nick_81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κανένα αξιόπιστο site που να έχει αυτό το citizen οεο?? Να μην είναι και από Αμερική λόγω τελωνείου.. http://www.amazon.com/Citizen-BL5470-06A-Eco-Drive-Stainless-Chronograph/dp/B00843L4SC/ref=pd_sbs_watch_1
Voodooman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-chronograph-super-titanium-ca0021-02e-ca0021-mens-watch-2343.html παιδια αυτο ειναι μεγαλο;; πως ξερω οτι θα ειναι οκ για το χερι μου;; ευχαριστω εκ των προτερων O καρπός μου έχει περιφέρεια 16 εκατοστά και, για εμένα, τα 43 εκ. είναι οριακά πολλά, παραπάνω δεν θα έβαζα με τίποτα. Αλλά γούστα είναι αυτά, άλλοι θέλουν μεγάλο το ρολόι στο χέρι, άλλοι μικρό.
saxos55 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-chronograph-super-titanium-ca0021-02e-ca0021-mens-watch-2343.html παιδια αυτο ειναι μεγαλο;; πως ξερω οτι θα ειναι οκ για το χερι μου;; ευχαριστω εκ των προτερων Στην περιγραφή γράφει ότι η κάσα είναι 43 χιλιοστά. Το μικρό η μεγάλο πέρα του ότι είναι υποκειμενικό, έχει να κάνει και πως είναι το χέρι σου. Ο γρήγορος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να κόψεις ένα χαρτάκι σε σχήμα κύκλου με την ίδια διάμετρο και να το βάλεις πάνω στο χέρι σου. Δε θα καταλάβεις και πολλά βέβαια γιατί άλλο ένα χαρτί, άλλο ένα ρολόι. Θα σου δώσει μία εικόνα όμως για την τάξη μεγέθους. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πας σε οποιοδήποτε ρολογάδικο/κοσμηματοπωλείο και να ζητήσεις ένα ρολόι που η κάσα του να είναι 43 χιλιοστά. Το φοράς και βλέπεις. Έχε υπόψη σου ότι το ρολόι αυτό είναι SOLD OUT πάντως
mixanobious Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 απλως ειναι καπως να πας σε ενα ρολογα και να του πεις θελω να μην ψωνισω απο σενααλλα να με εξυπηρετησειςο καρπος μου ειναι 17,5 εκατοστα
Voodooman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 απλως ειναι καπως να πας σε ενα ρολογα και να του πεις θελω να μην ψωνισω απο σενα αλλα να με εξυπηρετησεις ο καρπος μου ειναι 17,5 εκατοστα Μια χαρά είναι, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Για εμένα είναι ό,τι πρέπει για 17.5 εκατοστά.
saxos55 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είναι, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Για εμένα είναι ό,τι πρέπει για 17.5 εκατοστά. Θα συμφωνήσω με τον Voodooman. Εμένα είναι 17 και κάτι και θεωρώ "κανονικά" ρολόγια τα 42-43 χιλιοστά. Έχε όμως υπόψη σου το εξής (αν πας σε κατάστημα να δοκιμάσεις): Αν είσαι μαθημένος σε μικρότερα ρολόγια και πας και φορέσεις κανένα τέτοιο, θα σου φανεί τεράστιο και βαρύ! Μην ξεγελαστείς, σε μια βδομάδα θα απορείς πως κυκλοφορούσες με τα προηγούμενα. Όπως και σε άλλα πράγματα (τηλεόραση, αυτοκίνητο, κτλ), το μάτι και ο εγκέφαλος συνηθίζει!
saxos55 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν εχω καν ρολοΪ θα ειναι το πρωτο μου Επειδή το φαντάστηκα, οπωσδήποτε επίσκεψη σε ρολογάδικο πριν παραγγείλεις. Είναι πολύ προσωπική και υποκειμενική υπόθεση. Πήγαινε δοκίμασε διάφορα μεγέθη και στυλ, ιδανικά αν έχει και κάποιο συγκεκριμένο που σου αρέσει και μετά internet
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγω σε 17.5εκ καρπο ακομα και 49 εκατοστα τα θεωρω οκ, γουστα ειναι αυτα βεβαια. Περισσοτερο ειναι θεμα εμφανισης παρα μεγεθους.
Questioner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ τι να πω που σε 18cm καρπό περιμένω το PRG-240 το οποίο έχει 51mm διάμετρο;
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ τι να πω που σε 18cm καρπό περιμένω το PRG-240 το οποίο έχει 51mm διάμετρο; Μια απο τα ιδια και εδω
bigN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σχετικό άσχετο με το θέμα, άλλα όσοι έχετε αγοράσει ρολογια από εξωτερικό amazon, ebay ή άλλο κινέζικο κατάστημα, έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εγγύηση στην Ελλάδα. Συγκεκριμενα, θέλω να παρω 2 ρολογακια για δωρο (Tissot ~300E) και θα ήθελα να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, με την έννοια, να πάνε οι άνθρωποι για σερβισ ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και να τους πούνε ...ΑΑΑΑ αυτό είναι μαιμού ή εγγύηση δεν ισχύει ή οτιδήποτε ?
safer97 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σχετικό άσχετο με το θέμα, άλλα όσοι έχετε αγοράσει ρολογια από εξωτερικό amazon, ebay ή άλλο κινέζικο κατάστημα, έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εγγύηση στην Ελλάδα. Συγκεκριμενα, θέλω να παρω 2 ρολογακια για δωρο (Tissot ~300E) και θα ήθελα να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, με την έννοια, να πάνε οι άνθρωποι για σερβισ ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και να τους πούνε ...ΑΑΑΑ αυτό είναι μαιμού ή εγγύηση δεν ισχύει ή οτιδήποτε ? H Tissot ανήκει στη Swatch Group οπότε πάρε τους ένα τηλεφωνο να τους ρωτήσεις για την εγγύηση. Εγώ πάντως πρόσφατα που χρειάστηκε να αγοράσω για δώρο ένα ρολόι με ίδιες πάνω κάτω απαιτήσεις με σένα (Tissot κοντά στα 300 ευρώ), τελικά το αγόρασα από γνωστό κατάστημα στο κέντρο, άμα θες στο λέω με pm, γιατί μου έκαναν καλή έκπτωση στην αρχική τιμή που είχαν και δεν είχε διαφορά με τις τιμές που είχα δει στο ίντερνετ και δεν ήθελα να ρισκάρω. Γενικά να ξέρεις κάνουν εκπτώσεις πλέον τα ελληνικά ρολογάδικα, οπότε μην κοιτάς μόνο τις αρχικές τιμές που έχουν. Βέβαια υπάρχουν ακόμα σε κάποια μεγάλες διαφορές, πχ πήρα πριν 1,5 χρόνο, ένα Casio G-Shock από το Άμαζον που εδώ το έβρισκα 60% ακριβότερα.
bigN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 H Tissot ανήκει στη Swatch Group οπότε πάρε τους ένα τηλεφωνο να τους ρωτήσεις για την εγγύηση. Εγώ πάντως πρόσφατα που χρειάστηκε να αγοράσω για δώρο ένα ρολόι με ίδιες πάνω κάτω απαιτήσεις με σένα (Tissot κοντά στα 300 ευρώ), τελικά το αγόρασα από γνωστό κατάστημα στο κέντρο, άμα θες στο λέω με pm, γιατί μου έκαναν καλή έκπτωση στην αρχική τιμή που είχαν και δεν είχε διαφορά με τις τιμές που είχα δει στο ίντερνετ και δεν ήθελα να ρισκάρω. Γενικά να ξέρεις κάνουν εκπτώσεις πλέον τα ελληνικά ρολογάδικα, οπότε μην κοιτάς μόνο τις αρχικές τιμές που έχουν. Βέβαια υπάρχουν ακόμα σε κάποια μεγάλες διαφορές, πχ πήρα πριν 1,5 χρόνο, ένα Casio G-Shock από το Άμαζον που εδώ το έβρισκα 60% ακριβότερα. Αν ειναι σαλονικα στειλε πμ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις