Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα +-100 έχει τρομερά ρολόγια http://www.amazon.co...GO&linkCode=as2

μιας και ειχα καμια δεκαρια χρονια να παρω ρολοι πηρα αυτο. δυσκολη αποφαση μιας και οσα ειδα που ποσταρατε ηταν φοβερα.

ευχαριστω τον polos αλλα και ολους τους υπολοιπουν που ποσταραν.

περιμένω εντυπώσεις από το ρολόι

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει ενα ρολοι απο creationwatches.com εαν το εχει στειλει με απλο registered post ???

Μη σε απογοητευσω, αλλα μαλλον ΠΟΛΥ !!!!

Δημοσ.

Απλό και όμορφο. Ωραίο και το ανάγλυφο στην πλάκα. Καλοφόρετο!

Να 'σαι καλά. Ναι, και μένα με τράβηξε το ανάγλυφο. Πολύ πολύ όμορφο και από κοντά. Ίσως ήθελα την πλάκα ελαφρώς μπεζ. Είναι κατάλευκη !!!!

Δημοσ.

Να σας ρωτησω: απο creationwatches ερχεται συστημενο δεμα ή θα μου το παρατησουν στην πορτα οπως κανουν απο το amazon?

Δημοσ.

Να σας ρωτησω: απο creationwatches ερχεται συστημενο δεμα ή θα μου το παρατησουν στην πορτα οπως κανουν απο το amazon?

Με κουριερ μου εχουν ερθει ολα και χωρις χρεωση εξτρα

Δημοσ.

Το ιδιο περιμενω, σε αλλο χρωμα http://www.amazon.co..._31005151_dp_i1

Και φωτο, απο το INVICTA οπως υποσχεθηκαpost-58048-0-49598100-1355416966_thumb.jpgpost-58048-0-76416600-1355416959_thumb.jpgpost-58048-0-49750300-1355416950_thumb.jpgpost-58048-0-33430600-1355416943_thumb.jpgpost-58048-0-34970500-1355416933_thumb.jpg

Φίλε xouzel επειδή στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ καλό για την τιμή του και το σκέφτομαι για δώρο (είτε στον εαυτό μου :P, είτε αλλού), σε γενικές γραμμές σαν ποιότητα κατασκευής είναι αξιόλογο??? (Σύμφωνα πάντα και με την τιμή)

Δηλαδή το θεωρείς καλό vfm???

Δημοσ.

Παιδιά από το creationwatches με courier σε πόσες μέρες σας ήρθαν από την παραγγελία? Τελωνείο πέρασαν?

Ευχαριστώ

Ως τωρα, μου ερχονται απο Δανια, φυσικα χωρις τελωνειο

Φίλε xouzel επειδή στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ καλό για την τιμή του και το σκέφτομαι για δώρο (είτε στον εαυτό μου :P, είτε αλλού), σε γενικές γραμμές σαν ποιότητα κατασκευής είναι αξιόλογο??? (Σύμφωνα πάντα και με την τιμή)

Δηλαδή το θεωρείς καλό vfm???

Εξαιρετικό vfm θα έλεγα. Έχω κι άλλα της μάρκας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πολυ καλη κατασκευή. Αν σου αρέσει σαν σχέδιο, μην το σκέφτεσαι !!!

Δημοσ.

Εξαιρετικό vfm θα έλεγα. Έχω κι άλλα της μάρκας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πολυ καλη κατασκευή. Αν σου αρέσει σαν σχέδιο, μην το σκέφτεσαι !!!

Ωραία, τότε λογικά θα το παραγγείλω μέσα στις γιορτές αλλά σε μαύρο (μάλλον).

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Ως τωρα, μου ερχονται απο Δανια, φυσικα χωρις τελωνειο

Τους έστειλα email και μου είπαν πως οι αποστολές γίνονται από Σιγκαπούρη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...