alexzgt4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, να πω και εγώ την μέχρι τώρα άποψη μου.Το ρολόι για την τιμή που το πήραμε είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ καλό, αλλά σε καμία περίπτωση για την αρχική. Βέβαια για κάποιους που το δουλεύουν περισσότερο σαν εργαλείο ίσως και να είναι οκ. Το θεματάκι με την οθόνη όντος υπάρχει αλλά δεν είναι πολύ ενοχλητικό. Επίσης περίμενα το λουράκι σε πιο σκούρο χρώμα, στις φωτογραφίες δείχνει λίγο σκοτεινότερο. Για τις λειτουργίες τώρα, εμένα με ενδιαφέρουν τα βασικά και το θερμόμετρο και άντε να παίξω με το υψόμετρο καμιά φορά, οπότε καλιμπράρισμα δεν έχω κάνει (και δεν έμαθα και πως γίνεται). Για τη θερμοκρασία, μάλλον θα πρέπει να το βγάζουμε από το χέρι για να έχουμε σωστότερα αποτελέσματα. Πάντως έχει και αυτό πολλές ρυθμίσεις και πρέπει να φας 1-2 ώρες μέχρι να το μάθεις και χρόνος δεν υπάρχει τουλάχιστον για 1 βδομάδα μέχρι το τέλος της εξεταστικής. Τέλος, να πω ότι αν είναι σαν το παλιό μου solar, δε θα πρέπει να μας ανησυχεί η μπαταρία, δε πρόκειται να μείνει ποτέ! Uploaded with ImageShack.com Ερώτηση: ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε το λουράκι από αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007DSSBL2/ref=s9_simh_gw_p241_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0M8Q0PYVF944YWAE365Y&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549767&pf_rd_i=468294 το ρολόι? 1
bilakos10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Παιδιά γνωρίζουμε κανένα έμπιστο online shop από Ευρώπη με καλές τιμές σε G-shock; Εξαιρώ το Amazon επειδή στηρίζω την κίνηση των παιδιών εδώ μέσα. Καμία προσφορά παίζει σε G-shock τώρα τελευταία;
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μου ήρθαν κι εμένα τα δύο λευκά edifice που περίμενα. Με είχαν ενημερώσει από 10 του μήνα ότι τα έστειλαν κι αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 25 Ιουνίου (φυσικα επικοινώνησα μαζί τους γιατι ήταν αφύσικο τόσο πολλές μέρες...οι άλλες δύο παραδόσεις έγιναν μέσα σε 7 μέρες από την αποστολη και στην αναμενόμενη ημερομηνία). Τελικά όχι μόνο δεν ήρθαν 25...τα πήρα σήμερα! Εγώ θεωρώ ότι έχει να κανει με τα νέα δεδομένα για την Ελλάδα κι όπως είπα και στους ίδιους, θεωρώ ότι διάλεξαν τον απολύτως πιο αργό τρόπο για την τρίτη αποστολή και θα αξιολογηθούν αναλόγως. Χωρις να εχω προσβαση στον λογαριασμο σου στο αμαζον η στα μειλ σου, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η αιτια ηταν απλα οτι τα εστειλαν αυτα τωρα με deutsche post, ενω τα αλλα που εκαναν 7 ημερες ειχαν φυγει με royal. Για κοιτα λιγο στο ιστορικο σου, γιατι δεν εξηγειται αλλιως. Αν ειναι οπως τα λεω, ολα εγιναν "φυσιολογικα", και η επιπλεον καθυστερηση των 3 ημερων απο το estimate ειναι και αυτη "αναμενομενη" και ιδιαιτερα συνηθης, λογω της deu post.
xouzel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πολύ καλή τιμούλα και μάλιστα από Ελλάδα. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E15235D7266DBFF1AC0FD8D3859717C0&pa=F833A959FA33134587A40448E79C0443 http://www.amazon.com/Guess-Collection-Unisex-Adult-X78003G1S/dp/B0046U59YM
Orfeus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το watchhubs δε μου φαινεται κ πολυ σοι.Εγραψαν οτι μου το εστειλαν αλλα χρειαστηκε να τους στειλω 2 φορες για να μου στειλουν το λινκ.Εκτος αυτου οι πληροφοριες που δειχνει το λινκ ειναι πολυ γενικες.Μονο οτι ξεκινα απο Hong Kong και οτι καταληγει Ελλαδα.Τπτ παραπανω σε λεπτομερειες εδω κ μια μερα.Κ να σκεφτειτε οτι ζητησα να ερθει με dhl express για να χω το κεφαλι μου ησυχο..μ Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
IVIetaCreatoR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν στέλνουν με email το tracking number ποτέ, υπάρχει όμως μόλις συνδεθείς στο "my orders" Αν σου έρθει διπλάσια τιμή λόγω DHL δεν νομίζω να έχεις και πολύ ήσυχο το κεφάλι σου...
Orfeus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κ το αλλο με dhl express ειχε ερθει κ κανενα προβλημα. (Απο creationwatches ομως) θα δειξει... Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
Orfeus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Στην πορτα μου προ ολιγου χωρις κανενα προβλημα... Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
Orfeus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Mε creationwatches watchhubs και στα 2 με dhl express δεν περασα τελωνειο κ ο χρονος παραδοσης ηταν 4 μερες.Και στα 2. Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
nmamag Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Στο watch hubs είχα κάνει μια παραγγελία. Μετά από 4ημερες μου είπαν ότι το seiko που παραγγελία είχα ένα scratch .μου έκαναν σήμερα full refund. Σκέφτομαι το το creation watches αλλά με απλό ταχυδρομείο.δεν θέλω να πληρώσω dhl . Αλήθεια πόσο κοστίζει με dhl ?
Orfeus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Σου ειπαν δλδ οτι στο εστειλαν γρατσουνισμενο ή παρελαβες κ ειδες οτι ηταν γρατσουνισμενο; Αν παντως κρατησες κ ρολοι κ χρημα τοτε νομιζω ολα κομπλε.Εμενα κανενα θεμα κ με κουτι αυθεντικο.Κ οι 2 χρεωνουν 12ε για dhl express.Επειδη ηταν αξιας δε θα το διακυνδυνευα να ερθει με απλο ταχυδρομειο.Ουτε να περιμενω 3 βδομαδες. Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
nmamag Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 μου ειπαν οτι καθυστερουσαν να το στειλουν οταν τους ρωτησα επειδη το βρηκαν γρατζουνισμενο και μου προτειναν η refound η ενα αλλο ασχετο ρολοι τους ειπα οτι θελω refound και το εκαναν αμεσα μαλλον θα προτιμισω και εγω dhl εφοσον δεν υπαρχει τελωνειο
Orfeus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πιστευω οτι και τα δυο αυτα μαγαζια παιζει να ναι κ το ιδιο. Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις