Neo4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Citizen μονο απο ebay.com (πωλητες απο hong kong η Νεα Ζηλανδια) ή creationwatches. Tο συγκεκριμενο υπαρχει με 175 και free shipping απο αξιοπιστους πωλητες. Φυσικα και αξιζει να δωσεις πανω απο 100€ για quartz' date=' δεν ειναι πανακεια τα αυτοματα...[/quote'] Έχεις ψωνίσει από creationwatches, βλέπω ότι έχει καλές τιμές. Είναι αξιόπιστο μαγαζί; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
keysmith Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οποιος ανδρας ξερει δεν φοραει παρα αυτοματα.Κανενας διαλογος επι τουτου Καναμε δωρο σε συναδελφο που συνταξιοδοτηθηκε Site: http://www.e-men.gr/...98-c_12-p_16576 Το ανάποδο. ΚΑΝΕΝΑ πλεονέκτημα δεν έχουν τα αυτόματα εκτός ότι έχουν ομαλή κίνηση δεπτερολεπτοδεικτών και το ανεφ ουσία για μενα ότι δεν θέλουν μπαταρία. Τα "μπαταρίας" (quartz) πλεονεκτούν σε ολα τα άλλα και κυρίως ότι αν το βγάλεις από το χέρι σου ΔΕΝ σταματάει σε 24 ώρες (ή οσο πανε). Προσωπικά φοράω καμια 10αριά ρολόγια. Οποιο μου έρθει καθε φορά και όχι κυκλικά (μπορεί να το φοράω μια εβδομαδα και μετά να αλλαξω). Αν ήταν αυτόματα (έχω και τέτοια) θα έπρεπε κάθε τόσο να τα ρυθμίζω στην σωστή ώρα. Ξέρω όταν φορέσω το qwartz χωρίς να αγχόνομαι και να ανησυχώ ότι λέει την σωστή ώρα. Είναι φτηνότερα έχουν χρονογράφους χωρίς να πρέπει να κοστίζουν 1000€ (που εγώ χρησιμοποιώ χρονογραφο και όχι μονο στα μακαρόνια). ΜΟΝΟ quartz! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2012 από keysmith 4
kos1606 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Η προσφορά πάντως είναι πολύ καλή για να μην πω εξαιρετική.Seiko με χρονογράφο,αδιαβροχο στα 100μ,σε αυτά τα χρήματα πολύ δύσκολο να βρει κανείς.Για να βρείς με τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτόματο (ανεξαρτήτου μάρκας) πρέπει να ανέβει κανείς σε μπατζετ στα 500ευρώ μίνιμουμ και δεν συνίσταται για κάθε μέρα χρήσης ρολόι.Βέβαια όπως όλα τα quartz έχουν έχουν ένα βασικό μείον που είναι η αλλαγή μπαταρίας.Αν κανείς αναλογιστεί ότι κατα μέσο όρο θα χρειαστείς μία αλλαγή μπαταρίας και αδιαβροχοποίηση στα 2 χρόνια με κόστος στα 20ευρώ(στην tissot κάνει 37ευρώ!!!),και κάνοντας το σταυρό σου ότι θα πέσεις σε σωστό τεχνικό,τότε δε ξέρω κατα πόσο συμφέρει η αγορά ενός quartz για ρολόι που θες να το κρατήσεις καιρό.Για κάθε μέρα ρολόι,που σκέφτεσαι να το κρατήσεις λίγα χρόνια και μόλις το βαρεθείς το αφήνεις στην ακρη τότε τα quartz είναι μονόδρομος. Προσωπικά vfm θεωρώ τα citizen eco drive που δεν χρειαζονται ποτέ αλλαγή μπαταρίας,με 5 χρόνια εγγύηση,χωρίς πολύπλοκα μηχανικά μέρη που μπορούν να έχουν αστοχίες και με ένα μπάτζετ που δεν ξεφεύγει πάρα πολύ.Μέχρι 250-300ευρώ το πολυ υπάρχουν αρκετές επιλογές για ρολοι που θες να το έχεις για καιρό.
Voodooman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά vfm θεωρώ τα citizen eco drive που δεν χρειαζονται ποτέ αλλαγή μπαταρίας,με 5 χρόνια εγγύηση,χωρίς πολύπλοκα μηχανικά μέρη που μπορούν να έχουν αστοχίες και με ένα μπάτζετ που δεν ξεφεύγει πάρα πολύ.Μέχρι 250-300ευρώ το πολυ υπάρχουν αρκετές επιλογές για ρολοι που θες να το έχεις για καιρό. Υπόψιν ότι και τα eco drive θέλουν αλλαγή στον συσσωρευτή τους. Για τα παλιότερα μοντέλα η αλλαγή αυτή ήταν γινόταν κάπου στα 8-10 χρόνια, νομίζω ότι στα νεότερα μοντέλα αντέχουν παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για τα kinetic, κάποια στιγμή ο συσσωρευτής τους δεν κρατάει πια ενέργεια και θέλει αλλαγή. 1
xouzel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αν κανείς αναλογιστεί ότι κατα μέσο όρο θα χρειαστείς μία αλλαγή μπαταρίας και αδιαβροχοποίηση στα 2 χρόνια......... Συλλέγω ρολόγια, χρονια τωρα. Εχω αυτοματα, κουρδιστα, quartz, καρπου και τσεπης. Εχω φτηνιαρικα (καποιο μου κοστισε 8000 δραχμες) και ακριβα, εως και πολυ ακριβα. Κανενα quartz δε μου εμεινε απο μπαταρια πριν την παρελευση 5ετιας, 7ετιας, καποια και πολυ παραπανω. Το μυστικο ;; Απλο. Οταν δεν το φορας, τραβας την κορωνα !!!!
kos1606 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 ^ ^ Νταξ μιλάμε για περιπτώσεις που αφορούν την πλειονότητα των καθημερινών ανθρώπων που εχουν ένα,βαριά δύο (πολλοί δεν έχουν ουτε ένα)και το χρησιμοποιούν καθημερινά με ξυπνητήρι κτλ.Σε συλλέκτες που έχουν πολλά και χρησιμοποιούν διαφορετικό κάθε μέρα σαφώς και μπορεί να διαρκέσει και τόσο διάστημα που λες.
pOLoS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 αυτό πόσο κάνει Ελλάδα ? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00962H4AW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&tag=bf2012-21&creativeASIN=B00962H4AW&linkCode=as2
keysmith Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Συλλέγω ρολόγια, χρονια τωρα. Εχω αυτοματα, κουρδιστα, quartz, καρπου και τσεπης. Εχω φτηνιαρικα (καποιο μου κοστισε 8000 δραχμες) και ακριβα, εως και πολυ ακριβα. Κανενα quartz δε μου εμεινε απο μπαταρια πριν την παρελευση 5ετιας, 7ετιας, καποια και πολυ παραπανω. Το μυστικο ;; Απλο. Οταν δεν το φορας, τραβας την κορωνα !!!! Ανοιχτή κορόνα, επιτρέπει στην υγρασία να εισχωρήσει αλλά κυρίως στη σκόνη. Αμα δεις σκόνη στα αδιάβροχα ρολόγια σου να ξέρεις είναι από την ανοικτή κορόνα. Η προσφορά πάντως είναι πολύ καλή για να μην πω εξαιρετική.Seiko με χρονογράφο,αδιαβροχο στα 100μ,σε αυτά τα χρήματα πολύ δύσκολο να βρει κανείς.Για να βρείς με τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτόματο (ανεξαρτήτου μάρκας) πρέπει να ανέβει κανείς σε μπατζετ στα 500ευρώ μίνιμουμ και δεν συνίσταται για κάθε μέρα χρήσης ρολόι.Βέβαια όπως όλα τα quartz έχουν έχουν ένα βασικό μείον που είναι η αλλαγή μπαταρίας.Αν κανείς αναλογιστεί ότι κατα μέσο όρο θα χρειαστείς μία αλλαγή μπαταρίας και αδιαβροχοποίηση στα 2 χρόνια με κόστος στα 20ευρώ(στην tissot κάνει 37ευρώ!!!),και κάνοντας το σταυρό σου ότι θα πέσεις σε σωστό τεχνικό,τότε δε ξέρω κατα πόσο συμφέρει η αγορά ενός quartz για ρολόι που θες να το κρατήσεις καιρό.Για κάθε μέρα ρολόι,που σκέφτεσαι να το κρατήσεις λίγα χρόνια και μόλις το βαρεθείς το αφήνεις στην ακρη τότε τα quartz είναι μονόδρομος. Προσωπικά vfm θεωρώ τα citizen eco drive που δεν χρειαζονται ποτέ αλλαγή μπαταρίας,με 5 χρόνια εγγύηση,χωρίς πολύπλοκα μηχανικά μέρη που μπορούν να έχουν αστοχίες και με ένα μπάτζετ που δεν ξεφεύγει πάρα πολύ.Μέχρι 250-300ευρώ το πολυ υπάρχουν αρκετές επιλογές για ρολοι που θες να το έχεις για καιρό. η αδιαβροχοποίηση είναι μερικώς μύθος! Κοινή αλλαγή μπαταρία (2-4€) χρειάζεται το 90% των ρολογιών. Αν ο τεχνικός προσέξει να ξαναβάλει το λαστιχάκι (τσιμούχα) από το καπάκι σωστά και το κλείσει και καλά, δεν θα πάθει τίποτα ποτέ. Δεν χάνει την αδιαβροχοποίησή του επειδή το άνοιξες και το ξαναέκλησες. Προσωπικά αλλάζω (και) μονος μπαταρίες σε ρολόγια που ήταν και παραμένουν αδιάβροχα και μετά την αλλαγή. Βέβαια εγώ βουτάω στα 3 μετρα μαξ, οπότε για όσους κάνετε καταδύσεις στο καταδυτικό σας ρολόι και μονο σε αυτό (και όχι σε όλα πχ αυτά με δερμάτινο λουράκι που ούτε στο ντουζ βαζουμε/τε) κάντε αλλαγή με "αδιαβροχοποίηση". Τι είναι όμως ξέρεται? Τίποτα, αλλαγή το πολύ πολύ της φλάντζα ή επάλειψη ενός jel στην τσιμούχα (κόστους 0,002€). Ειχα αγοράσει ένα casio το 1993. Επρεπε σύμφωνα με τον κατασκευαστή να αλλάζω λαστιχάκια και να κάνω αλλαγή με "αδιαβροχοποίηση". Μια μπαταρία του άλλαξα το 2003 (!) και ασφαλώς παρέμεινε αδιάβροχο (ούτε η φλάνζα δεν ξεράθηκε). Βεβαια μετά από καθε "βουτιά" σε αλμυρό νερό πλένω καλά το ρολόι με γλυκό νερό να φύγοτν τα αλάτια που η επαφή τους με το καουτσούκ της φλάντζας μπορεί να την χαλάσει. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ISO 2281 3 BAR (30 mt)(3 ΑΤΜ): ΒΡΟΧΗ, ΥΓΡΑΣΙΑ ΙΔΡΩΤΑΣ 5 BAR (50 mt)(5 ΑΤΜ): ΧΛΙΑΡΟ ΝΤΟΥΣ, ΚΟΛΥΜΠΙ (OXI ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ) 10 BAR (100 mt)(10 ΑΤΜ): ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ 20/30 BAR (200/300 mt)(20/30 ΑΤΜ): ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ Προσωπικά μονο για τα 20/30 θα ανησυχούσα.. Δεν είμαι και ειδικός βέβαια εγώ στα 3 μέτρα μαξ πάω Ισχύει το.. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΤΟ (ΠΟΛΥ) ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ. edit: αυτό πόσο κάνει Ελλάδα ? http://www.amazon.co...AW&linkCode=as2 δεν σε πειράζει που δεν έχει ημερομηνία? Εμένα αυτό με ενοχλεί
xouzel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ανοιχτή κορόνα, επιτρέπει στην υγρασία να εισχωρήσει αλλά κυρίως στη σκόνη. Αμα δεις σκόνη στα αδιάβροχα ρολόγια σου να ξέρεις είναι από την ανοικτή κορόνα. Οταν συλλεγεις ρολογια για πανω απο 30 χρονια, ξερεις και τον τροπο φυλαξης και συντηρησης 1
KoGi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 αυτό http://www.amazon.co...VC&linkCode=as2 που το έχει προσφορά από 282 111 τι λέει ; δε μπορώ να το βρω και στο skroutz Δυστυχως δεν το προλαβα το συγκεκριμενο. Εαν καποιος το πηρε αλλα το μετανιωσε, ας στειλει ενα μηνυμα! Εχω μια ελπιδα παντως μηπως και ξαναμπει μεχρι το βραδυ!!!
cleeverblade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως δεν το προλαβα το συγκεκριμενο. Εαν καποιος το πηρε αλλα το μετανιωσε, ας στειλει ενα μηνυμα! Εχω μια ελπιδα παντως μηπως και ξαναμπει μεχρι το βραδυ!!! δε ξέρω guys τι παίζει αλλά στο camel το δείχνει σταθερά στα 229
KoGi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Το camel δεν κραταει τις τιμες απο Black Friday deals .
cleeverblade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλά σε ειδοποιεί όταν περάσει το όριο που του έχεις βάλει?
xouzel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως δεν το προλαβα το συγκεκριμενο. Εαν καποιος το πηρε αλλα το μετανιωσε, ας στειλει ενα μηνυμα! Εχω μια ελπιδα παντως μηπως και ξαναμπει μεχρι το βραδυ!!! Δε νομιζω να βαζουν το ιδιο προιον δευτερη φορα μεσα στη μερα !!!
ducatirulez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Έχεις ψωνίσει από creationwatches, βλέπω ότι έχει καλές τιμές. Είναι αξιόπιστο μαγαζί; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Θα ελεγα οτι ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις