xouzel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Απλα κανω αγορες online μονο απο Ευρωπη και φοβαμαι μη μου ερθει διπλη τιμη Απιθανο !!!!
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο http://www.higuchi-inc.com/landmaster.html Ε, βέβαια ξέρω! Αφού ξεπουλάω τρία ρολόγια για να μαζέψω τα λεφτά...Είπαμε, προτιμώ να έχω λίγα.
nikolasR200 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα από κριτικές που διάβασα στον αμερικάνικο άμαζον και για τα δύο χρώματα, λένε όλοι τα καλύτερα!! Κοίτα όμως το μέγεθος ( 45mm ) αν σου είναι εντάξει Έχω το adidas 10-0145 δεκαετίας που είναι 40mm...Θα είναι μεγάλη η διαφορά; εγώ έχω το 10-0138 και δεν το έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής στο ιντερνετ, έτσι απλά για αναφορά.. !!!! να πω και τη μ@λ@κία μου.. ενώ βλέπω πόσο καλά λόγια λέτε για τα casio κλπ..και πραγματικά τα ρολόγια που παραθέτετε είναι πολύ ωραία, όταν ακούω casio μου έρχονται στο μυαλό τα λαστιχένια ρολόγια που είχαμε μικροί και τα κομπιουτεράκια και με ξενερώνει λίγο η ιδέα.. μόνο σε μένα συμβαίνει? :S
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ενώ βλέπω πόσο καλά λόγια λέτε για τα casio κλπ..και πραγματικά τα ρολόγια που παραθέτετε είναι πολύ ωραία, όταν ακούω casio μου έρχονται στο μυαλό τα λαστιχένια ρολόγια που είχαμε μικροί και τα κομπιουτεράκια και με ξενερώνει λίγο η ιδέα.. μόνο σε μένα συμβαίνει? :S Μάλλον ναι! Γιατί εκείνη την εποχή τα μαύρα πλαστικά casio και ιδίως αυτά με το κομπιουτεράκι μπορεί να ήταν κοινά, αλλά δεν ήταν και του κιλού. Για παράδειγμα, ο πατέρας μου μου αγόραζε τότε ρολόγια των 1500 δραχμών, είχαν όλες τις λειτουργίες των casio, απλά ήταν μάρκα μ'έκαψες. Τα αντίστοιχα casio θυμάμαι είχαν πάνω από 6000, ενώ τα κομπιουτεράκια ξεπερνούσαν τα 10000. Τα casio δεν ήταν ποτέ του κιλού. Άλλωστε το πρώτο ρολόι που ερωτεύτηκα ήταν casio. Ήταν ένα καταδυτικό quartz με κάσα τιτανίου, που κόστιζε 32000 δραχμές, όταν ένα swatch έκανε κάτω από 20000. Ήταν αρκετά ακριβό. Ωχ, το βρήκα, ήταν το MD-703. Πολύ εντυπωσιακό, ακόμη και σήμερα. Αυτές τις ημέρες έπεσα σε αυτό. Βρε λες;
nk_surfer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ...όταν ακούω casio μου έρχονται στο μυαλό τα λαστιχένια ρολόγια που είχαμε μικροί και τα κομπιουτεράκια και με ξενερώνει λίγο η ιδέα.. μόνο σε μένα συμβαίνει? :S Και σε μένα συμβαίνει αυτό. Είναι γιατί έχουμε συνδέσει το brand Casio με φθηνά ηλεκτρονικά ρολόγια και calculators. Και το τι αντίληψη έχουν οι καταναλωτές για ένα brand είναι κάτι πολύ σημαντικό και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις ενός προϊόντος κατά πολύ (και ας είναι το καλύτερο στην κατηγορία του). Ίσως για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε η σειρά Edifice στα ρολόγια της οποίας το Edifice logo είναι γραμμένο με μεγαλύτερη γραμματοσειρά και διακρίνεται περισσότερο από το Casio logo.
