Salvation81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δύσκολο μου φαίνεται να είναι αυθεντικό, αν κρίνω τουλάχιστον από την τιμή του. Ας μας πει καλύτερα πάντως κάποιος που έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα. Το ειχε στις 65 λιρες παλιοτερα το AMAZON οποτε 69ε απο Κινα και χωρις κουτακι κλπ δεν νομιζω να ειναι μαιμου.
haris013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κάποιος με εμπειρία στο συγκεκριμένο κατάστημα? δεν είναι λίγα τα λεφτά και δεν μου περισσεύουν οπότε πρέπει να ξέρω!
bilakos10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 καλησπέρα παιδιά! ενδιαφέρομαι γι'αυτό το ρολόι http://watchhubs.com/en/chronograph-watches/378-seiko-chronograph-mens-watch-ssb053p1-ssb053.html θέλω να ρωτήσω καταρχάς είναι 1000% αυθεντικό? επίσης είναι αξιόπιστο έτσι το μαγαζί? τέλος έχω 17cm καρπό,θα μου είναι μεγάλο ή κανονικό?σαν στυλ/σχέδιο είναι για την ηλικία μου?(μεταξύ 18-22) έχει υπάρξει σε καλύτερη τιμή το συγκεκριμένο? άμα έχετε τίποτα παρόμιο,έτσι σπορ ρολογάκι βαριά βαριά μέχρι τα 70 πείτε μου. Εγώ έχω βάλει Site: http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-Edifice-EF-552PB-1A4VEF/dp/B003LSU0GM/ref=sr_1_92?s=watch&ie=UTF8&qid=1375301731&sr=1-92&keywords=Casio+Edifice">αυτό στο μάτι, αλλά δεν παίζουν φράγκα! Γαμώ την φτώχια !
haris013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω βάλει Site: http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-Edifice-EF-552PB-1A4VEF/dp/B003LSU0GM/ref=sr_1_92?s=watch&ie=UTF8&qid=1375301731&sr=1-92&keywords=Casio+Edifice">αυτό στο μάτι, αλλά δεν παίζουν φράγκα! Γαμώ την φτώχια ! πω ρε φίλε θα με καταστρέψεις! πάνω που αποφάσισα για το seiko ! τρομερό το edifice!
bilakos10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 πω ρε φίλε θα με καταστρέψεις! πάνω που αποφάσισα για το seiko ! τρομερό το edifice! Άσε κι εγώ έπαθα όταν το πρωτοείδα!
haris013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Άσε κι εγώ έπαθα όταν το πρωτοείδα! αν είναι αυθεντικό το seiko όμως θα πάω σε αυτό! δίχνει ποιο καλό!
Salvation81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 αν είναι αυθεντικό το seiko όμως θα πάω σε αυτό! δίχνει ποιο καλό! Θα σου παει 80ε το SEIKO....80ε το ειχε και το ΑΜΑΖΟΝ μαζι ΜΕ κουτακι....Βεβαια τωρα που δεν εχει δωρεαν μεταφορικα μαζι με αυτα θα σου πηγαινε κοντα 90ε.....Θα ειχες ομως και το κουτακι μαζι.....Οποτε 80ε ειναι οκ τιμη.
haris013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Θα σου παει 80ε το SEIKO....80ε το ειχε και το ΑΜΑΖΟΝ μαζι ΜΕ κουτακι....Βεβαια τωρα που δεν εχει δωρεαν μεταφορικα μαζι με αυτα θα σου πηγαινε κοντα 90ε.....Θα ειχες ομως και το κουτακι μαζι.....Οποτε 80ε ειναι οκ τιμη. γιατί να πάει 80? free μεταφορικά έχει!
Salvation81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 γιατί να πάει 80? free μεταφορικά έχει! Α δεν ξερω, ειδα κατω αριστερα 11ε για Ελλαδα, αν εχει free τοτε οκ.
xouzel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 κάποιος με εμπειρία στο συγκεκριμένο κατάστημα? δεν είναι λίγα τα λεφτά και δεν μου περισσεύουν οπότε πρέπει να ξέρω! Aξιοπιστο μαγαζι. Δεν πρεπει να παιζει μπινιά. Δεν εχω ακουσει παραπονα so far. Ουτε με δικες μου παραγγελιες ειχα ποτε προβλημα !!
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Aξιοπιστο μαγαζι. Δεν πρεπει να παιζει μπινιά. Δεν εχω ακουσει παραπονα so far. Ουτε με δικες μου παραγγελιες ειχα ποτε προβλημα !! θεωρείς ρίσκο να πάρω το ρολόι απο εκεί? παίζει να είναι μεταχειρισμένο? λίγο που το έψαξα για το site λέγανε οτι είναι αξιόπιστο,τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται η παγίδα. αν το αγωράσω απο εκεί και επιλέξω δωρεαν μεταφορικά(honk kong post) δεν θα έχω θέμα με το τελωνείο έτσι? τέλος αν μου έρθει πως μπορώ να διασταυρώσω την αυθεντικότητα?
xouzel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 θεωρείς ρίσκο να πάρω το ρολόι απο εκεί? παίζει να είναι μεταχειρισμένο? λίγο που το έψαξα για το site λέγανε οτι είναι αξιόπιστο,τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται η παγίδα. αν το αγωράσω απο εκεί και επιλέξω δωρεαν μεταφορικά(honk kong post) δεν θα έχω θέμα με το τελωνείο έτσι? τέλος αν μου έρθει πως μπορώ να διασταυρώσω την αυθεντικότητα? Δεν το θεωρω ρισκο. Και δεν παιζει να ειναι μεταχειρισμενο. Την αυθεντικοτητα, μονο μεσω ενος αντιπροσωπου της περιοχης σου μπορεις να την ελεγξεις
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δεν το θεωρω ρισκο. Και δεν παιζει να ειναι μεταχειρισμενο. Την αυθεντικοτητα, μονο μεσω ενος αντιπροσωπου της περιοχης σου μπορεις να την ελεγξεις μάλιστα! θα δώ αμα καταφέρω να αποφασίσω αν θα πάω στο seiko ή το edifice ποιο πάνω ποια η γνώμη σας στα 2 αυτά ρολόγια?
Voodooman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Για το edifice σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Το λουράκι του έχει περίεργο σχέδιο στην ένωση με την κάσα. Με δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα κοπεί, δεν θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε εύκολα.
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Για το edifice σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Το λουράκι του έχει περίεργο σχέδιο στην ένωση με την κάσα. Με δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα κοπεί, δεν θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε εύκολα. όντως και με χαλάει που είναι πλαστικό,απο την άλλη το μπρασελέ μήπως με κάνει μικρομέγαλο? μήπως δεν είναι νεανικό? έχετε άλλες προτάσεις σε σπορ ρολόγια μέχρι τα 60 άντε 70 ευρώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις