Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-chronograph-super-titanium-ca0021-02e-ca0021-mens-watch-2343.html

παιδια αυτο ειναι μεγαλο;;

πως ξερω οτι θα ειναι οκ για το χερι μου;;

ευχαριστω εκ των προτερων

O καρπός μου έχει περιφέρεια 16 εκατοστά και, για εμένα, τα 43 εκ. είναι οριακά πολλά, παραπάνω δεν θα έβαζα με τίποτα. Αλλά γούστα είναι αυτά, άλλοι θέλουν μεγάλο το ρολόι στο χέρι, άλλοι μικρό.

Δημοσ.

http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-chronograph-super-titanium-ca0021-02e-ca0021-mens-watch-2343.html

παιδια αυτο ειναι μεγαλο;;

πως ξερω οτι θα ειναι οκ για το χερι μου;;

ευχαριστω εκ των προτερων

Στην περιγραφή γράφει ότι η κάσα είναι 43 χιλιοστά.

Το μικρό η μεγάλο πέρα του ότι είναι υποκειμενικό, έχει να κάνει και πως είναι το χέρι σου.

Ο γρήγορος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να κόψεις ένα χαρτάκι σε σχήμα κύκλου με την ίδια διάμετρο και να το βάλεις πάνω στο χέρι σου. Δε θα καταλάβεις και πολλά βέβαια γιατί άλλο ένα χαρτί, άλλο ένα ρολόι. Θα σου δώσει μία εικόνα όμως για την τάξη μεγέθους.

Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πας σε οποιοδήποτε ρολογάδικο/κοσμηματοπωλείο και να ζητήσεις ένα ρολόι που η κάσα του να είναι 43 χιλιοστά. Το φοράς και βλέπεις.

Έχε υπόψη σου ότι το ρολόι αυτό είναι SOLD OUT πάντως

Δημοσ.

απλως ειναι καπως να πας σε ενα ρολογα και να του πεις θελω να μην ψωνισω απο σενα
αλλα να με εξυπηρετησεις
ο καρπος μου ειναι 17,5 εκατοστα

Δημοσ.

απλως ειναι καπως να πας σε ενα ρολογα και να του πεις θελω να μην ψωνισω απο σενα

αλλα να με εξυπηρετησεις

ο καρπος μου ειναι 17,5 εκατοστα

Μια χαρά είναι, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Για εμένα είναι ό,τι πρέπει για 17.5 εκατοστά.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Για εμένα είναι ό,τι πρέπει για 17.5 εκατοστά.

Θα συμφωνήσω με τον Voodooman. Εμένα είναι 17 και κάτι και θεωρώ "κανονικά" ρολόγια τα 42-43 χιλιοστά.

Έχε όμως υπόψη σου το εξής (αν πας σε κατάστημα να δοκιμάσεις):

Αν είσαι μαθημένος σε μικρότερα ρολόγια και πας και φορέσεις κανένα τέτοιο, θα σου φανεί τεράστιο και βαρύ!

Μην ξεγελαστείς, σε μια βδομάδα θα απορείς πως κυκλοφορούσες με τα προηγούμενα.

Όπως και σε άλλα πράγματα (τηλεόραση, αυτοκίνητο, κτλ), το μάτι και ο εγκέφαλος συνηθίζει!

Δημοσ.

δεν εχω καν ρολοΪ

θα ειναι το πρωτο μου :)

Επειδή το φαντάστηκα, οπωσδήποτε επίσκεψη σε ρολογάδικο πριν παραγγείλεις.

Είναι πολύ προσωπική και υποκειμενική υπόθεση.

Πήγαινε δοκίμασε διάφορα μεγέθη και στυλ, ιδανικά αν έχει και κάποιο συγκεκριμένο που σου αρέσει και μετά internet

Δημοσ.

Εγω σε 17.5εκ καρπο ακομα και 49 εκατοστα τα θεωρω οκ, γουστα ειναι αυτα βεβαια. Περισσοτερο ειναι θεμα εμφανισης παρα μεγεθους.

Δημοσ.

Σχετικό άσχετο με το θέμα, άλλα όσοι έχετε αγοράσει ρολογια από εξωτερικό amazon, ebay ή άλλο κινέζικο κατάστημα, έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εγγύηση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμενα, θέλω να παρω 2 ρολογακια για δωρο (Tissot ~300E) και θα ήθελα να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, με την έννοια, να πάνε οι άνθρωποι για σερβισ ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και να τους πούνε ...ΑΑΑΑ αυτό είναι μαιμού ή εγγύηση δεν ισχύει ή οτιδήποτε:) ?

Δημοσ.

Σχετικό άσχετο με το θέμα, άλλα όσοι έχετε αγοράσει ρολογια από εξωτερικό amazon, ebay ή άλλο κινέζικο κατάστημα, έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εγγύηση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμενα, θέλω να παρω 2 ρολογακια για δωρο (Tissot ~300E) και θα ήθελα να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, με την έννοια, να πάνε οι άνθρωποι για σερβισ ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και να τους πούνε ...ΑΑΑΑ αυτό είναι μαιμού ή εγγύηση δεν ισχύει ή οτιδήποτε :) ?

H Tissot ανήκει στη Swatch Group οπότε πάρε τους ένα τηλεφωνο να τους ρωτήσεις για την εγγύηση.

Εγώ πάντως πρόσφατα που χρειάστηκε να αγοράσω για δώρο ένα ρολόι με ίδιες πάνω κάτω απαιτήσεις με σένα (Tissot κοντά στα 300 ευρώ), τελικά το αγόρασα από γνωστό κατάστημα στο κέντρο, άμα θες στο λέω με pm, γιατί μου έκαναν καλή έκπτωση στην αρχική τιμή που είχαν και δεν είχε διαφορά με τις τιμές που είχα δει στο ίντερνετ και δεν ήθελα να ρισκάρω.

Γενικά να ξέρεις κάνουν εκπτώσεις πλέον τα ελληνικά ρολογάδικα, οπότε μην κοιτάς μόνο τις αρχικές τιμές που έχουν.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα σε κάποια μεγάλες διαφορές, πχ πήρα πριν 1,5 χρόνο, ένα Casio G-Shock από το Άμαζον που εδώ το έβρισκα 60% ακριβότερα.

Δημοσ.

H Tissot ανήκει στη Swatch Group οπότε πάρε τους ένα τηλεφωνο να τους ρωτήσεις για την εγγύηση.

Εγώ πάντως πρόσφατα που χρειάστηκε να αγοράσω για δώρο ένα ρολόι με ίδιες πάνω κάτω απαιτήσεις με σένα (Tissot κοντά στα 300 ευρώ), τελικά το αγόρασα από γνωστό κατάστημα στο κέντρο, άμα θες στο λέω με pm, γιατί μου έκαναν καλή έκπτωση στην αρχική τιμή που είχαν και δεν είχε διαφορά με τις τιμές που είχα δει στο ίντερνετ και δεν ήθελα να ρισκάρω.

Γενικά να ξέρεις κάνουν εκπτώσεις πλέον τα ελληνικά ρολογάδικα, οπότε μην κοιτάς μόνο τις αρχικές τιμές που έχουν.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα σε κάποια μεγάλες διαφορές, πχ πήρα πριν 1,5 χρόνο, ένα Casio G-Shock από το Άμαζον που εδώ το έβρισκα 60% ακριβότερα.

Αν ειναι σαλονικα στειλε πμ

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...