Sebu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αυτές τις ημέρες έπεσα σε αυτό. Βρε λες; Φανταστικο ρολοι. Τωρα μαλιστα.
nvel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ενώ βλέπω πόσο καλά λόγια λέτε για τα casio κλπ..και πραγματικά τα ρολόγια που παραθέτετε είναι πολύ ωραία, όταν ακούω casio μου έρχονται στο μυαλό τα λαστιχένια ρολόγια που είχαμε μικροί και τα κομπιουτεράκια και με ξενερώνει λίγο η ιδέα.. μόνο σε μένα συμβαίνει? :S εκτός από τα φθηνά casio υπάρχει και η hiend σειρά oceanus
xouzel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 εκτός από τα φθηνά casio υπάρχει και η hiend σειρά oceanus H οποία σειρα ειναι εξαιρετικης ποιοτητας !!! Απλα, λογω του οτι, οπως ειπε και ο φιλος nksurfer, εχουμε συνδεσει τη μαρκα με φτηνα σε οψη (και οχι σε ποιοτητα) ρολογια, η Casio και σε αυτο το υπο-brand οπως και στα Edifice, εχει βαλει το λογοτυπο της σε δευτερο πλανο. Και ειμαι σιγουρος, οτι στη συνεχεια θα το πεταξει εντελως απο την πλακα !! Και δεν ειναι η μονη εταιρια που, προκειμενου να πουλησει κατι ακριβο, δε μπορει να στηριχτει σε ενα ονομα φθηνου κατασκευαστη. Μεγαλα παραδειγματα, η ΤΟΥΟΤΑ, η NISSAN και η HONDA, που ιδρυσαν τις Lexus, Infinity και Acura αντιστοιχα, ως πολυτελεις μαρκες !!! Ε, βέβαια ξέρω! Αφού ξεπουλάω τρία ρολόγια για να μαζέψω τα λεφτά...Είπαμε, προτιμώ να έχω λίγα. Kαι ;;;
nikolasR200 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 @voodooman δεν το λέω ότι ήταν του κιλού, και εγώ είχα casio ρολόι και θυμάμαι χάζευα άλλα ακριβότερα casio, όπως επίσης έχω κομπιουτεράκι..απλά σ'αυτό που λέει ο nk_surfer πιο πολύ έχει μείνει εκείνη η εικόνα στο μυαλό μου, και τώρα βλέπω το κάτι διαφορετικό και ποιο ποιοτικό, και το συνδυάζω πάλι με την αρχική εικόνα όταν "γνώρισα" τα casio.. δεν τα υποτιμώ κατασκευαστικά ή ποιοτικά.. xouzel ακριβώς, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την αυτοκινητοβιομηχανία..
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 H οποία σειρα ειναι εξαιρετικης ποιοτητας !!! Απλα, λογω του οτι, οπως ειπε και ο φιλος nksurfer, εχουμε συνδεσει τη μαρκα με φτηνα σε οψη (και οχι σε ποιοτητα) ρολογια, η Casio και σε αυτο το υπο-brand οπως και στα Edifice, εχει βαλει το λογοτυπο της σε δευτερο πλανο. Και ειμαι σιγουρος, οτι στη συνεχεια θα το πεταξει εντελως απο την πλακα !! Και δεν ειναι η μονη εταιρια που, προκειμενου να πουλησει κατι ακριβο, δε μπορει να στηριχτει σε ενα ονομα φθηνου κατασκευαστη. Μεγαλα παραδειγματα, η ΤΟΥΟΤΑ, η NISSAN και η HONDA, που ιδρυσαν τις Lexus, Infinity και Acura αντιστοιχα, ως πολυτελεις μαρκες !!! Kαι ;;; Μπα, όσο περνάει η ώρα, το citizen που linkαρα πιο επάνω με κερδίζει. Παρόμοια χαρακτηριστικά, μισή τιμή και πλέον με έχουν μάθει στο service της citizen στη Γερμανία. Η Seiko πρέπει να ξεκαβαλήσει λίγο, τα τελευταία 5-6 χρόνια το έχει παρακάνει με τις τιμές της. @voodooman δεν το λέω ότι ήταν του κιλού, και εγώ είχα casio ρολόι και θυμάμαι χάζευα άλλα ακριβότερα casio, όπως επίσης έχω κομπιουτεράκι..απλά σ'αυτό που λέει ο nk_surfer πιο πολύ έχει μείνει εκείνη η εικόνα στο μυαλό μου, και τώρα βλέπω το κάτι διαφορετικό και ποιο ποιοτικό, και το συνδυάζω πάλι με την αρχική εικόνα όταν "γνώρισα" τα casio.. δεν τα υποτιμώ κατασκευαστικά ή ποιοτικά.. xouzel ακριβώς, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την αυτοκινητοβιομηχανία.. Μα την εποχή που κυκλοφορούσαν αυτά τα casio που λέτε, ήταν στην αιχμή της τεχνολογίας! Δεν έχετε λόγο να τα θεωρείτε παρακατιανά. Αλλά μάλλον εννοείτε ότι με τα τωρινά κριτήρια, αυτά τα ρολόγια φαίνονται σαράβαλα. Ίσως, αλλά τότε ήταν αρκετά προχωρημένα, ήταν, ανάμεσα στα υπόλοιπα ξεχωριστά τους χαρακτηριστικά, και τα πρώτα αδιάβροχα ρολόγια που μπορούσε να αγοράσει ο πολύς κόσμος. Τα edifice δεν μου λένε και πολλά, κυρίως αισθητικά, πολύ μπερδεμένα καντράν, καθόλου ξεκάθαρες οι λειτουργίες, λες και τα κάνουν επίτηδες όσο πιο "φλύαρα" γίνεται. Και αυτή η βλαχιά που μόνο οι Ιάπωνες κάνουν, να ντρέπονται δηλαδή για την φίρμα τους και να δημιουργούν άλλες εταιρίες με-υποτίθεται-πιο ψηλό προφίλ την βρίσκω γελοία. Εκεί που η casio ήταν και παραμένει στην πρωτοπορία και στην κορυφή είναι στα εκπληκτικά G-Shock της. Και η σειρά Protrek της είναι επίσης από τις πολύ σημαντικές του χώρου. 1
kokalo21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Θα μ' ενδιέφερε και μενα αυτό με το μαύρο καντράν και το λίγο κόκκινο στην άκρη στις 28 λίρες. Τι λέτε; Αξίζει; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00962GUF2/ref=s9_simh_gw_p241_d0_i4?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1G44HRZRTZXJSNWQTDQY&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317820867&pf_rd_i=468294 Δεν μπορώ όμως με τίποτα να το βρω στο camel. Γιατί συμβαίνει αυτό?
xouzel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ όμως με τίποτα να το βρω στο camel. Γιατί συμβαίνει αυτό? Δε νομιζω να μπαινουν ολα στο Καμελ. Πολλες φορες εχω ψαξει κατι χωρις αποτελεσμα. Παντως, αν δε με απατα η μνημη μου, πρεπει να ειναι η χαμηλοτερη τιμη ever !!!! Τελευταια καλοβλεπω κι αυτο. http://www.amazon.co.uk/Rothenschild-100-RS-1110-ASIB-S-PU-Wristwatch-1000m/dp/B0066VKETO/ref=sr_1_10?s=watch&ie=UTF8&qid=1356563637&sr=1-10 Εχω αλλο ενα Rothenschild (το παρακατω), αλλα αυτο ειναι εντελως αλλο στυλ. Τι λετε κι εσεις ;; Μια βοηθεια !!! 1
kokalo21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομιζω να μπαινουν ολα στο Καμελ. Πολλες φορες εχω ψαξει κατι χωρις αποτελεσμα. Παντως, αν δε με απατα η μνημη μου, πρεπει να ειναι η χαμηλοτερη τιμη ever !!!! Είχες δεν είχες με έβαλες κι εμένα στο κόλπο να παραγγείλω..... Άτιμε..
astral7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 εδω και λιγες μερες κοιταω αυτο: http://www.ebay.de/itm/Watch-CASIO-EDIFICE-EF-328D-1AVEF-USA-WorldWide-/271083173050?pt=Wristwatches&hash=item3f1dd0f4ba αξιζει η αγορα του?
nk_surfer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 εδω και λιγες μερες κοιταω αυτο: http://www.ebay.de/itm/Watch-CASIO-EDIFICE-EF-328D-1AVEF-USA-WorldWide-/271083173050?pt=Wristwatches&hash=item3f1dd0f4ba αξιζει η αγορα του? Μάλλον καλύτερα να αγοράσεις από το amazon.co.uk (http://www.amazon.co.uk/Casio-Edifice-EF-328D-1AVEF-Analog-Bracelet/dp/B002LAS0IQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356571007&sr=8-1) που θα βγει φθηνότερα και θα είσαι σίγουρος για την αυθεντικότητα του ρολογιού. Τώρα ως ρολόι είναι θέμα γούστου. Εγώ π.χ. θα προτιμούσα καθαρά από θέμα εμφάνισης το EF-539D-1AVEF ή το EF-527D-1AVEF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις