, αν σε ζοριζει.....

Δημοσ.

Σε λιγο........

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009XFC6P0/ref=gb1h_img_c-1_7347_AYQ424JQXLSA6?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0B1EA9RYP66772HGKP0Y&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=372097347

Αν πεσει στα 70€, το χτυπαω για δωρακι !!!!!

Καλοφορετο φιλαρακι. Ανεβασε και καμια φωτο. Τις μικρορυθμισεις τις κανεις απο το κουμπωμα. Και σε ενα ρολογαδικο ή χρυσοχοειο, θα στο φτιαξουν δωρεαν, αν σε ζοριζει.....

Ευχαριστώ πολύ! Θα ανεβάσω φωτό σε λιγάκι!

Απλά τα pins στο κούμπωμα φαίνονται διαφορετικά, δεν έχει βελάκια όπως στο bracelet, και θα προτιμούσα να μην πάω σε ρολογάδικο (χωρίς να έχω αγοράσει ρολόι από εκεί...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...