Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Το ρολόι έκανε 77 ευρώ και μπορώ να πω πως τα αξίζει και με το παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, σούπερ η τιμή για το ρολόι!!! Και είναι Seiko. Με χρονογράφους, ημερομηνία, 100 μέτρα. Άριστη αγορά!

Φιλε zizu, το κομματι ειναι super και ασε να λενε οι ζηλιαρηδες !!!! χαχαχαχαχ

Σιδερενιο και καλοφορετο. Με 77€, ουτεν καν το συζητας για Seiko !!! Μπραβο, αριστη αγορα !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το Seiko που πηρε ο zizu10 το περιμενω κι εγω την αλλη βδομαδα (δωρο για τον πεθερο), μονο που ειναι με μπρασελε και χρυσοκιτρινες πινελιες στην κορωνα και στους δεικτες (θα βαλω φωτο μολις ερθει).

Sebu, αν και ειναι καθαρα θεμα γουστου, εμενα το 3 μ'αρεσει πιο πολυ. Και γενικα με τετοιες τιμες που βρισκουμε σε Seiko & Citizen, δε θα πηγαινα σε Festina (καθαρα υποκειμενικο κι αυτο).

Δημοσ.

Τα 1 εως 3 για "καλα", τα 4 και 5 για πιο sportive ντυσιμο.

Τα τετραγωνης διατομης ρολογια, ειναι μαλλον για καλο ντυσιμο. Αλλα για διευκρινισε, θα παρεις ενα ή δυο, ενα για καλο και ενα για σπορ ντυσιμο ;;;

Το Seiko που πηρε ο zizu10 το περιμενω κι εγω την αλλη βδομαδα (δωρο για τον πεθερο),

Χμμμμμμ. Μαλλον καλη προικα πηρες !!! χαχαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Sebu, αν και ειναι καθαρα θεμα γουστου, εμενα το 3 μ'αρεσει πιο πολυ. Και γενικα με τετοιες τιμες που βρισκουμε σε Seiko & Citizen, δε θα πηγαινα σε Festina (καθαρα υποκειμενικο κι αυτο).

To 3o μου αρεσει γιατι εχει perpetual ημερολογιο και ξυπνητηρι. Απο την αλλη ειναι στα ιδια λεφτα που ειναι το τιτανιο (νο 2 επισυναψη μου) το οποιο ειναι πιο "κυριλε", ειναι made in Japan (ή τουλαχιστον ετσι λεει) και ειναι τιτανιο για αυτο αμφιταλαντευομαι. Θεωρω δλδ πιο ευκαιρια (απο οικονομικης αποψης) το 2ο απο το 3ο. Απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα τιτανιου γενικα ειναι πιο ευπαθη και χαρασονται πιο ευκολα και μονο ακριβες σειρες ρολογιων έχουν καλες αντιχαρακτικες επιστρωσεις για την κασα και το μπρασελε.

Τα τετραγωνης διατομης ρολογια, ειναι μαλλον για καλο ντυσιμο. Αλλα για διευκρινισε, θα παρεις ενα ή δυο, ενα για καλο και ενα για σπορ ντυσιμο ;;;

Το σπορ ντυσιμο το αναφερα για το κοκκινο Festina, γιατι αυτο μου "βγαζει" οταν το βλεπω. Πιο πολυ για σπορ ντυσιματακι για καφε και χαλαρη βολτιτσα. Το 2ο και το 3ο μου πανε για πιο καλο ντυσιμο. Βασικα για ενα σκεφτομαι αλλα με τρωει....η τσεπη μου :-)

Επισης το μαυρο Festina εχει ασπρο καντραν με ασπρη ραφι στο λουρακι και μου κανει και αυτο για σπορ εμφανιση και οχι για καλο.

Και ειναι και αυτο το Vostok στο παιχνιδι για πιο all around επιλογη (καλο, προχειρο, παντος καιρου, να μην βγαινει απο το χερι σε θαλασσες, μπανια κτλ).

http://chistopolcity.com/product.php?id_product=59

Και δεν ξερω τι να διαλεξω :devil:

Ενα και καλο και να τελειωνω (αρα επιλογες 2-3 ανωτερω)?

Ενα στα μισα λεφτα για τα παντα (και αγοραζω το Vostok)?

Ή να ενδωσω στον πειρασμο και να παρω ενα Citizen και το κοκκινο Festina?

Δημοσ.

To 3o μου αρεσει γιατι εχει perpetual ημερολογιο και ξυπνητηρι. Απο την αλλη ειναι στα ιδια λεφτα που ειναι το τιτανιο (νο 2 επισυναψη μου) το οποιο ειναι πιο "κυριλε", ειναι made in Japan (ή τουλαχιστον ετσι λεει) και ειναι τιτανιο για αυτο αμφιταλαντευομαι. Θεωρω δλδ πιο ευκαιρια (απο οικονομικης αποψης) το 2ο απο το 3ο. Απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα τιτανιου γενικα ειναι πιο ευπαθη και χαρασονται πιο ευκολα και μονο ακριβες σειρες ρολογιων έχουν καλες αντιχαρακτικες επιστρωσεις για την κασα και το μπρασελε.

Το σπορ ντυσιμο το αναφερα για το κοκκινο Festina, γιατι αυτο μου "βγαζει" οταν το βλεπω. Πιο πολυ για σπορ ντυσιματακι για καφε και χαλαρη βολτιτσα. Το 2ο και το 3ο μου πανε για πιο καλο ντυσιμο. Βασικα για ενα σκεφτομαι αλλα με τρωει....η τσεπη μου :-)

Επισης το μαυρο Festina εχει ασπρο καντραν με ασπρη ραφι στο λουρακι και μου κανει και αυτο για σπορ εμφανιση και οχι για καλο.

Και ειναι και αυτο το Vostok στο παιχνιδι για πιο all around επιλογη (καλο, προχειρο, παντος καιρου, να μην βγαινει απο το χερι σε θαλασσες, μπανια κτλ).

Θα επαιρνα την κουρτινα 3 (αν εχεις τα χρηματα, βεβαια) !!

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις το Citizen (3) για πιο casual καταστάσεις και το Vostok για να του βγάλεις την ψυχή σε θάλασσες κλπ... ??

• Like 1
Δημοσ.

Θα επαιρνα την κουρτινα 3 (αν εχεις τα χρηματα, βεβαια) !!

Γιατί δεν παίρνεις το Citizen (3) για πιο casual καταστάσεις και το Vostok για να του βγάλεις την ψυχή σε θάλασσες κλπ... ??

Αξιζει το 3 καλυτερα απο το 2? Ιδου η απορια.

Δημοσ.

Αξιζει το 3 καλυτερα απο το 2? Ιδου η απορια.

Εννοουσα απο αυτα..........

"Ενα και καλο και να τελειωνω (αρα επιλογες 2-3 ανωτερω)?

Ή να ενδωσω στον πειρασμο και να παρω ενα Citizen και το κοκκινο Festina?"

..........ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!

Εμενα το τριτο Citizen με τους χρονογραφους, δε μου αρεσει. Γουστα !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...