alexzgt4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Έχω αγοράσει από εκεί. Γρήγορη αποστολή με απλό ταχυδρομείο και το κουτί και τα χαρτιά του κανονικα. 1
Voodooman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Σχετικά με τα λουράκια όντως και με χαλάει που είναι πλαστικό,απο την άλλη το μπρασελέ μήπως με κάνει μικρομέγαλο? μήπως δεν είναι νεανικό? Σχετικά με τα λουράκια. Για καθημερινή χρήση, ιδίως το καλοκαίρι, δύο είναι τα υλικά, μέταλλο και πλαστικό/καουτσούκ. Το πλαστικό/καουτσούκ σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι λεπτό και χαμηλής ποιότητας, θα καεί σε δύο χρόνια το πολύ, το μέταλλο θα αντέξει πολύ περισσότερο. Αυτό σχετικά με το μπρασελέ το ακούω συχνά, πράγματι υπάρχει αυτή η πεποίθηση ότι το μπρασελέ είναι για μεγάλους; Τότε το κροκό δερμάτινο για ποιούς είναι; Δύσκολο να σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, σχετικά ποιοτικούς χρονογράφους σε αυτά τα χρήματα έχουν οι seiko, casio/edifice και seiko, δες εδώ, αποφάσισε, σύγκρινε τις τιμές και στα creationwatches, watchhubs και είσαι έτοιμος!
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Σχετικά με τα λουράκια Σχετικά με τα λουράκια. Για καθημερινή χρήση, ιδίως το καλοκαίρι, δύο είναι τα υλικά, μέταλλο και πλαστικό/καουτσούκ. Το πλαστικό/καουτσούκ σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι λεπτό και χαμηλής ποιότητας, θα καεί σε δύο χρόνια το πολύ, το μέταλλο θα αντέξει πολύ περισσότερο. Αυτό σχετικά με το μπρασελέ το ακούω συχνά, πράγματι υπάρχει αυτή η πεποίθηση ότι το μπρασελέ είναι για μεγάλους; Τότε το κροκό δερμάτινο για ποιούς είναι; Δύσκολο να σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, σχετικά ποιοτικούς χρονογράφους σε αυτά τα χρήματα έχουν οι seiko, casio/edifice και seiko, δες εδώ, αποφάσισε, σύγκρινε τις τιμές και στα creationwatches, watchhubs και είσαι έτοιμος! το seiko είναι καλή επιλογή στα 70 ευρώ έτσι? φαντάζομαι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά ε?
Voodooman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 το seiko είναι καλή επιλογή στα 70 ευρώ έτσι? φαντάζομαι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά ε? Εξαρτάται τί ψάχνει κανείς, δεν υπάρχει "καλύτερο" και "χειρότερο". Για σπορ ατσάλινο χρονογράφο αναγνωρισμένης μάρκας σε αυτά τα χρήματα φυσικά είναι καλή επιλογή.
safer97 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Φίλε Χάρη θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και τη σειρά G-Shock της Casio που έχουν πιο νεανικά σχέδια και είναι πολύ αξιόπιστα και με γερή κατασκευή. Έχω ένα εδώ και δύο χρόνια και στην κυριολεξία το έχω λιώσει, με καθημερινή χρήση, με κολύμπι σε θάλασσες κλπ και δεν έχει πάθει τίποτα.
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Φίλε Χάρη θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και τη σειρά G-Shock της Casio που έχουν πιο νεανικά σχέδια και είναι πολύ αξιόπιστα και με γερή κατασκευή. Έχω ένα εδώ και δύο χρόνια και στην κυριολεξία το έχω λιώσει, με καθημερινή χρήση, με κολύμπι σε θάλασσες κλπ και δεν έχει πάθει τίποτα. τα γνωρίζω τα g shock(είχα ένα στο δημοτικό-γυμνάσιο πραγματικά σκύλος! είχε φάει άπειρα χτυπήματα) απλά θα προτειμούσα αναλογικό ρολόι και σε ποιο racing γραμμή. αμα έχεις να μου προτείνεις μερικά g shock φυσικά δεν λέω όχι
safer97 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_st?keywords=g+shock&qid=1375356050&rh=n%3A328228011%2Ck%3Ag+shock&sort=salesrank εχει μεγάλη ποικιλία και σε φάση analogue-digital. Εγώ βέβαια αυτό που έχω είναι ξεκαθαρα digital (το G-7710). Τώρα από κει ακι πέρα το θέμα είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς θες. Και τα edifice είναι φοβερά ρολόγια που σου είπαν τα παιδιά, όπως και τα seiko. The choice is yours.
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 αυτό πως το βρίσκετε? http://watchhubs.com/en/casio/707-casio-edifice-chronograph-mens-efr-529d-1a2v-efr-529d-1a2.html
xouzel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Φρέσκο, αλλά φυσικά μεταχειρισμένο, γιατί χρήμα δεν υπάρχει πολύ πλέον !!! Hublot F1 automatic 1
Salvation81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Φρέσκο, αλλά φυσικά μεταχειρισμένο, γιατί χρήμα δεν υπάρχει πολύ πλέον !!! Hublot F1 automatic 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg ομορφο ρολοι αλλα οσο ωραιο και να ειναι εγω δεν θα το αγοραζα μεταχειρισμενο. δεν φοραω οτι φορουσε καποιος αλλος, ισως ειναι βιτσιο αλλα ουτε αμαξι μεταχειρισμενο εχω παρει ποτε.
nvel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 για να το αγοράσεις καινούργιο πρέπει να δώσεις περισσότερα απο πολλα αυτοκίνητα
xouzel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ομορφο ρολοι αλλα οσο ωραιο και να ειναι εγω δεν θα το αγοραζα μεταχειρισμενο. δεν φοραω οτι φορουσε καποιος αλλος, ισως ειναι βιτσιο αλλα ουτε αμαξι μεταχειρισμενο εχω παρει ποτε. Δεν εχεις αδικο, αλλα δεν εχω τα πολλα χιλιαρικα που κανει καινουριο, αρα συμβιβαζομαι με λιγα χιλιαρικα !!
IVIetaCreatoR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το τερμάτισες, πώς να ποστάρει κάποιος απλά ρολόγια τώρα. Τα λίγα χιλιάρικα είναι διψήφια ε?
xouzel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το τερμάτισες, πώς να ποστάρει κάποιος απλά ρολόγια τώρα. Τα λίγα χιλιάρικα είναι διψήφια ε? Δυστυχώς !!!!!!!
bilakos10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς !!!!!!! Από περιέργεια και μόνο πες μας λίγο πόσο το πήρες (αν δεν σε πειράζει βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις