zizu10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Α τώρα που το θυμήθηκα, να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Εφόσον μιλάμε για 45mm διάμετρο κάσας, πόσο περίπου πρέπει να υπολογίσουμε επιπλέον για τα "πιασίματα" που έχει για το λουράκι/bracelet??? Δηλαδή ποιο μέγεθος καρπού είναι ιδανικό για ένα τέτοιο ρολόι???
imr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο αξιζει? http://www.amazon.co.uk/dp/B001TK3CIC/ref=pe_100731_33599081_pe_vfe_dt15 Ελεγα να παρω κατι σε solar αλλα εμφανισιακα μου αρεσει αρκετα
zizu10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο αξιζει? http://www.amazon.co.uk/dp/B001TK3CIC/ref=pe_100731_33599081_pe_vfe_dt15 Ελεγα να παρω κατι σε solar αλλα εμφανισιακα μου αρεσει αρκετα http://uk.camelcamelcamel.com/Casio-Edifice-EF-527L-1AVEF-Chronograph-Indicator/product/B001TK3CIC Σαν ρολόι δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, σαν τιμή πάντως ΟΧΙ!!
imr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοεις για την τιμη? 110 εχει και στο amazon
zizu10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοεις για την τιμη? 110 εχει και στο amazon Δες το link που σου έδωσα... Έχει παίξει και στις 70 λίρες!!!
imr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Α ναι, δικιο εχεις. Καμια προταση για solar powered μεχρι 200 ευρω?
xouzel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Α ναι, δικιο εχεις. Καμια προταση για solar powered μεχρι 200 ευρω? Ιδιαιτερο στυλ ;; Μεγαλο ;; Μικρο ;; Ιδιαιτερη μαρκα ;; Μαλλον για Citizen πας... Και μια και ειπα για Citizen, παρε δυο κουκλια http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/seiko-pilots-solar-alarm-chronograph-flightmaster-ssc013p1-ssc013-ssc013p-mens-watch-2901.html http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/seiko-pilots-solar-alarm-chronograph-flightmaster-ssc009p2-ssc009p-ssc009-mens-watch-2899.html
imr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως αυτο το στυλ θελω, ειδικα σαν το πρωτο Μαρκα δεν εχω προτιμηση, αλλα θα προτιμουσα κατι απο citizen, seiko κτλ και οχι fashion brand. Για μεγεθος εχω μικρο καρπο, οποτε 40-45mm νομιζω θα μου κανουν. Απο το συγκεκριμενο site δεν εχει τελωνειο ε? Εψαχνα amazon.co.uk μονο για αυτον τον λογο
xouzel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως αυτο το στυλ θελω, ειδικα σαν το πρωτο Μαρκα δεν εχω προτιμηση, αλλα θα προτιμουσα κατι απο citizen, seiko κτλ και οχι fashion brand. Για μεγεθος εχω μικρο καρπο, οποτε 40-45mm νομιζω θα μου κανουν. Απο το συγκεκριμενο site δεν εχει τελωνειο ε? Εψαχνα amazon.co.uk μονο για αυτον τον λογο Οχι, δεν παιζει τελωνειο. Μεχρι τωρα, δλδ. Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει εγω αλλα κι αλλοι φιλοι, ολα καλα.
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αυτά που λένε οι εταιρίες για διετή συντήρηση (αλλαγή φλάνζες) ή και ετήσια είναι νομίζω υπερβολές να μην πω βλακίες. Αυτές θέλουν να βγάζουν και από την συντήρηση και λογικό είναι να τα λένε. Δημιουργούν και ένα είδος ελιτισμού ότι τα καλά ρολόγια έχουν και θέλουν συντήρηση. Εκτός αν βουτάς στα 100 μέτρα καθε μερα σε αλμυρό νερό τίποτα τετοιο δεν χρειάζεται. Και ποτέ να μην αλλαξεις φλάντζα το πιθανότερο ειναι να παραμείνει στεγανό για όλο το ωφέλιμο χρόνο (5-8 χρόνια) που θα το φοράς (μετά θα παλιώσει και αισθητικά). Φλάνζες όλων των διαμετρημάτων για το καπάκι πουλάνε στο εμπόριο δεν χρειάζεται να είναι citizen. Για τα κουμπιά δεν ξέρω τι γίνεται. Προσωπικά σε κανέναν μου ρολόι στα 10 χρόνια δεν έχω αλλαξει ποτέ φλάντζα και αν ήταν αδιάβροχο παρέμεινε τουλάχιστον για απλό κολύμπι, δεν ξέρω για κατάδυση βέβαια αλλα εγώ 3 μέτρα πάω μαξ, Επίσης δεν είμαι και ψάρι, δεν είμαι στις θάλασσες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ίσως να μην ειμαι πολύ ειδικός να συμβουλέψω.. Εγώ απλά εφαρμόζω καλό πλύσιμο με γλυκό νερό. ΠΑρόλα αυτά πιστέυω για όσους βουτάτε σιχνά και βαθιά πάρτε ένα casio με 100€ να κάνετε την δουλειά σας να μην το σκέφτεστε, και όταν βγαίνετε για βόλτα φορέστε και το ακριβό φιγουράτο με τους χρονογράφους Το θέμα της στεγανότητας είναι αρκετά μεγάλο και σύνθετο. Οι ίδιες οι εταιρείες δεν έχουν άμεσο και ιδιαίτερο λόγο να προτείνουν έλεγχο στεγανότητας και αλλαγή φλαντζών κάθε Χ χρονικό διάστημα, γιατί δεν κερδίζουν κάτι από αυτό, μπορείς κάλλιστα να κάνεις την συντήρηση σε ιδιώτη. Από εκεί και πέρα η συντήρηση του ρολογιού υπόκειται στους κανόνες που υπόκειται κάθε συντήρηση αντικειμένου. Ή την κάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (ακόμη και αν σε πιάνουν κορόιδο λίγο ή πολύ) ή δεν την κάνεις (γιατί δεν σε ενδιαφέρει/δεν θέλεις/δεν μπορείς) και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Φυσικά δεν θα χαλάσει αμέσως και ίσως και ποτέ, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ξέρεις τί θα συμβεί και πότε. Εκεί που σίγουρα διαφωνώ είναι ο ωφέλιμος χρόνος των 5-8 χρόνων, όταν αγοράζω ρολόι, το αγοράζω με ορίζοντα δεκαετιών. Το αν η συντήρηση των ακριβών ρολογιών είναι ελιτίστικη άποψη, επίσης είναι υπό συζήτηση. Ένα σύνθετο μηχανικό ρολόι το οποίο περιέχει πολλά μικρά εξαρτήματα και λάδι που εξασφαλίζει την ομαλή του λειτουργία, θα ήθελα να το συντηρώ κάθε 5-7 χρόνια, απλά και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, έστω για να διορθώσω την ακρίβειά του που σχεδόν σίγουρα θα έχει χειροτερέψει σε αυτό το διάστημα. Το αυτόματο ρολόι του πατέρα μου δεν έχει συντηρηθεί εδώ και 30+ χρόνια, αλλά ακόμη και τώρα, όταν του δώσω δύο-τρία κουνήματα λειτουργεί ακόμη, άσχετο αν δεν κρατάει καλούς χρόνους. Αλλά το δικό αγαπημένο ρολόι που σκοπεύω να το δώσω στον γιο μου, θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είναι σε καλή κατάσταση όταν θα έρθει η ώρα. Voodooman, γνωριζεις την τιμη του συγκεκριμενου ;;; Ποιό εννοείς;
xouzel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ποιό εννοείς; Αυτο http://www.higuchi-inc.com/landmaster.html
imr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Στο creationwatches να επιλεψω απλο ταχυδρομειο, να το βαλουν gift, μικρη αξια κτλ?
nk_surfer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Στο creationwatches να επιλεψω απλο ταχυδρομειο, να το βαλουν gift, μικρη αξια κτλ? Εγώ επέλεξα απλό, και ήρθε με συστημένο δέμα (από Γερμανία, δεν υπήρξε εκτελωνισμός στη δική μου περίπτωση).
xouzel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Στο creationwatches να επιλεψω απλο ταχυδρομειο, να το βαλουν gift, μικρη αξια κτλ? Οτι σε φωτισει ο Θεος. Αλλα οπως ξαναπα, ως τωρα ουδεις ειχε προβλημα με τελωνειο !!!!
imr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Οτι σε φωτισει ο Θεος. Αλλα οπως ξαναπα, ως τωρα ουδεις ειχε προβλημα με τελωνειο !!!! Απλα κανω αγορες online μονο απο Ευρωπη και φοβαμαι μη μου ερθει διπλη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις