Questioner Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Για τις μεγαλύτερες μόνο; Για 3+ δεν κάνει; Υποθέτω εννοείς 30+ Προσωπικά δεν θα το φορούσα. Το θεωρώ αρκετά κλασσικό για τα γούστα μου. Παρ' όλα αυτά είναι από τα ομορφότερα Seiko που έχω δει.
Lucretius Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ναι,περίπου, δυστυχώς η νοητική και σωματική ηλικία μου δεν συμβαδίζουν. Έχεις δίκιο,είναι ψιλοεπίσημο ρολόι αλλά πιστεύω οτι επειδή δεν χτυπά πολύ στο μάτι θα μπορεί να φορεθεί άνετα και καθημερινά.
safer97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν ειναι σαλονικα στειλε πμ ευχαριστω τώρα το είδα. όχι το μαγαζί είναι Αθήνα κέντρο.
barman_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολύ χρήσιμες πληροφορίες για όταν βγει ξανα σε προσφορά! 1
equi1908 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ξέρουμε καθόλου μαγαζί Κέντρο Αθήνας να εμπορεύεται Hamilton και να μπορώ να παζαρεψω λόγω μετρητών, χαμηλής απόδειξης κτλ?
sintalkas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 τώρα το είδα. όχι το μαγαζί είναι Αθήνα κέντρο. φίλε safer97 μου στέλνεις σε πμ το κατάστημα ,ενδιαφέρομαι για casio edifice και gshock
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ναι,περίπου, δυστυχώς η νοητική και σωματική ηλικία μου δεν συμβαδίζουν. Έχεις δίκιο,είναι ψιλοεπίσημο ρολόι αλλά πιστεύω οτι επειδή δεν χτυπά πολύ στο μάτι θα μπορεί να φορεθεί άνετα και καθημερινά. Κατεμε παιζει ρολο ΠΟΛΥ και το λουρακι που εχει ενα ρολοι. Αν ειναι μπρασελε χτυπαει στο ματι περισσοτερο απο καουτσουκ πχ. Εμενα το Tag εχει λουρι απο καουτσουκ που ακομα και στην θαλασσα αν το φορεσω οταν παω για μπανιο δεν κανει μπαμ. Το ιδιο ακριβως μοντελο με μπρασελε χτυπαει απο μακρια.
safer97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 φίλε safer97 μου στέλνεις σε πμ το κατάστημα ,ενδιαφέρομαι για casio edifice και gshock έχεις pm. Ξέρουμε καθόλου μαγαζί Κέντρο Αθήνας να εμπορεύεται Hamilton και να μπορώ να παζαρεψω λόγω μετρητών, χαμηλής απόδειξης κτλ? φίλε equi1908 μου λέει πως δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα. Τσέκαρε το inbox σου μήπως είναι γεμάτο.
xristossl2000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Μολις παρέλαβα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000GY74PY/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 και επειδή δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από ποιότητα , μέγεθος, χαρτιά εγγύησης , θέλω να το επιστρέψω. Στις επιλογες εβαλα -Different from website description Τι είναι προτιμότερο να επιλέξω - Instant Amazon.co.uk Gift Certificate -Instant Amazon.co.uk refund to original payment method -Refund Σκοπεύω να αγοράσω κάποιο άλλο που είναι sold by amazon οπότε τι να προτιμήσω
equi1908 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 έχεις pm. φίλε equi1908 μου λέει πως δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα. Τσέκαρε το inbox σου μήπως είναι γεμάτο. Για κάνε άλλη μια προσπάθεια.. το άδειασα! Ευχαριστώ
Questioner Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Μολις παρέλαβα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000GY74PY/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 και επειδή δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από ποιότητα , μέγεθος, χαρτιά εγγύησης , θέλω να το επιστρέψω. Στις επιλογες εβαλα -Different from website description Τι είναι προτιμότερο να επιλέξω - Instant Amazon.co.uk Gift Certificate -Instant Amazon.co.uk refund to original payment method -Refund Σκοπεύω να αγοράσω κάποιο άλλο που είναι sold by amazon οπότε τι να προτιμήσω Υποθέτω πως η πρώτη επιλογή σε καλύπτει εφόσον έχεις σκοπό να κάνεις επί τόπου αγορά άλλο ρολόι από το amazon. Δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα σου κάνουν refund τα έξοδα αποστολής που θα πληρώσεις για να το στείλεις πίσω. Καλύτερα όμως ρώτα τους στο chat.
xristossl2000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μου απάντησαν το εξής: Take package to post office or other mailing service. You will need to pay for return postage costs of which we will reimburse you up to £8.09 . Πόσο να χρεώνουν τα ΕΛΤΑ για αποστολή στην Αγγλία ; Αξίζει τον κόπο ή να το δωρίσω να γλιτώσω και τη φασαρία
Alxnks Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μου απάντησαν το εξής: Take package to post office or other mailing service. You will need to pay for return postage costs of which we will reimburse you up to £8.09 . Πόσο να χρεώνουν τα ΕΛΤΑ για αποστολή στην Αγγλία ; Αξίζει τον κόπο ή να το δωρίσω να γλιτώσω και τη φασαρία οι 8.09 λιρες, δηλαδη 9.50 ευρω, σε καλυπτουν να στειλεις κατι τοσο μικρο κι ελαφρυ, ακομα και συστημενο. φίλε safer97 μου στέλνεις σε πμ το κατάστημα ,ενδιαφέρομαι για casio edifice και gshock στην πλατεια κανιγγος, στη στοα φεξη εχει 2 καταστηματα που πουλανε casio.
xristossl2000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά συγγνωμη, επειδή δεν κατάλαβα, με την επιλογή -Instant Amazon.co.uk Gift Certificate θα μου δώσουν κάτι σαν κουπόνι με το ποσό που ξόδεψα για να το χρησιμοποιήσω σε επόμενη αγορά ; Αυτό θα ισχύει φαντάζομαι μόνο για προιόντα που είναι sold by amazon. Αυτό το κουπόνι θα ισχύει μόνο για τον λογαριασμό μου ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για άλλο λογαρισμό; Θα ρωτούσα στο chat αλλά τα αγγλικά μου έχουν σκουριάσει, οπότε όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά συγγνωμη, επειδή δεν κατάλαβα, με την επιλογή -Instant Amazon.co.uk Gift Certificate θα μου δώσουν κάτι σαν κουπόνι με το ποσό που ξόδεψα για να το χρησιμοποιήσω σε επόμενη αγορά ; Αυτό θα ισχύει φαντάζομαι μόνο για προιόντα που είναι sold by amazon. Αυτό το κουπόνι θα ισχύει μόνο για τον λογαριασμό μου ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για άλλο λογαρισμό; Θα ρωτούσα στο chat αλλά τα αγγλικά μου έχουν σκουριάσει, οπότε όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει Gift Certificate σημαινει αυτο που ειπες, κουπονι αγορας. Refund ειναι η επιστροφη χρηματων. Συστημενο για αγγλια δεν θα σου παει πανω απο 6-7ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις