Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AKRIBO ΜΑΓΑΖΙ !!!

Δεν το έβαλα για την τιμή αλλά για τα χαρακτηριστικά που έχει και τις περισσότερες φωτογραφίες μιας και το amazon είναι λακωνικό σε αυτά πάντως χθες έριξα για πλάκα μια ματιά στο skroutz.gr και μέχρι τα 40-45€ δεν βρήκα κάτι καλύτερο 55€ έχει ο αδελφός του από Ελλάδα ε από εκεί και έπειτα πάμε στο 1/3 της τιμήςκαι δεν έψαξα άλλο.

Θα το πάρω και θα βάλω φωτό μιας και η τιμή θα ξανά βγει αφού το άμαζον όλο κάτι έχει μια γιορτές παρασκευής μια του μπαρμπαγιάννη του κουτσού και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα βρουν για να γιορτάσουν .

Δημοσ.

Βρήκα αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Rotary-Divers-GS30017-02-Rubber/dp/B0054IAV52/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1356774239&sr=8-3 και νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση αν δεις και στο camel αλλά δεν ξέρω τη μάρκα  :unsure:

Αυτο, στα ιδια λεφτα, πολυ κοντινο σχεδιο (θα Το βρεις και σε αλλα χρωματα, και σε μαυρο)και ΕΓΓΥΗΣΗ !!!!

http://www.amazon.co.uk/Invicta-Specialty-Analogue-Display-12847/dp/B00962GV2E/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1356774775&sr=1-2

.......αφού το άμαζον όλο κάτι έχει μια γιορτές παρασκευής μια του μπαρμπαγιάννη του κουτσού και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα βρουν για να γιορτάσουν .......

Νομιζω παραδειγματιζονται απο εμα τους Ελληνες, που ψαχνουμε ψυλλους για γιορτες !!! χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Αυτο, στα ιδια λεφτα, πολυ κοντινο σχεδιο (θα Το βρεις και σε αλλα χρωματα, και σε μαυρο)και ΕΓΓΥΗΣΗ !!!!

http://www.amazon.co.uk/Invicta-Specialty-Analogue-Display-12847/dp/B00962GV2E/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1356774775&sr=1-2

To έχω δει αυτό αλλά δεν με εντυπωσιάζει τόσο η εμφάνιση... Το άλλο μου φαίνεται πιο ουδέτερο.

Το σημαντικότερο είναι αν θα αντέξει το πολύ νερό. Εσύ που έχεις κι άλλα Invicta πιστεύεις ότι θα είναι εντάξει για την δουλειά του??

Δημοσ.

To έχω δει αυτό αλλά δεν με εντυπωσιάζει τόσο η εμφάνιση... Το άλλο μου φαίνεται πιο ουδέτερο.

Το σημαντικότερο είναι αν θα αντέξει το πολύ νερό. Εσύ που έχεις κι άλλα Invicta πιστεύεις ότι θα είναι εντάξει για την δουλειά του??

ΠΟΣΟ νερο δηλαδη ;;;;;;;

Τι γίνεται με αυτήν την εταιρία ποια Invicta

αρχική τιμή έχει σε όλα 200£ και στο τέλος τα βάζει 30£.

Γι αυτο ειπα και παραπανω οτι τα Αγγλακια αρχιζουν και αντιγραφουν τους Ελληνες !!!!! χαχαχχαχαχα

Δημοσ.

ΠΟΣΟ νερο δηλαδη ;;;;;;;

Κοίτα, δεν κάνω καταδύσεις (max 3-4 μέτρα να κατέβω...)

Το θέμα είναι ότι πάω σε παραλίες με πολύ δυνατό κύμα (να φανταστείς κάνουν και surf) και θέλω κάτι να αντέχει τα χτυπήματα του νερού!!!

Δημοσ.

Κοίτα, δεν κάνω καταδύσεις (max 3-4 μέτρα να κατέβω...)

Το θέμα είναι ότι πάω σε παραλίες με πολύ δυνατό κύμα (να φανταστείς κάνουν και surf) και θέλω κάτι να αντέχει τα χτυπήματα του νερού!!!

Αφού θέλεις κάτι για να αντέχει το πολύ νερό, γιατί ταλαιπωρήσαι και δεν πας κατευθείαν εδώ; Άσε τα invicta στην ησυχία τους.

Αν τα λεφτά είναι έντονο πρόβλημα, τότε πάρε οποιοδήποτε και βλέπουμε, αλλά ούτε τα invicta ούτε τα rotary έχουν καμιά καταδυτική ικανότητα και, άλλωστε, δεν πλασάρονται ως τέτοια.

Δημοσ.

Αφού θέλεις κάτι για να αντέχει το πολύ νερό, γιατί ταλαιπωρήσαι και δεν πας κατευθείαν εδώ; Άσε τα invicta στην ησυχία τους.

Αν τα λεφτά είναι έντονο πρόβλημα, τότε πάρε οποιοδήποτε και βλέπουμε, αλλά ούτε τα invicta ούτε τα rotary έχουν καμιά καταδυτική ικανότητα και, άλλωστε, δεν πλασάρονται ως τέτοια.

Eμ εκεί είναι το θέμα μου, δεν μπορώ να δώσω πάνω από 40-50 ευρώ για ρολόι που θα φορεθεί κατά κύριο λόγο τους θερινούς μήνες... 

Δημοσ.

Τί να πω τώρα. Το ρολόι δηλώνει αδιάβροχο στα 300 μέτρα. Λίγη τσίπα να έχουν, μία λογική στεγανότητα εκεί που πλατσουρίζουμε οι περισσότεροι θα την έχει. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, θα ήταν πολύ ξεδιάντροποι να δηλώνουν 300μ. και το ρολόι να πνιγεί στα 2-3 ή στο δυνατό κύμα!

Αγόρασέ το, να μας πεις κιόλας πως τα πάει το καλοκαίρι!

Δημοσ.

To ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, να πνιγεί στο 1-2% της χρήσης για την οποία αναγράφει ότι αντέχει είναι απίθανο...

Αν με το καλό το πάρω θα ποστάρω εδώ εντυπώσεις  :-)

Δημοσ.

Νομιζω παραδειγματιζονται απο εμα τους Ελληνες, που ψαχνουμε ψυλλους για γιορτες !!! χαχαχαχαχα

Τι γίνεται με αυτήν την εταιρία ποια Invicta

αρχική τιμή έχει σε όλα 200£ και στο τέλος τα βάζει 30£.

Αυτο το ξεχασαν μαλλον !!!!!!!!!!!

http://www.amazon.co.uk/Invicta-Specialty-Analogue-Display-12848/dp/B00962GVU6/ref=pd_sim_sbs_watches_36

Δημοσ.

Η απλά μας κοροϊδεύουν! μιας και σε αυτά τα λεφτά υπάρχει τεράστια γκάμα και ρολόγια που αξίζουν πολύ περισσότερο.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ σας είπα, αγοράστε αυτές τις μάρκες αν σας αρέσουν εμφανισιακά, αλλά μετά μη γκρινιάζετε αν κάτι πάει στραβά, αυτές και αρκετές άλλες πλασάρονται ως σοβαρές μάρκες με παράδοση, αλλά δεν είναι. Αν κάποιος θέλει ποιοτικό ρολόι σε αυτά τα χρήματα, καλύτερα να κοιτάξει σε swatch, seiko, citizen, casio.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...