Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολύ καλό το Timex, μάλλον αυτό θα πάρω τελικά...

Τα Pulsar τι μέρος του λόγου είναι??? Αξιόπιστα???

Ναι, πολύ καλά. Παρακλάδι της Seiko, με μηχανές από τις φτηνές (αλλά βέβαια, πάντα αξιόπιστες) σειρές της Seiko

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πολύ καλό το Timex, μάλλον αυτό θα πάρω τελικά...

Τα Pulsar τι μέρος του λόγου είναι??? Αξιόπιστα???

εεπ , για μένα τα έστειλε μην μου πάρεις και το ρολόι :)

το timex δικό μου .

{πέρα από την πλάκα είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση απ' ότι βλέπω}

ευχαριστώ xouzel.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ ωραίο και το υπολόγισε και πολύ σωστά 100€ στο σπίτι σου.

στην Ελλάδα από 166€ σε προσφορά κιόλας, καλορίζικο λοιπόν γιατί εγώ θέλω κάνα 2-3 μέρες ακόμα να δω και τις οικονομικές άκρες που μπορώ να βρω .

Δημοσ.
Χαχα μάλλον θα στο πάρω :P

Τα Timex ή τα Casio θεωρούνται πιο καλά σε γενικές γραμμές??

Αν εννοείς από θέμα αξιοπιστίας, εκτός κι αν είσαι πολύ γκαντέμης, και τα δύο θα σου ζήσουν για πολλά πολλά χρόνια !!!

Δημοσ.

Μάλλον στο Timex που παρέθεσες θα πάω... :) (μην μπλέκω και με e-bay και καθυστερήσεις,τελωνεία κλπ)

Αυτό εδώ το έχετε δει http://www.amazon.co.uk/Stuhrling-Original-129XL-335565-Sportsmans-Automatic/dp/B005GF48PC/ref=sr_1_3?s=watch&ie=UTF8&qid=1356039067&sr=1-3 ???

Σαν εταιρεία την έχετε ακουστά??

Δημοσ.
Μάλλον στο Timex που παρέθεσες θα πάω... :) (μην μπλέκω και με e-bay και καθυστερήσεις,τελωνεία κλπ)

Αυτό εδώ το έχετε δει http://www.amazon.co.uk/Stuhrling-Original-129XL-335565-Sportsmans-Automatic/dp/B005GF48PC/ref=sr_1_3?s=watch&ie=UTF8&qid=1356039067&sr=1-3 ???

Σαν εταιρεία την έχετε ακουστά??

Yeap !!!! Απλώς, στο συγκεκριμένο, με χαλάει λίγο το κιτρινάκι, αλλά όπως πάντα λέω :ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!!  :-)

Δημοσ.
Yeap !!!! Απλώς, στο συγκεκριμένο, με χαλάει λίγο το κιτρινάκι, αλλά όπως πάντα λέω :ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!!  :-)

Eιναι καλα???

Δεν ξερω αλλα μ'αρεσε το οτι ειναι αυτοματο και με τιμη ~110 ευρω πιστευω ειναι καλη αγορα...

(Κι εμενα δεν με τρελαινει το κιτρινο αλλα το παρακαμπτω σε αυτη την τιμη)

Δημοσ.

Επειδή θέλω να πάρω και για ένα φίλο μου αυτό εδώ:http://www.ebay.com/itm/NEW-TOMMY-HILFIGER-BROWN-LEATHER-BAND-CHRONOGRAPH-MENS-WATCH-1710292-/300825784881?pt=Wristwatches&hash=item460a9d3231#shId

1)Συνολικά θα δώσω 135E και θα μου ρθει σε καμιά βδομάδα από οτι βλέπω. Παίζει πουθενά αλλού φθηνότερα?

2)Με εγγύηση&τελωνείο τι παίζει? Το λέω επειδή από amazon έχω κάνει κάμποσες αγορές αλλά από ebay πρώτη φορά,κι επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι με USPS Express Mail International  παίζει και να το εντοπίσει το τελωνείο, για πείτε τι να γράψω στον πωλητή για να το αποφύγω?

Δημοσ.
Επειδή θέλω να πάρω και για ένα φίλο μου αυτό εδώ:http://www.ebay.com/itm/NEW-TOMMY-HILFIGER-BROWN-LEATHER-BAND-CHRONOGRAPH-MENS-WATCH-1710292-/300825784881?pt=Wristwatches&hash=item460a9d3231#shId

1)Συνολικά θα δώσω 135E και θα μου ρθει σε καμιά βδομάδα από οτι βλέπω. Παίζει πουθενά αλλού φθηνότερα?

2)Με εγγύηση&τελωνείο τι παίζει? Το λέω επειδή από amazon έχω κάνει κάμποσες αγορές αλλά από ebay πρώτη φορά,κι επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι με USPS Express Mail International  παίζει και να το εντοπίσει το τελωνείο, για πείτε τι να γράψω στον πωλητή για να το αποφύγω?

Αν δεν έχεις κόλλημα με τη μάρκα, στο Άμαζον θα βρεις αντίστοιχης φιλοσοφίας και εμφάνισης ρολόγια, σε παραπλήσιες τιμές, χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου. Αν βρω χρόνο αργότερα, θα το ψάξω λίγο. Τώρα, δουλειά στο γραφείο !!!! Το συγκεκριμένο πάντως, το έχει πολύ πιο ακριβά !!!!!!!!

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και το δικό μου επιτέλους! :D

Παραγγέλθηκε 30/11 στο creationwatches και 21 μέρες μετά παραδόθηκε από ΕΛΤΑ με συστημένο δέμα. Το κουτί, από ότι καταλαβαίνω από τα αυτοκόλλητα που είχε επάνω, έφυγε κάπου από Ασία (Κίνα ίσως) και πήγε Γερμανία (εκεί πέρασε και τελωνείο). Και μετά από Γερμανία ήρθε Ελλάδα.

mycitizenat083104e01.jpg

mycitizenat083104e03.jpg

mycitizenat083104e02.jpg

Πιο κομψό από ότι το περίμενα. Από κοντά φαίνεται καλύτερα, στις φοτό που έχω δει στο net χάνει. Μαλακό το λουράκι, πολύ καλό ποιοτικά το ρολόι, θέλει φόρτιση γιατί ο δείκτης δευτερολέπτων μετακινείται ανά 2 sec που δηλώνει χαμηλή ενέργεια μπαταρίας. Δηλώνω ικανοποιημένος. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...