Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε σεις εδω μιλαμε για g-shock, edifice και τα σχετικα με μπατζετ κανα 70αρι ευρω και σεις ποσταρετε hublot f1?
:-D  :-D  :-D  :-D  :-D

θέλετε να μας πεθανετε γαμω τη φτωχια μου γαμω;  :shock:  :cry:  :-D  :-D

υγ: btw με γεια και καλοφορετο φιλε μου!  B)

Δημοσ.

για να το αγοράσεις καινούργιο πρέπει να δώσεις περισσότερα απο πολλα αυτοκίνητα

Συνολικα στην ζωη μου εχω δωσει πανω απο 80.000ε για αυτοκινητα οποτε αναλογα οπως το βλεπει κανεις. Απλα πιστευω πως οτι και να εχει ενα ρολοι δεν αξιζει πανω απο 1000 αντε 2000ε (αν ειναι ολοχρυσο η ολο με διαμαντια πχ εκει πας αλλου αλλα για μενα κατι τετοιο θα ηταν γκιτς). Εδω 1500ε εδωσα για Tag και ΔΕΝ το ξανακανω :P

Δημοσ.

Από περιέργεια και μόνο πες μας λίγο πόσο το πήρες (αν δεν σε πειράζει βέβαια).  :-)

13000,01 €. Το ενα λεπτο ηταν για να αποφυγω τη γρουσουζια :-)

υγ: btw με γεια και καλοφορετο φιλε μου!  B)

Σ' ευχαριστω πολυ !!!

• Super Moderators
Δημοσ.

lol!

έδωσες 13 χιλιάρικα για ένα ρολόι!?

13?

"γιατί χρήμα δεν υπάρχει πλέον"... :P

• Like 2
Δημοσ.

13.000ε ? Εισαι τρελος :)

lol!

έδωσες 13 χιλιάρικα για ένα ρολόι!?

13?

Προφανώς δε γνωρίζετε την αρχική. Τέτοια ρολόγια, πέραν της συλλεκτικής αξίας, αποτελούν επένδυση.......

Δημοσ.

Συνολικα στην ζωη μου εχω δωσει πανω απο 80.000ε για αυτοκινητα οποτε αναλογα οπως το βλεπει κανεις. Απλα πιστευω πως οτι και να εχει ενα ρολοι δεν αξιζει πανω απο 1000 αντε 2000ε (αν ειναι ολοχρυσο η ολο με διαμαντια πχ εκει πας αλλου αλλα για μενα κατι τετοιο θα ηταν γκιτς). Εδω 1500ε εδωσα για Tag και ΔΕΝ το ξανακανω :P

13000,01 €. Το ενα λεπτο ηταν για να αποφυγω τη γρουσουζια :-)

Σ' ευχαριστω πολυ !!!

Ρε παίδες... έχω κι εγώ ένα ερώτημα απο περιέργεια: τι ακριβώς διαβάζετε εσείς σε μια ενότητα προσφορών??? :D

Εκτός άν μπαίνετε για να μας τρολάρετε όταν μαλλώνουμε να γλιτώσουμε 5 ή 10 ευρώ....  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παίδες... έχω κι εγώ ένα ερώτημα απο περιέργεια: τι ακριβώς διαβάζετε εσείς σε μια ενότητα προσφορών??? :D

Εκτός άν μπαίνετε για να μας τρολάρετε όταν μαλλώνουμε να γλιτώσουμε 5 ή 10 ευρώ....  :devil:

Καλα σε σχεση με τον xouzel εγω ειμαι αρκετα πιο νορμαλ σε αυτο το θεμα :)

Τωρα αν τα αγοραζει 13.000ε τωρα με σκοπο να το πουλησει 15.000ε σε 5 χρονια χαλαλι :)

• Moderators
Δημοσ.

To θεμα εχει κανει τον κυκλο του. Εχει φυγει εντονα απο το πνευμα των προσφορων και ειναι κατα 90% κουβεντα γενικη για ρολογια ("τι να αγορασω, ποιο σας αρεσει" κλπ) η οποια (μπορει να) ειναι μια χαρα αλλα δεν εχει θεση στην ενοτητα αυτη. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...