pipinos. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς όχι... Αυτό ψάχνω κι εγώ 2 μέρες τώρα...Δεν ειναι κακο αυτο αν και λιγο ακριβο!!!!!! Δεν ξερω αν το εχει ποσταρει καποιος http://www.ebay.com/itm/4-COLOR-LUXURY-AUTO-MECHANICAL-CHRO-DATE-LEATHER-MILITARY-MENS-WATCH-/250887703102?pt=LH_DefaultDomain_0&var=550045359024&hash=item3a6a128a3e
zizu10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι κακο αυτο αν και λιγο ακριβο!!!!!! Δεν ξερω αν το εχει ποσταρει καποιος http://www.ebay.com/itm/4-COLOR-LUXURY-AUTO-MECHANICAL-CHRO-DATE-LEATHER-MILITARY-MENS-WATCH-/250887703102?pt=LH_DefaultDomain_0&var=550045359024&hash=item3a6a128a3e Υπάρχουν αρκετά σαν αυτό για όλα τα γούστα..!! Το μυστικό σε όλα αυτά τα ρολόγια είναι να τα κουρδίζετε (ο αυτόματος μηχανισμός που έχουν δεν γυρίζει-φορτίζει όπως πρέπει και αυτό έχει ως συνέπεια να χάνουν δευτερόλεπτα...)
pOLoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ωραίο ρολογάκι με 2 λουράκια http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008FJ4EFU/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=19450-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B008FJ4EFU Χμ !!!!! Πουν' το ;;;; χαχαχαχα το διόρθωσα
xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι κακο αυτο αν και λιγο ακριβο!!!!!! Δεν ξερω αν το εχει ποσταρει καποιος http://www.ebay.com/itm/4-COLOR-LUXURY-AUTO-MECHANICAL-CHRO-DATE-LEATHER-MILITARY-MENS-WATCH-/250887703102?pt=LH_DefaultDomain_0&var=550045359024&hash=item3a6a128a3e Το εχω πανω απο χρονο, απο Αμαζον και μαλιστα το ειχα πληρωσει κανα εικοσαρικο, αν θυμαμαι καλα. Ως τωρα δεν μου εχει εμφανισει προβλημα ......Most watches supplied directly from Casio doesn't come with a box.... Αν ερμηνευω σωστα τα λογια του, μαλλον Ο ΙΔΙΟΣ τα παιρνει χωρις κουτι και χαρτια για να συμπιεσει το κοστος. Στα ακριβοτερα μοντελα βεβαια, ο πελατης θα ζητησει χαρτια και κουτι, οποτε αναγκαστικα τα δινει πακετο. Οσο για την πολιτικη του eBay, εχει δικιο, αν πουλας μαιμουδες πολυ συντομα τρως σουτ. Δεν ξερω βεβαια ποσο ευκολο ειναι να ανοιξεις νεο "λογαριασμο" και να συνεχισεις απο κει τις "μαιμουδιες", αλλα φανταζομαι θα ειναι δυσκολο !!! το διόρθωσα ΠΟΛΥ ωραιο !!! Θα πετουσα βεβαια αμεσως το μπρασελε και θα του εβαζα το πλαστικο, που μου φαινεται super !!!
zizu10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς τι μέρος του λόγου είναι τα Vostok ή αλλιώς Boctok??
xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς τι μέρος του λόγου είναι τα Vostok ή αλλιώς Boctok?? Ρωσσικα ειναι. Εχουν αντιπροσωπευση και στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια. Εχουν καλη φημη. Δυστυχως δεν εχω τετοιο, αν και θα ηθελα ενα !!!!
pipinos. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Το εχω πανω απο χρονο, απο Αμαζον και μαλιστα το ειχα πληρωσει κανα εικοσαρικο, αν θυμαμαι καλα. Ως τωρα δεν μου εχει εμφανισει προβλημα 22.jpg 33.jpg 44.jpg Αν ερμηνευω σωστα τα λογια του, μαλλον Ο ΙΔΙΟΣ τα παιρνει χωρις κουτι και χαρτια για να συμπιεσει το κοστος. Στα ακριβοτερα μοντελα βεβαια, ο πελατης θα ζητησει χαρτια και κουτι, οποτε αναγκαστικα τα δινει πακετο. Οσο για την πολιτικη του eBay, εχει δικιο, αν πουλας μαιμουδες πολυ συντομα τρως σουτ. Δεν ξερω βεβαια ποσο ευκολο ειναι να ανοιξεις νεο "λογαριασμο" και να συνεχισεις απο κει τις "μαιμουδιες", αλλα φανταζομαι θα ειναι δυσκολο !!! ΠΟΛΥ ωραιο !!! Θα πετουσα βεβαια αμεσως το μπρασελε και θα του εβαζα το πλαστικο, που μου φαινεται super !!! Φιλε οι λεπτοδεικτες λειτουργουν
zizu10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ρωσσικα ειναι. Εχουν αντιπροσωπευση και στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια. Εχουν καλη φημη. Δυστυχως δεν εχω τετοιο, αν και θα ηθελα ενα !!!! Όσο κοίταζα για καταδυτικό τα βρήκα, με πολύ καλές κριτικές και συγκεκριμένα τη σειρά Amphibia. Έχουν καλά ρολόγια γύρω στα 55-60 ευρώ, αδιάβροχα 200m και με αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός - χάνει περίπου 1+ λεπτό το μήνα!!! Και με έχει βάλει σε σκέψεις...
xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Φιλε οι λεπτοδεικτες λειτουργουν ;;;;;;;;;; Τι ερωτηση ειναι αυτη ;;; Φυσικα και λειτουργουν !!!!!!! Όσο κοίταζα για καταδυτικό τα βρήκα, με πολύ καλές κριτικές και συγκεκριμένα τη σειρά Amphibia. Έχουν καλά ρολόγια γύρω στα 55-60 ευρώ, αδιάβροχα 200m και με αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός - χάνει περίπου 1+ λεπτό το μήνα!!! Και με έχει βάλει σε σκέψεις... Ενα λεπτο το μηνα ;;;;;;; Λιγακι απιθανο για αυτοματο !!! Αλλα παλι....... Τα 55-60 ευρω ομως.......... τα εχω δει σε πολυ ακριβοτερες τιμες !!!! Eριξα μια ματια στο Αμαζον, και ειδα τα Boctok στις τιμες που λες, αλλα πρεπει να ειναι αλλη μαρκα. Αν δεις, τα παρακατω που γραφουν Vostok, ειναι σε "αλλες" τιμες !!!
zizu10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ;;;;;;;;;; Τι ερωτηση ειναι αυτη ;;; Φυσικα και λειτουργουν !!!!!!! Ενα λεπτο το μηνα ;;;;;;; Λιγακι απιθανο για αυτοματο !!! Αλλα παλι....... Μπορεί να έκανα λάθος και να ήταν 15 μέρες που και πάλι είναι πολύ καλά. Δεν θυμάμαι που το είδα για να το πόσταρα... Πάντως θυμάμαι ότι έλεγε πως κερδίζει ~2 δευτερόλεπτα την μέρα για όσο το φοράει και όταν το βγάζει κάπου 3-8 δευτερόλεπτα τη μέρα!!!
pipinos. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ;;;;;;;;;; Τι ερωτηση ειναι αυτη ;;; Φυσικα και λειτουργουν !!!!!!! Ενα λεπτο το μηνα ;;;;;;; Λιγακι απιθανο για αυτοματο !!! Αλλα παλι....... Τα 55-60 ευρω ομως.......... τα εχω δει σε πολυ ακριβοτερες τιμες !!!! Eριξα μια ματια στο Αμαζον, και ειδα τα Boctok στις τιμες που λες, αλλα πρεπει να ειναι αλλη μαρκα. Αν δεις, τα παρακατω που γραφουν Vostok, ειναι σε "αλλες" τιμες !!! Σε ευχαριστω για την απαντηση,μην σου κανει εντυπωση γιατι πολλα απο αυτην την κατηγορια τα εχουν μονο για εμφανιση.
nk_surfer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Το εχω πανω απο χρονο, απο Αμαζον και μαλιστα το ειχα πληρωσει κανα εικοσαρικο, αν θυμαμαι καλα. Ως τωρα δεν μου εχει εμφανισει προβλημα 22.jpg 33.jpg 44.jpg Φίλε xouzel και όποιος έχει εμπειρία από αυτά τα ρολόγια, για πείτε τι παίζει με το κούρδισμά τους; Δηλαδή για να δουλεύουν πρέπει είτε να το φοράς συνέχεια είτε να το κουρδίζεις, και αν μείνει για καμιά μέρα αφόρετο σταματάει; Και αν σταματήσει όταν το ξαναπιάσεις (μετά πχ από καμιά εβδομάδα) θέλει φτιάξιμο η ώρα από την αρχή και ξανά κούρδισμα; Αν είναι κάπως έτσι, δεν είναι και τόσο πρακτικά αν τα φοράς μία στο τόσο, σωστά; Από στεγανότητα κρατάνε πχ το νερό σε πλύσιμο χεριών (για κολύμπι δεν το συζητώ); Βέβαια η εμφάνιση και η αξία τους είναι πολύ δυσανάλογα μεγέθη!! Θα ήθελα να πάρω ένα, αλλά επειδή θα το φοράω αραιά και που, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να φτιάχνω την ώρα κάθε φορά!
xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση,μην σου κανει εντυπωση γιατι πολλα απο αυτην την κατηγορια τα εχουν μονο για εμφανιση. Ποτε δε θα αγοραζα κατι (οτιδηποτε) μονο για το φαινεσθαι !!! Θελω οτιδηποτε εχω, να ειναι και λειτουργικο !!!! Θα ήθελα να πάρω ένα, αλλά επειδή θα το φοράω αραιά και που, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να φτιάχνω την ώρα κάθε φορά! Πριν απο πολλες σελιδες, εγραψα οτι τα αυτοματα-μηχανικα-κουρδιστα ρολογια, ΜΟΝΟ αρνητικα εχουν. Βλεπε ακριβεια, κοστος (τα καλα), συντηρηση και φυσικα αυτο που λες. Αν τα αφησεις καποιο διαστημα (απο λιγες ωρες εως λιγες μερες καποια καλα)σταματουν να δουλευουν και πρεπει να τα ξαναρυθμισεις. Αυτο ομως το υπεροχο τικ τικ τικ, αν το εχεις μερακι, ξεχνας ολα τα αλλα..........
Sebu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όσο κοίταζα για καταδυτικό τα βρήκα, με πολύ καλές κριτικές και συγκεκριμένα τη σειρά Amphibia. Έχουν καλά ρολόγια γύρω στα 55-60 ευρώ, αδιάβροχα 200m και με αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός - χάνει περίπου 1+ λεπτό το μήνα!!! Και με έχει βάλει σε σκέψεις... Φανταστικα ρολογια απλα Δειτε λιγο εδω "τεχνολογια" το Amphibia σε γυαλι, κασα, μηχανισμο, στεγανοτητα κτλ (ειναι πολυ μπροστα οι Ρωσσοι). http://forums.watchuseek.com/f54/vostok-amphibia-analysis-design-methodology-491757.htmlhttp://forums.watchuseek.com/f54/vostok-amphibia-analysis-design-methodology-491757.html Το συγκεκριμενο φορουμ ειναι αρκετα ψαγμενο στα ρολογια. Στα Vostok οσοι τα αγοραζουν αλλαζουν επιτοπου λουρακια γιατι ειναι το αδυναμο τους σημειο. Εγω εχω ψηθει ηδη. Ο κολλητος μου εχει ενα Amphibia εδω και ενα χρονο, το εχει λιωσει σε θάλασσα, αλατια, σαπουναδες, αφρους κτλ και ειναι σκυλος μαυρος. Και ετσι μερικα ενδεικτικα http://forums.watchuseek.com/f10/new-scuba-dude-interesting-new-bracelet-779346.html http://forums.watchuseek.com/f10/i-just-treated-myself-scuba-dude-394740.html 1
zizu10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, την Πέμπτη έφτασε και η δική μου παραγγελία που έγινε στις 24/12 από CreationWatches. To ρολόι ήρθε σε άψογη κατάσταση (πολύ καλό πακετάρισμα) και στην πραγματικότητα φαίνεται πολύ καλύτερο απ'ότι στις φωτογραφίες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις