Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή παρακολουθώ 2-3 Edifice στο amazon.co.uk τις τελευταίες εβδομάδες, η τιμή τουλάχιστον σε αυτά που κοιτάζω έχει αυξηθεί πολύ μέσα στις γιορτές. Π.χ. το EF-539D-1AVEF έπαιζε πριν λίγες μέρες στις 77 λίρες και τώρα έχει πάει 110. Οπότε όσοι κοιτάζετε για Edifice μέσω amazon ίσως να κάνετε λίγο υπομονή, γιατί φαντάζομαι μετά τις γιορτές θα πέσουν πάλι.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή παρακολουθώ 2-3 Edifice στο amazon.co.uk τις τελευταίες εβδομάδες, η τιμή τουλάχιστον σε αυτά που κοιτάζω έχει αυξηθεί πολύ μέσα στις γιορτές. Π.χ. το EF-539D-1AVEF έπαιζε πριν λίγες μέρες στις 77 λίρες και τώρα έχει πάει 110. Οπότε όσοι κοιτάζετε για Edifice μέσω amazon ίσως να κάνετε λίγο υπομονή, γιατί φαντάζομαι μετά τις γιορτές θα πέσουν πάλι.

Χριστε μου !!!! Τωρα που το αναφερες, εριξα μια ματια και οριστε το Invicta που αγορασα πριν λιγες μερες για λιγοτερο απο 50 λιρες, ποσο το εχουν !!!

http://www.amazon.co.uk/Invicta-I-Force-Analogue-Display-12825/dp/B008LQT51K/ref=sr_1_fkmr0_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1356366778&sr=1-2-fkmr0

Δημοσ.

Εγω για το τιτανιο εχω διαβασει οτι κανει πιο ευκολα γρατζουνιες. Δεν το εχω διασταυρωσει βεβαια.

Ναι, γρατζουνιέται πανεύκολα και κάνει και εύκολα "λεκέδες". Έχω ένα φτηνό τιτανίου της Seiko και έχει αρκετές γρατζουνιές και έναν λεκέ που δεν ξέρω καν που τα απέκτησε. Γι αυτό το λόγο οι εταιρείες που ασχολούνται αρκετά με το τιτάνιο έχουν αναπτύξει διάφορες λύσεις για τα μεσαία-ακριβά μοντέλα τους, ένα ειδικό κράμα η seiko και την επίστρωση duratect η Citizen. Το duratect εξακριβωμένα προσωπικά είναι πιο ανθεκτικό από το μέσο ατσάλι που χρησιμοποιείται στα ρολόγια, για το κράμα της Seiko θα σας πω ελπίζω σε κανέναν δίμηνο.

Δημοσ.

Στις κριτικές το έχουν θάψει όμως...  :unsure:

Ολοι γραφουν για το ιδιο προβλημα, οτι μαλλον εχουν προβλημα τα κουμπια του χρονογραφου. Αλλοι παλι ειναι ενθουσιασμενοι. Τους τελευταιους μαλλον δεν τους απασχολει η λειτουργια των χρονογραφων.

Δημοσ.

Γνωμη μου αν ειναι να παρεις κατι παρτο καλο, αφου αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις. Προσωπικα απο το να εχω 100 ρολογια με μεση τιμη 30 ευρω το ενα, θα προτιμουσα να εχω 1 καλο με 1.500, 1 λιγοτερο καλο με 1.000 και ενα "προχειρο με 500 ευρω. Φυσικα δεν εχω το μπατζετ (για ρολογια) αλλα οσο ζω ελπιζω :-D

Αν φυσικα εισαι σε περιορισμενο budget και αντιμετωπιζεις τα ρολογια, ως ρολογια και οχι ως χομπυ(συλλογη) ή αξεσουαρ (αλλαζει αναλογα με το ντυσιμο/διαθεση) τοτε αλλαζει το πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μου αν ειναι να παρεις κατι παρτο καλο, αφου αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις. Προσωπικα απο το να εχω 100 ρολογια με μεση τιμη 30 ευρω το ενα, θα προτιμουσα να εχω 1 καλο με 1.500, 1 λιγοτερο καλο με 1.000 και ενα "προχειρο με 500 ευρω. Φυσικα δεν εχω το μπατζετ (για ρολογια) αλλα οσο ζω ελπιζω :-D

Αν φυσικα εισαι σε περιορισμενο budget και αντιμετωπιζεις τα ρολογια, ως ρολογια και οχι ως χομπυ(συλλογη) ή αξεσουαρ (αλλαζει αναλογα με το ντυσιμο/διαθεση) τοτε αλλαζει το πραγμα.

Έχεις δίκιο ,απλά ,το ανέφερα για κάποιον με περιορισμένο budget που ίσως του φαινόταν καλό vfm αλλά επειδή δεν την γνωρίζω την μάρκα γιαυτό κι εγώ ρώτησα  :-)

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω γιατι το 1AVEF το εχω σε λιστα και σε alerts και εχει εκτοξευτει στα 122 λιρια, απο 98,55 που ειχε πεσει. Η χαμηλοτερη ever ιστορικα παντως ηταν στις 75 λιρες τον Αυγουστο φετος. Αν ξαναπεσει εκει το εχω τσιμπησει.

Αυτο που κρατιεται ακομα ειναι το Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/Seiko-Coutura-Chronograph-Sapphire-SNAE73P1/dp/B005HECKRA%3FSubscriptionId%3DAKIAJR7WNZ7IZHXCA5JQ%26tag%3Dookong01-21%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB005HECKRA">Seiko SNAE73P1 το οποιο βουλοπλεει στις 97 λιρες.

Δημοσ.

Παντως εχουν την πλακα τους οι τιμες στο Ελλαντα !!

http://www.skroutz.gr/s/384616/Seiko-Coutura-Chronograph-Stainless-Steel-Bracelet-SNAE73P1.html?keyphrase=SNAE73P1

Δημοσ.

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Για ένα διάστημα που ασχολούμουν τρομερά, είχα 9 μεσαία ρολόγια, τα οποία είχα αγοράσει μετά από τρομερό ψάξιμο. Με το πέρασμα του καιρού κατάλαβα ότι δεν ήμουν χταπόδι και ότι δεν φορούσα το καθένα όσο θα ήθελα, πράγμα που με σταναχωρούσε. Πούλησα τα λιγότερο σημαντικά, έμεινα με 5, τώρα πουλάω και τα δύο τελευταία, θα αγοράσω ένα ακριβούλι και έτσι θα μείνω με 4, που το καθένα είναι για μία συγκεκριμένη περίσταση, ένα για πουκάμισο, ένα για πουλόβερ, ένα για θάλασσα και ένα για φόρμες, αρκούν.

Η ποιότητα παλι είναι πως θα σου τύχει. Ο κανόνας λέει πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά μου έχει τύχει ακριβό, σπανιότατο και-υποτίθεται-σούπερ ανθεκτικό ρολόι να καταλήξει στα σκουπίδια από έλλειψη ανταλλακτικών. Πάντως γενικά ένα quartz μέχρι τα €200-300 και πολλές λειτουργίες που φοριέται συνεχώς έχει αρκετές πιθανότητες να μην αντέξει για πολλά χρόνια, όλο και κάποιο κουσούρι θα εμφανίσει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...