Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις συνειδητοποιήσει το ποσό που αντιστοιχεί σε ευρώ; 21.427 ευρώ !!!

Πέρα από τη δυνατότητα χρηματοδότησης μιας τέτοιας αγοράς αυτή την εποχή, είναι προφανές ότι θα χρεωθείς με ένα πολύ μεγάλο ποσό επί πλέον της αξίας που θα πληρώσεις.

Είναι προτιμότερο να πεταχτείς ... αυθημερόν να το αγοράσεις, εάν είναι τόσο διακαής ο πόθος σου, παρά να το περάσεις από τη διαδικασία του τελωνείου.

265 ελβετικά φράγκα είναι φίλε μου, όχι 26500.  :-D

Μπερδεύτηκες μάλλον.

215 ευρώ είναι κοινώς. Το θέμα είναι πως επικοινώνησα μαζί τους και μου πρότειναν μόνοι τους να το δηλώσουν πως έχει αξία αρκετά μικρότερη ώστε να μην πληρώσω δασμούς. Φαντάζομαι όμως πως το ΦΠΑ θα πρέπει να το πληρώσω κανονικά. Αυτό που θα το πληρώσω; Θα με καλέσουν στο τελωνείο; Δεν έχω ιδέα πως ακριβώς γίνεται, δεν έχω παραγγείλει ποτέ εκτός ΕΕ.

Μου έδωσαν και μια δεύτερη επιλογή να μου το στείλουν από Ιταλία, όπου πλέον θα μου το στέλνουν από χώρα εντός ΕΕ με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει. Να επιλέξω καλύτερα αυτό;

Δημοσ.

καλησπέρα! παιδιά πως παίρνω τον κωδικό 20% , έχει τελειωσει η προσφορά ; κάποιο link η κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό για κάποιο ροοι diesel που μου αρέσει

• Moderators
Δημοσ.

Φίλε safer97 για να αποφύγεις να φας αρκετές έως πολλές ώρες στο τελωνείο καθώς και να πληρωσεις τα έξοδά του, αλλά και να γλυτώσεις διάβασμα σελίδων με αμφισβητούμενο (δεν είναι η λέξη που θα έπρεπε να βάλω αλλά είναι μια πολύ επιεικής) περιεχόμενο μεχρι και το ενδεχόμενο να πληρώσεις πάνω απο 21 χιλιάρικα για 265 ελβετικά φράγκα, πες τους απλά να το στείλουν απο Ιταλία αφού σου είπαν μόνοι τους ότι γίνεται αυτό.

Ήταν τόσο απλή λοιπόν η απάντηση: "να το στείλουν απο Ιταλία που είναι ΕΕ."

Όλα τα υπόλοιπα είναι spamming.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω βάλει στο μάτι κι εγώ δύο ρολόγια που μου αρέσουν για να πάρω το ένα από αυτά. Αν εξαιρέσεις όμως την εξωτερική εμφάνιση που μου αρέσει, οι γνώσεις για τεχνικά χαρακτηριστικά στα ρολόγια είναι μηδαμινή. Θα ήθελα λοιπόν, αν κάποιος μπορεί, να πει καμία ιδέα για τα δύο αυτά ρολόγια και πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα αυτών. Το ένα είναι αυτό και το άλλο αύτό.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Έχω το Tissot που γράφεις παραπάνω. Πολύ καλό ρολόι. Να αναφέρω ότι έχει κρύσταλο ζαφείρι και ότι τα 42.5mm που λέει στην περιγραφή είναι χωρίς την κορώνα. Είναι αρκετά μεγάλο δηλαδή (πολύ μεγαλύτερο από ένα Seiko που έχω και είναι 44mm -μαζί με την κορώνα-).

Πανέμορφο ρολόι και αξιόπιστο ως τώρα (3 χρόνια το έχω).

Δημοσ.

Έχω βάλει στο μάτι κι εγώ δύο ρολόγια που μου αρέσουν για να πάρω το ένα από αυτά. Αν εξαιρέσεις όμως την εξωτερική εμφάνιση που μου αρέσει, οι γνώσεις για τεχνικά χαρακτηριστικά στα ρολόγια είναι μηδαμινή. Θα ήθελα λοιπόν, αν κάποιος μπορεί, να πει καμία ιδέα για τα δύο αυτά ρολόγια και πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα αυτών. Το ένα είναι αυτό και το άλλο αύτό.

Tissot δαγκωτό............

Δημοσ.

Σαν φανατικός λάτρης των μηχανικών ρολογιών, για το λόγο ότι λειτουργούν με μια μηχανή που αποτελεί συνήθως ένα σύνολο επινοήσεων και φαντασίας, είμαι, κατ' αρχάς, αρνητικός σε παρόμοια διλήμματα, αν κα έχω στη συλλογή μου μερικά quartz.

Στο συγκεκριμένο δίλημμα, όμως, ψηφίζω Tissot, όχι μόνο λόγω ονόματος και ιστορίας στο χώρο των ρολογιών αλλά και επειδή έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο θέμα της στεγανότητας, επειδή αντέχει τις 10 ΑΤΜ, δηλαδή μπορείς να κολυμπήσεις μ' αυτό αλλά όχι για υποβρύχιες δραστηριότητες. Φυσικά, στο νερό δεν θα το δοκιμάσεις με το λουράκι της φωτο.

Δημοσ.

Σαν φανατικός λάτρης των μηχανικών ρολογιών, για το λόγο ότι λειτουργούν με μια μηχανή που αποτελεί συνήθως ένα σύνολο επινοήσεων και φαντασίας, είμαι, κατ' αρχάς, αρνητικός σε παρόμοια διλήμματα, αν κα έχω στη συλλογή μου μερικά quartz.

Στο συγκεκριμένο δίλημμα, όμως, ψηφίζω Tissot, όχι μόνο λόγω ονόματος και ιστορίας στο χώρο των ρολογιών αλλά και επειδή έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο θέμα της στεγανότητας, επειδή αντέχει τις 10 ΑΤΜ, δηλαδή μπορείς να κολυμπήσεις μ' αυτό αλλά όχι για υποβρύχιες δραστηριότητες. Φυσικά, στο νερό δεν θα το δοκιμάσεις με το λουράκι της φωτο.

Για ποιο δίλημμα μιλάς φίλε μου; Και τα δύο ρολόγια που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω είναι quartz, δεν είναι κάποιο από τα δύο μηχανικό. Εκτός κι αν θες να πεις πως είσαι κατά των quartz γενικά και δεν το κατάλαβα.

Όπως και να έχει θα συμφωνήσω πως το Tissot είναι ανώτερο και συνοψίζεται κατά τη γνώμη μου στις εξής τρεις παραμέτρους:

1) έχει ελβετικό quartz μηχανισμό για αυτό γράφει στο καντράν του swiss made, κάτι που το boss δεν έχει.

2) έχει κρύσταλλο ζαφειρίου που το boss δεν έχει,

3) είναι αδιάβροχο στα 10 ΑΤΜ ενώ το boss όχι.

Σε συνδυασμό με το οτι έχει και καλύτερη τιμή, ενώ είναι σαφώς πιο αξιόπιστο όνομα στο χώρο των ρολογιών από ότι η BOSS που ουσιαστικά είναι οίκος μόδας, είναι επιλογή μονόδρομος το Tissot.

Δημοσ.

Για ποιο δίλημμα μιλάς φίλε μου; Και τα δύο ρολόγια που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω είναι quartz, δεν είναι κάποιο από τα δύο μηχανικό. Εκτός κι αν θες να πεις πως είσαι κατά των quartz γενικά και δεν το κατάλαβα.

Νομίζω πως ήμουν αρκετά σαφής.

Αν και εχω μερικά quartz στη συλλογή μου, προτιμώ τα μηχανικά, για τους λόγους που ανέφερα.

Έτσι κι αλλιώς, όμως, συμφωνούμε στην πρόταση.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Όντως λοιπόν, καταλήγω στο tissot. Κάθε άλλη πρόταση βέβαια σε παρόμοιο budget και παρεμφερή χαρακτηριστικά είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! ενδιαφέρομαι γι'αυτό το ρολόι http://watchhubs.com/en/chronograph-watches/378-seiko-chronograph-mens-watch-ssb053p1-ssb053.html

θέλω να ρωτήσω καταρχάς είναι 1000% αυθεντικό? επίσης είναι αξιόπιστο έτσι το μαγαζί?

τέλος έχω 17cm καρπό,θα μου είναι μεγάλο ή κανονικό?σαν στυλ/σχέδιο είναι για την ηλικία μου?(μεταξύ 18-22)

έχει υπάρξει σε καλύτερη τιμή το συγκεκριμένο?

άμα έχετε τίποτα παρόμιο,έτσι σπορ ρολογάκι βαριά βαριά μέχρι τα 70 πείτε μου.

Δημοσ.

Δύσκολο μου φαίνεται να είναι αυθεντικό, αν κρίνω τουλάχιστον από την τιμή του. Ας μας πει καλύτερα πάντως κάποιος που έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...