Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που έχει το mail του amazon.co.uk ισχύει ή έχουμε αποκλείσεις (+ ή - ) αρκετές ημέρες (roual maill) ?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που έχει το mail του amazon.co.uk ισχύει ή έχουμε αποκλείσεις (+ ή - ) αρκετές ημέρες (roual maill) ?

Συνήθως +/- 2 ημέρες το πολύ.

Δημοσ.

Οι πρώτοι τυχεροι το τσίμπησαν αλλα μερικοι ακομα ουτε μαιλ μας στείλανε, αιντε πιστεύω μεχρι τέλος του μηνα που ειναι τα γενέθλια μου να εχουμε καμιά νεα παρτίδα!

Δημοσ.

μπραβο τα παιδια!να φανταστω ειναι αυτο εδω

http://www.amazon.co.uk/Casio-PRG-240-8ER-Gents-Quartz-Digital/dp/B004N86C98/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1370533736&sr=8-7&keywords=casio+protrek

με καποιον κωδικο 20% κατω?μια χαρα,ρολογαρα,το μονο πραγματικα που με χαλαει ειναι το χρωμα του καντραν

Δημοσ.

κ πολυ καλα κανεις κ σ χαλαει μιας κ στα σχολια στο γερμανικο αμαζον ολοι αυτο λενε για αρνητικό (διαβάζεται δυσκολα σε καποιες περιπτώσεις φωτισμού) αλλα για 60 ευρα αν ερθει κ σε μας ειναι μικρα γράμματα παντα!

• Like 1
Δημοσ.

μπραβο τα παιδια!να φανταστω ειναι αυτο εδω

http://www.amazon.co.uk/Casio-PRG-240-8ER-Gents-Quartz-Digital/dp/B004N86C98/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1370533736&sr=8-7&keywords=casio+protrek

με καποιον κωδικο 20% κατω?μια χαρα,ρολογαρα,το μονο πραγματικα που με χαλαει ειναι το χρωμα του καντραν

Ήταν ήδη πολύ χαμηλή η προσφορά του amazon και με ένα έξτρα 20%, η τιμή έπεσε στα τάρταρα.

κ πολυ καλα κανεις κ σ χαλαει μιας κ στα σχολια στο γερμανικο αμαζον ολοι αυτο λενε για αρνητικό (διαβάζεται δυσκολα σε καποιες περιπτώσεις φωτισμού) αλλα για 60 ευρα αν ερθει κ σε μας ειναι μικρα γράμματα παντα!

Αυτές τις λίγες ώρες υγιούς συμβίωσης με το ρολόι θα έλεγα ότι ίσως ενοχλήσει μερικούς σε χαμηλό φωτισμό. Όμως με το auto illumination (όταν γυρνάς το ρολόι 45 μοίρες+ από τον οριζόντιο άξονα για να κοιτάξεις την ώρα ενεργοποιείται ο φωτισμός) δεν νομίζω πως θα χαλάσει το χατίρι σε κανέναν.

Κατά τα άλλα παρατήρησα πως το θερμόμετρο είχε μια γενναία απόκλιση 4-5 βαθμών από το θερμόμετρο που έχω στο δωμάτιο αλλά το calibration είναι παιχνιδάκι οπότε τώρα δείχνει τους σωστούς βαθμούς. Βέβαια ίσως το δικό μου θερμόμετρο να είναι ανακριβές και να "χάλασα" και το ρολόι. Θα τσεκαριστεί και αλλού. Επίσης η (ψηφιακή) πυξίδα είναι αρκετά ακριβής υπό όρους. Πρέπει το ρολόι να είναι παράλληλο με το πάτωμα και ο χρήστης να είναι σταθερός στο σημείο ώστε να μην παίζει η ένδειξη (λογικό). Τα βαρόμετρα/αλτίμετρα δεν τα έχω κοιτάξει καν ακόμα.

Σε γενικές γραμμές το ρολόι αξίζει και θα έλεγα πως η κανονική τιμή του, η οποία κυμαίνεται 2-3 φορές πάνω από αυτή που το αγόρασα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

πολυ καλο!μακαρι να ξαναβγει προσφορα,ειναι στην ουσια ενα κλικ κατω απο τα πολυ κορυφαια!

Δημοσ.

