Errik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, έχω κανει παραγγελία από creationwatches στις 18 Μαίου και μου ήρθε email με το tracking number στις 30. Από τότε, δεν έχω κανένα νέο... Σαν να έχει κολλήσει στην Ταιβάν και να μην έχει έρθει στην Ελλάδα... Έχει συμβεί σε κανέναν; Τι μπορώ να κάνω; May/31/2013 13:35 TAIPEI TAIWAN Office of destination GREECE Despatch No. 99 Flight/Ship No. CI833 Flight/Ship date 2013/06/01
GeorgT. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν κόλλησε απλα έφυγε απο τη Ταιβαν κ κάποια στιγμή τωρα θα εμφανιστεί στο tracking των ελτα (συνήθως κανει κανένα 10ημερο απο εκείνη την στιγμη αλλα προσωπικά εχει τυχει να εμφανιστεί κ μετα απο 1 μήνα) Υπομονη
moredread Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μετά απο έρευνα αγοράς, μια μικρή συνεισφορά για οποιον ενδιαφέρεται για δερμάτινα λουριά, έχω δοκιμάσει απο Site: http://www.globalwatchband.com/group/86/ ">GlobalWatchBrand (απο ebay το ίδιο κατάστημα έρχεται λίγο πιο φτηνά Site: http://myworld.ebay.com/globalwatchband/&_trksid=p3984.m1497.l2754">Global ) για επώνυμα hirsch , Hardley Roma αντίστοιχα με μεγαλύτερη ποικιλία απο εδώ Site: http://www.fredawatchstraps.com/">Freda φτηνά λουριά (μέτριας ποιότητας, πρόχειρη ραφή και τα aviator με κουμπιά εχει γίνει αναφορά ότι κάποιες φορές ξεκολάνε) εδώ Site: http://www.timefactors.com/tfstrap.htm">Timefactors 2
kostakiss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γενικα ποσο καιρο κανει απο τη μερα της παραγγελιας μεχρι να φτασει; (Μιλαω για περιπτωση που ο πωλητης ειναι το αμαζον)
Questioner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ανάλογα από το που θα σταλεί. Αν σταλεί από τις αποθήκες στη Γερμανία μέσω DHL post κάνει συνήθως 2 εβδομάδες. Αν φύγει από Αγγλία με Royal Mail σε μια εβδομάδα πολύ πιθανό να είναι σπίτι σου. Υπάρχουν και περιπτώσεις που αποστέλλουν το δέμα με κάποιο courier και σε 1-2 εργάσιμες το έχεις στα χέρια σου. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα ΕΛΤΑ.
kostakiss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Επισης μεχρι ποτε θα ισχυει το 20%; Μπορω πχ να κανω εγγραφη και την αδερφη μου και να παρω κατι με τον promotional code της;
Questioner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σε περίπτωση που μπορείς ακόμα να κάνεις subscribe στο newsletter, υποθέτω πως θα ισχύει ακόμα αλλά άγνωστο μέχρι πότε. Μπορείς να γράψεις και την αδελφή σου. Παρ' όλα αυτά θα προέτρεπα να το χρησιμοποιούμε με φειδώ ώστε να μην εκμεταλλευόμαστε με τέτοιο τρόπο μια γενναιόδωρη έκπτωση που μπαίνει πάνω στις ήδη πολύ καλές τιμές του amazon. 1
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το Protrek της φοβερής προσφοράς με 2 μέρες καθυστέρηση απο το αναμενόμενο λόγω προφανώς ΕΛΤΑ. Φοβερό το ρολογάκι, φωτογραφίες οσονούπω. 1
GeorgT. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δύσκολα το βλεπω, οσοι πήραν προτεκ πήραν οι αλλοι μάλλον θα παρουμε το .....
alexzgt4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και εγώ αυτό πιστεύω Γιώργο αλλά δε θα κάνω ακύρωση τη παραγγελία.
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μην κάνετε καμμιά βλακεία και ακυρώσετε την παραγγελία. Θα σας τα στείλουν απλά προφανώς δεν έχουν στόκ και ίσως πάρει μερικές μέρες ακόμα μέχρι να παραλάβουν. Υπομονή γιατί αξίζει παιδιά! Το ρολόι τα σπάει, μπορώ να πώ ότι είναι καλύτερο απο ότι περίμενα σύμφωνα με videos στο youtube που είχα δεί. Προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα στο ρολόι (αναφερόμενος στον χρωματισμό του καντράν). Eίμαι σε φάση που διαβάζω το manual για τα βασικά κυρίως για αρχή. Μου φαίνεται το Ga-100 θα το φάει η μαρμάγκα...
alexzgt4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ έχω το gw-4000a αλλά έχω φάει σκάλωμα με το protrek και δε ξέρω το γιατί. Άντε να μας το στείλουν να ηρεμήσουμε και εμείς.
Tecton Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Από την στιγμή που δεν είναι σαν την περίπτωση 7950 twin frozr πιστεύω πως αξίζει η αναμονή για το protrek. Εγώ πάντως από 20/05 που έκανα την παραγγελία ακόμα δεν έχω πάρει e-mail. Αν δεν την ακυρώσει το amazon δεν πρόκειται να κάνω καμία κίνηση. Υπομονή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις