Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τόσο μεγάλες αποκλίσεις σε τιμές ; Δεν το περίμενα ...

Εδω καποιοι πηραμε με 60ε ρολοι Casio που εδω κοστιζει 240......Βεβαια οκ παει αυτη η τιμη τωρα αλλα δεν αλλαζει το γεγονος πως το πηραμε αρκετοι. :)

Δημοσ.

Ακόμα μια ερώτηση , αυτό το σαιτ και οι μεταφορές τους είναι ενδεδειγμένες ; Έχετε παραγγείλει και μείνατε ικανοποιημένοι ;

Δημοσ.

Ακόμα μια ερώτηση , αυτό το σαιτ και οι μεταφορές τους είναι ενδεδειγμένες ; Έχετε παραγγείλει και μείνατε ικανοποιημένοι ;

Αν μιλάς για το watchhubs, εγώ δεν έχω ψωνίσει από εκεί αν και θα το ήθελα (δυστυχώς δεν το θέλει η τσέπη μου αυτή την περίοδο) αλλά αν ψάξεις μέσα σε αυτό το θέμα θα βρεις κάποιους που παρήγγειλαν και παρέλαβαν χωρίς κάποιο πρόβλημα με δωρεάν μεταφορικά μέσω HK post.

Εδω καποιοι πηραμε με 60ε ρολοι Casio που εδω κοστιζει 240......Βεβαια οκ παει αυτη η τιμη τωρα αλλα δεν αλλαζει το γεγονος πως το πηραμε αρκετοι. :)

Και μιας και το είπες, έχουμε βρει κανένα nato strap της προκοπής; Δεν το έχω ψάξει καθόλου γιατί είμαι και ψιλοάσχετος!!

Δημοσ.

Αν μιλάς για το watchhubs, εγώ δεν έχω ψωνίσει από εκεί αν και θα το ήθελα (δυστυχώς δεν το θέλει η τσέπη μου αυτή την περίοδο) αλλά αν ψάξεις μέσα σε αυτό το θέμα θα βρεις κάποιους που παρήγγειλαν και παρέλαβαν χωρίς κάποιο πρόβλημα με δωρεάν μεταφορικά μέσω HK post.

Και μιας και το είπες, έχουμε βρει κανένα nato strap της προκοπής; Δεν το έχω ψάξει καθόλου γιατί είμαι και ψιλοάσχετος!!

Δεν εχω αλλαξει ΠΟΤΕ λουρακι σε οσα ρολογια εχω. Εξαλλου δεν βρισκω τον λογο, ολα μου αρεσουν. Δεν σου αρεσει αυτο που ερχεται μαμα με το PRG240 ?

Δημοσ.

Δεν εχω αλλαξει ΠΟΤΕ λουρακι σε οσα ρολογια εχω. Εξαλλου δεν βρισκω τον λογο, ολα μου αρεσουν. Δεν σου αρεσει αυτο που ερχεται μαμα με το PRG240 ?

Το βλέπω κάπως "φτηνό"

Δημοσ.

Εγω το πηρα για να το φοραω με φορμα και σορτσακι οποτε μια χαρα ειναι :)

Καλά εγώ το έχω βάλει και σε πιο επίσημες εξόδους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
ποσο ωραιο ειναι με το καοκτσουκ. Με χαλαει λιγο το μπλε βεβαια.. Αυριο παραλαμβανω το κλασσικο gshock όλο μαυρο απο αμαζον (~73€ με το 20% γιατι δεν προλαβα τα μεταφορικα)..
Δημοσ.

φιλε προχωρα αφοβα το site ειναι οκ...με αψοψη επικοινωνια...το ρολογακι μου ηρθε σε 15 μερες ακριβως ΑΨΟΓΟ...

Δημοσ.

Ηρθε σήμερα η ειδοποίηση, οποτε αυριο θα εχουμε το protek στα χέρια μας!!

(μιας κ πλησιαζει το καλοκαίρι ασφυκτικά μάλλον δεν θα αλλαχτεί το λουράκι άμεσα αυτο το καιρό)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...