Ήταν ήδη πολύ χαμηλή η προσφορά του amazon και με ένα έξτρα 20%, η τιμή έπεσε στα τάρταρα.

Αυτές τις λίγες ώρες υγιούς συμβίωσης με το ρολόι θα έλεγα ότι ίσως ενοχλήσει μερικούς σε χαμηλό φωτισμό. Όμως με το auto illumination (όταν γυρνάς το ρολόι 45 μοίρες+ από τον οριζόντιο άξονα για να κοιτάξεις την ώρα ενεργοποιείται ο φωτισμός) δεν νομίζω πως θα χαλάσει το χατίρι σε κανέναν.

Κατά τα άλλα παρατήρησα πως το θερμόμετρο είχε μια γενναία απόκλιση 4-5 βαθμών από το θερμόμετρο που έχω στο δωμάτιο αλλά το calibration είναι παιχνιδάκι οπότε τώρα δείχνει τους σωστούς βαθμούς. Βέβαια ίσως το δικό μου θερμόμετρο να είναι ανακριβές και να "χάλασα" και το ρολόι. Θα τσεκαριστεί και αλλού. Επίσης η (ψηφιακή) πυξίδα είναι αρκετά ακριβής υπό όρους. Πρέπει το ρολόι να είναι παράλληλο με το πάτωμα και ο χρήστης να είναι σταθερός στο σημείο ώστε να μην παίζει η ένδειξη (λογικό). Τα βαρόμετρα/αλτίμετρα δεν τα έχω κοιτάξει καν ακόμα.

Σε γενικές γραμμές το ρολόι αξίζει και θα έλεγα πως η κανονική τιμή του, η οποία κυμαίνεται 2-3 φορές πάνω από αυτή που το αγόρασα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

το θερμομετρο ειναι γνωστο σε ολα τα κασιο (βασικα σε ολα τα ρολογια που εχουν θερμομετρο) κ δεν γινεται δουλειά ουτε με το καλιμπραρσιμα μιας κ ζεσταίνεται απο το σωμα κ αυτο δεν ειναι παντα σταθερο, οποτε αστο καλυτερα οπως ειναι κ για να δεις τη θερμοκρασια πρεπει να το βγαλεις καποια ωρα! Προφανώς δεν το εχεις χαλάσει μην αγχώνεσαι!

Το auto ilumination καλο, ΑΛΛΑ κ αυτο οπως σε ολα κασιο απενεργοποιητε αυτόματα μονο του κ πρεπει να το ανοίγεις τρεις κ λιγο για να λειτουργεί παντα!

Το υψόμετρο λενε εχει ακρίβεια +-50μ που ειναι λογικο μιας κ λειτουργεί με τη ατμ. πίεση για το προσδιορισμό!

Γενικα ωραια παιχνιδάκια ειναι αλλα για αυτους που πανε για hiking δεν αντικαθιστά βέβαια τα επιπλέον όργανα!

Το πιο μεγαλο προβλημα του πορτοκαλι χρώματος στη οθονη λέγανε ειναι στο ηλιο που δεν κανει κ δουλειά ο φωτισμός του!

Δεν ειχες κ πολα κασιο με γκατζετακια στο παρελθόν μαλλον  :rolleyes:  :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι δεν είναι εργαλείο επιβίωσης. Ή μάλλον καλύτερα δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ ως εργαλείο επιβίωσης. Ή μάλλον καλύτερα δεν έχω την απαίτηση με τα χρήματα που έδωσα να έχω ένα ακριβές εργαλείο επιβίωσης.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να το τεστάρω καλύτερα το θερμόμετρο, το οποίο με ψιλοενδιαφέρει άμεσα και να επιστρέψω με feedback. Όχι ότι σε αμφισβητώ απλά θα ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι πόσο χάνει κι αν τελικά μπορώ να ξέρω τη θερμοκρασία με ένα x ανεκτό ποσοστό σφάλματος.

Επί της ουσίας. Σήμερα έκανα περίπου ένα δίωρο ποδήλατο και τσέκαρα αρκετές φορές τη θερμοκρασία και κατάλαβα ότι δεν έχανε και πολύ. Δλδ κάπου στους 33-36 υπό ήλιο* έπαιζε = λογικό υποθέτω. Θα δείξει. Τώρα τα βαρόμετρα κλπ δεν ξέρω να τα διαβάζω οπότε σιγά σιγά θα μπω και σε αυτό τον χώρο.

Ο αυτόματος φωτισμός εδώ και τόσες ώρες δεν έχει απενεργοποιηθεί. Θα επιστρέψω με feedback και σε αυτό.

Για την οθόνη: Στην βόλτα μου με το ποδήλατο έφαγε πολύ ήλιο και το τσέκαρα πολλές φορές. ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν χρειάστηκε να το κοιτάξω πάνω από 1sec (ίσως λέω και πολύ) και με διαφορετικά angles. Αυτό ήταν που μου έκανε και εντύπωση. Περίμενα στο πολύ φως να είχε το θέμα που αναφέρατε. Απολύτως τίποτα όμως. Το "θεματάκι" εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι και σε χαμηλό φωτισμό. Ευτυχώς είχα την οθόνη να ανάβει αυτόματα.

* και εδώ μάλλον είναι το κλειδί και αυτό που αναφέρεις. θα ήθελα να το τσεκάρω και το βράδυ.

ΥΓ Και ναι όλα τα casio μου ήταν ή τα φθηνά ή τα αναλογικά χωρίς μπλιμπλίκια. :P

Δημοσ.

Θα θελει 3 κ λιγο να το καλιμπραρεις, π.χ χειμώνα κατω απο μπλούζα καλοκαίρι σε ζεστη σε κρυο κλπ που το κανει αδυνατο! Προτιμότερο αυτο που κανουμε οι περισσότεροι ειναι να το αφησεις κ απλα να ξερεις οτι π.χ στο ποδήλατο παιζουν +2 βαθμοι στο περίπου! Απλα οταν θες ακριβες θερμοκρασια το βγαζεις κ τελος!

Ο αυτοματος φωτισμός αν θυμαμαι καλα απενεργοποιητε μετα απο 24ωρο, κατι τέτοιο τεσπα!

Δημοσ.

Τί σας λέει το  Seiko SARY005; (κυκλοφορεί και ως presage Srp119j1)

Πιστεύω οτι είναι από τα ομορφότερα ρολόγια που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η seiko. Ειδικά ο δευτερολεπτοδείκτης είναι ποίηση, Δυστυχώς λίγο σπάνιο (στο creationwatches είναι εξανλημένο) αλλά έτσι και το βρώ θα το κτυπήσω. Από ότι είδα η τιμή του φτάνει στα ~200 ευρώ.

φωτογραφίες του σε καρπό Link.png Site: http://forums.watchuseek.com/f21/my-first-jdm-seiko-sary005-519253.html">εδώ

sary005.jpgsary005_side2.jpg

Δημοσ.

Θα θελει 3 κ λιγο να το καλιμπραρεις, π.χ χειμώνα κατω απο μπλούζα καλοκαίρι σε ζεστη σε κρυο κλπ που το κανει αδυνατο! Προτιμότερο αυτο που κανουμε οι περισσότεροι ειναι να το αφησεις κ απλα να ξερεις οτι π.χ στο ποδήλατο παιζουν +2 βαθμοι στο περίπου! Απλα οταν θες ακριβες θερμοκρασια το βγαζεις κ τελος!

Ο αυτοματος φωτισμός αν θυμαμαι καλα απενεργοποιητε μετα απο 24ωρο, κατι τέτοιο τεσπα!

Σωστό!

Δλδ αυτό με τον φωτισμό είναι feature κι όχι bug;  :devil:

Τί σας λέει το  Seiko SARY005; (κυκλοφορεί και ως presage Srp119j1)

Πιστεύω οτι είναι από τα ομορφότερα ρολόγια που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η seiko. Ειδικά ο δευτερολεπτοδείκτης είναι ποίηση, Δυστυχώς λίγο σπάνιο (στο creationwatches είναι εξανλημένο) αλλά έτσι και το βρώ θα το κτυπήσω. Από ότι είδα η τιμή του φτάνει στα ~200 ευρώ.

φωτογραφίες του σε καρπό Link.png Site: http://forums.watchuseek.com/f21/my-first-jdm-seiko-sary005-519253.html">εδώ

sary005.jpgsary005_side2.jpg

Κόσμημα! Εξαιρετικό δώρο για μεγαλύτερες ηλικίες! Αρχίζω να μαζεύω!!!  :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...