Themos3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 link Σκρουτζ Καμηλα Τι λετε για το συγκεκριμενο?
Questioner Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αν σου αρέσει παρ' το. Αν συνυπολογίσεις τα μεταφορικά και την έκπτωση 20% που ενδεχομένως μπορείς να έχεις, βγαίνει κάπου στα 126€ τελική. Μιας και μερικοί από εδώ έχουν αρχίσει μια προσπάθεια ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/489652-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-amazon/. Μέχρι στιγμής το έχω πράξει κι εγώ ίσως γιατί δεν έχει χρειαστεί να αγοράσω κάτι σε πολύ καλή τιμή ακόμα.
Themos3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 3 μερες ακομα και θα περασει ο μηνας του μπουκοταζ .... Ηδη στο αμαζον ανησυχουν απο τις μειωμενες πωλησεις βεβαια και σκεφτονται πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να κανουν μια εξαιρεση για την Ελλαδα απο ολη την νοτια ζωνη αφου το ΔΝΤ δηλωσε πως μεχρι Ιουνιο του 2014 η χρηματοδοτηση ειναι εγγυημενη ....
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μιας και μερικοί από εδώ έχουν αρχίσει μια προσπάθεια ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/489652-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-amazon/. 3 μερες ακομα και θα περασει ο μηνας του μπουκοταζ .... Η προσπαθεια "μερικων" [ ] δεν τελειωνει σε 3 μερες φυσικα. Ο καθενας θεωρειται μεγαλο παιδι και μπορει να κανει οτιδηποτε περναει απο το μυαλο του. Δεν μπορει και δεν ειναι και σωστο αλλωστε, κανεις να αναγκασει καποιον να κανει κατι. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του, οσο και αν αυτες ειναι εις βαρος και των διπλανων του, τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Φυσικα για οποιον βλεπει τα πραγματα και μπορει να τα αναλυσει λιγο, ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει "νοτια ζωνη" στην οποια ισχυσε η αλλαγη, αλλα μονο στην Ελλαδα. Αυτο το οφτοπικ και μονο, για απαντηση στις παραπανω ειρωνειες. 3
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Φυσικα για οποιον βλεπει τα πραγματα και μπορει να τα αναλυσει λιγο, ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει "νοτια ζωνη" στην οποια ισχυσε η αλλαγη, αλλα μονο στην Ελλαδα. Αυτο το οφτοπικ και μονο, για απαντηση στις παραπανω ειρωνειες. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT). italy, spain, greece δεν ειναι ο ευρωπαικος νοτος; αρα απο το νοτο δεν ισχυσε μονο στην ελλαδα.
Questioner Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Η προσπαθεια "μερικων" [ ] δεν τελειωνει σε 3 μερες φυσικα. Ο καθενας θεωρειται μεγαλο παιδι και μπορει να κανει οτιδηποτε περναει απο το μυαλο του. Δεν μπορει και δεν ειναι και σωστο αλλωστε, κανεις να αναγκασει καποιον να κανει κατι. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του, οσο και αν αυτες ειναι εις βαρος και των διπλανων του, τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Φυσικα για οποιον βλεπει τα πραγματα και μπορει να τα αναλυσει λιγο, ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει "νοτια ζωνη" στην οποια ισχυσε η αλλαγη, αλλα μονο στην Ελλαδα. Αυτο το οφτοπικ και μονο, για απαντηση στις παραπανω ειρωνειες. Που βλέπεις την ειρωνεία στο quoted μήνυμα μου; Εν πάση περιπτώσει, το "μερικοί" χρησιμοποιήθηκε για να δείξει ένα μικρό ποσοστό από το σύνολο των Ελλήνων που αγοράζουν ή αγόραζαν από το amazon. Είναι εγωιστικό άλλωστε να πιστεύουμε πως οι 470+ του forum που έχουν κάνει like στο topic είναι το ευρύτερο σύνολο της Ελλάδας ή ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτού. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από matrixxx spoiler
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 H ειρωνια δεν ηταν στο δικο σου μηνυμα. Απο σενα σχολιασα μονο το "μερικοι". Δεν ειναι μερικοι, ουτε εδω ουτε στην Ελλαδα γενικοτερα, τα αδεια απο πακετα ταχυδρομεια δινουν την απαντηση. Ποτε δεν πιστεψα οτι εχει συνειδηση στην πλειοψηφια του ο Ελληνας, αλλα στην μεγαλη μαζα τον αναγκαζουν τα μεταφορικα, απλο ειναι. Η εδω μεγαλη "συμφωνια" θελει μια διερευνηση και αναλυση, γιατι σιγουρα ειναι πολυ μεγαλη και μη αναμενομενη ισως. ΥΓ, τωρα μαλλον επιασα το "μερικοι" σου, οτι αναφερεται στο συνολο του πληθυσμου, το σωστο ομως οταν μιλαμε για "κοστος" και διαφοροποιηση στα εσοδα για το μαγαζι ειναι να μιλαμε για το κομματι που ηταν πελατες ως μοναδα (100%), και με βαση αυτο να λεμε πολλοι/λιγοι κλπ.
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παιδες παντως εγω που χτυπησα το ρολογακι προχθες απο 65 λιρες πηγε τελικη 70 λιρες, δεν ειναι κατι για να τρελενεστε λοιπον.
Themos3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Απλα Matrixxx επειδη εδωσες μια "οδηγια" σε οποιο ποστ μπαινει απ το αμαζον να υπενθυμιζουν ολοι το μπουκοταζ εχει καταντησει πραγματικα κουραστικο. Εκτος και αν σε καθε προσφορα απο amazon πρεπει απο κατω να γραφουμε οτι γνωριζουμε για το μπουκοταζ. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από matrixxx spoiler
alexmm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παιδες παντως εγω που χτυπησα το ρολογακι προχθες απο 65 λιρες πηγε τελικη 70 λιρες, δεν ειναι κατι για να τρελενεστε λοιπον. η επιβάρυνση είναι πολύ μεγαλύτερη σε κάποια άλλα πράγματα φίλος
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 η επιβάρυνση είναι πολύ μεγαλύτερη σε κάποια άλλα πράγματα φίλος Ε αυτα τα αλλα τα παιρνεις απο αλλου
dith Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά είναι κανείς που είχε πάρει από Amazon τότε με τα Casio και δεν έχει παραλάβει ακόμη;; Έχω παραγγείλω αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005HVBCXQ/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 από 21/5 αλλά ακόμα τίποτα.. "Έκλεισα" ένα άλλο casio απο τις τότε "προσφορές" και ειμαι ακριβώς στην ίδια φάση. Εγώ τους ρώτησα πριν μερικές μέρες, μου απάντησαν για άγνωστη ημερομηνία παραλαβής, και μου αντιπρότειναν αν ήθελα να το αγοράσω άμεσα απο κάποιον τρίτο πωλητή σε τριπλάσια τιμή . Παραμένω με την παραγγελία ενεργή, κι αν ποτέ την στείλουν ελπίζω τουλάχιστον να έχω λεφτά να την πληρώσω Εγώ πάντως, λίγο με αυτά τα χαζα "έχουμε-δεν έχουμε", ..αλλά περισσότερο με την επιβάρυνση των μεταφορικών... έριξα ένα μεγάλο Χ. Καλύτερα εδώ που τα λέμε, γιατί είχαμε πάθει μια ψιλοεξάρτηση και σε λίγο θα αγοράζαμε και μακαρόνια απο εκει 2
louben Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παιδια μια ερωτηση που ειστε γνωστες.Εχω το casio sgw 300H και μετα απο 1 1/2 ετος περιπου μου εκοψε το λουρακι(το ειχα παρει απο το ΑΜΑΖΟΝ.Αληθεια καλυπτομαι απο εγγυηση?) Ξερει καποιος που μπορω να βρω λουρακι γνησιο ή σαν το γνησιο σε λογικη τιμη γιατι οσο και ανα εψαξα δε βρηκα κατι (η βρηκα εξωφρενικες τιμες).
safer97 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 https://www.yellowatch.com/artikel_detail_940_2_43_0_zeno_3767qi3_bauhaus_designeruhr_grau.html?chanchelanguage=2 ψάχνω δύο χρόνια το συγκεκριμένο ρολόι και το βρήκα επιτέλους στο παραπάνω μαγαζί σε καλή τιμή. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο αλλά είναι Ελβετία κοινώς εκτός ΕΕ. Αυτό σημαίνει πως στην τιμή θα πρέπει να υπολογίζω επιπλέον 23% ΦΠΑ και φόρους τελωνείου;
xouzel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αυτό σημαίνει πως στην τιμή θα πρέπει να υπολογίζω επιπλέον 23% ΦΠΑ και φόρους τελωνείου; Δυστυχώς........
Προτεινόμενες αναρτήσεις