Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε σήμερα η ειδοποίηση, οποτε αυριο θα εχουμε το protek στα χέρια μας!!

(μιας κ πλησιαζει το καλοκαίρι ασφυκτικά μάλλον δεν θα αλλαχτεί το λουράκι άμεσα αυτο το καιρό)

Με τι; Με τι;  :devil:

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηρθε τελικα σημερα, πιο μαχιμο δε γινεται:

CIMG5140.jpg

κ μια απο το gadget με νεο λουρακι (Ipod nano 6gen + luna tik) με  καμια 7-8 διαφορετικα καντραν 8γιγα για μουσικη + ραδιο ολα μαχιμα στο καρπό (συν υπαρχει bluetooth transmitter για οποιον βαριετε καλώδια):

CIMG5142.jpg

κ μια το παλιο λουρακι:

CIMG5143.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλοφόρετα και τα 2. Όσοι τα πήρατε δε ξεκινάτε να ψάχνετε για λουράκια ώστε να είμαστε έτοιμοι οι υπόλοιποι?  :-D  Εκείνο το υφασμάτινο μαύρο-πορτοκαλί που έπαιξε σε παλιότερα ποστ ήταν πανέμορφο.

Δημοσ.

μη βιαζεσαι , wint... εεεε summer is coming, να βουτηξουμε κ εμεις τη σαβρα μας λιγο στη θαλασσα, Ιουλιος εφτασε! Απο Οκτ κ βλεπουμε!

Σε ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Έχω αυτό το ρολόι http://www.casio-intl.com/in/en/wat/watch_detail/MTP-1299D-1AV/

και θέλω να βγάλω τον μπρασελέ και να βάλω πλαστικό λουράκι. Ξέρετε πόσο περίπου θα κοστίσει το όλο εγχείρημα σε έναν ωρολογά;   

Εξαρτάται τι πλαστικό λουράκι θα βάλεις (της Casio π.χ.) και σε ποιον ρολογά θα πας. Πήγαινε και ρώτα σε κάνα δυο για να ξέρεις τι παίζει από τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γεια το πληκτρολόγιο και τα δύο gadgets!  B)

ευχαριστώ, να ηταν κ μονο αυτα, προσωπικά σε αγορες παντα βασίζομαι στο Insomnia, απλα θελει να φροντίζεις να μην ξεμεινεις ποτε (π.χ να μεινεις χωρις pc κινητο κλπ) ωστε να εχεις χρονο να ψαχτεις- περιμένεις τη κατάλληλη προσφορά!

το protrek παντως μεσα στο σπιτι εχει ενα θεματακι στη ανάγνωση οπως ειχα διαβασει κ παλια!

Ωραίο το πορτοκαλι φόντο αλλα χρηστικό δεν είναι! Η αληθεια να λεγετε, κατι που στα 60 λες ΟΚ συμβιβάζομαι αλλα +200 δεν αξιζει με τη καμια!

edit1: οσοι το πηρατε καλο ειναι να κανεται ενα καλιμπραρισμα του βαρομετρικου, το δικο μου εδειχνε περιπου -10hPa

edit2: αν κ νομιζα το φωτοβολταικο πανελ θα ειναι ολη το καντραν τελικα φαινεται καθαρα κ στο δικο μας οτι ειναι μονο στο περιγραμμα:

http://www.gshock.com/resource/HTML/TechnologyVideoPlayer_Solar.html

Επεξ/σία από GeorgT.
Δημοσ.

Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα τελικά το Protrek! Φώτο και εντυπώσεις λίγο αργότερα αν και φαίνεται ήδη δυνατό.  

Δημοσ.

Ήρθε επιτέλους και σε μένα αυτό με περίπου 37 ευρώ απο τις ημέρες των γενναίων casio εκπτώσεων.

Ομορφούλι :wub:

http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-G-Shock-GA-110C-7AER/dp/B003ZUXTI2

61P0Ot6IHaL.jpg

ποτε ειχαν τοσο;;; Εγω που ημουν;; Κι εμενα μου ηρθε το δικο μου, το παρελαβα ολα καλα. Απλο και ωραιο..
Δημοσ.

Μου ήρθαν κι εμένα τα δύο λευκά edifice που περίμενα. Με είχαν ενημερώσει από 10 του μήνα ότι τα έστειλαν κι αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 25 Ιουνίου (φυσικα επικοινώνησα μαζί τους γιατι ήταν αφύσικο τόσο πολλές μέρες...οι άλλες δύο παραδόσεις έγιναν μέσα σε 7 μέρες από την αποστολη και στην αναμενόμενη ημερομηνία). Τελικά όχι μόνο δεν ήρθαν 25...τα πήρα σήμερα! Εγώ θεωρώ ότι έχει να κανει με τα νέα δεδομένα για την Ελλάδα κι όπως είπα και στους ίδιους, θεωρώ ότι διάλεξαν τον απολύτως πιο αργό τρόπο για την τρίτη αποστολή και θα αξιολογηθούν αναλόγως.

Τεσπα...ορίστε και μια φωτογραφία με το μαύρο κι ένα λευκό! Τελικά δεν έκανα λάθος, προσωπικά μου άρεσε εξαρχής περισσότερο το λευκό και καλά έκανα και διάλεξα για μένα αυτό! :)

kgmu.jpg

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...