zizu10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μπορείς να μας πεις την θέση του ανθρωπου αυτού στην ιεραρχία του amazon, πότε έκανες την ερώτηση και περίπου πως την διατύπωσες? Πάντως οι αναφορές για κλεισμένους λογαριασμούς και επίμονο ban-άρισμα είναι πάρα μα πάρα πολλές για να είναι στημένες.... Νομίζω τα παραλές. Τόσο καιρό στο forum δεν έχω διαβάσει ποτέ για bans με το έτσι θέλω από το amazon... Και επειδή και οι "εξυπνάκηδες" είναι πάρα πολλοί τελευταία, μήπως φταίνε αυτοί που τρώνε το ban και όχι το amazon??
Salvation81 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μπορείς να μας πεις την θέση του ανθρωπου αυτού στην ιεραρχία του amazon, πότε έκανες την ερώτηση και περίπου πως την διατύπωσες? Πάντως οι αναφορές για κλεισμένους λογαριασμούς και επίμονο ban-άρισμα είναι πάρα μα πάρα πολλές για να είναι στημένες.... Δεν ειναι προεδρος η μελος του συμβουλιου αλλα ειναι αρκετα ψηλα και ειναι στο marketing.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ok, αρκετα, μην το συνεχισετε αλλο, το θεμα δεν λεγεται official off-topic thread.
Alxnks Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Προσοχή με το νερό!!! Να το βγάζεις όταν θα θες να μπεις στη θάλασσα. Μου κόστισε 1 ευρώ...και μια μέρα να αντέξει καλά θα ναι! :-P Εγώ πήρα 2 τέτοια για την παραλία αλλά και για τη θάλασσα μέσα... Ξοδεύτηκα... Κι απ' ότι είδα τώρα είναι και για healthy καταστάσεις... Σαν την απατεωνιά με τα balance bracelets. Κάπως κοριτσιστικο μου κανει αυτό.
dith Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μου κόστισε 1 ευρώ...και μια μέρα να αντέξει καλά θα ναι! :-PΤο πρόβλημα με αυτά τα φτηνά ρολόγια, είναι οτι χαλάνε μέχρι και τα μέταλλα τους πολύ γρήγορα. Μπορεί το ρολογάκι να δουλευει, αλλά να έχει ξεφλουδίσει όλο το ψευτοinox και να μην βλέπεται! Ok, αρκετα, μην το συνεχισετε αλλο, το θεμα δεν λεγεται official off-topic thread. Σίγουρα offtopic Matrixxx, αλλά υπάρχουν κάποια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα πριν προβούμε σε αγορά προσφορών απο το amazon.... Υπάρχει προσφορά όταν λέει out of stock? Αγοράζεις και χάνεις τζάμπα το χρόνο σου περιμένοντας το άκυρο? Όταν ακυρωθεί η παραγγελία σου, πάς παρακάτω και αγοράζεις ή διεκδικείς την προσφορά μιλώντας μαζί τους? Νομίζω τα παραλές. Τόσο καιρό στο forum δεν έχω διαβάσει ποτέ για bans με το έτσι θέλω από το amazon... Και επειδή και οι "εξυπνάκηδες" είναι πάρα πολλοί τελευταία, μήπως φταίνε αυτοί που τρώνε το ban και όχι το amazon?? Δεν τα "παραλέω", καθώς δεν πρόκειται για την δική μου υποκειμενική άποψη.....Παραθέτω αυτα που έχω διαβάσει σχετικά. Απλά θεωρώ οτι δεν είναι hoax.... Η ιστορία φαίνεται να ξεκινάει το 2008 και ίσως να αφορά μόνο κάτοικους Η.Β. που υπερεκμεταλλέυτηκαν τις ευκολες επιστροφές προιόντων. Κι απο την δική μου (μικρή) εμπειρία με το αμαζον και την υποστήριξή του, μου φαίνεται αδύνατο να είχαν τέτοια συμπεριφορά σε πελάτες που δεν είναι απατεώνες.
barman_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ρολόι με ψεύτικους, ακινητους δείκτες δεν θα έπαιρνα ποτέ! Κατά τα άλλα..εγώ από eBay πήρα ένα παμφθηνο σιλικονουχο ρολόι για την παραλία. Τέτοιο στυλ: http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=150788716904&index=23&nav=SEARCH&nid=03585560067 σιγα το πραμα,ηταν σε δημοπρασια και λεω αμα παει μεχρι 4 ευρω το πηρα..ολοι πλακα επαθαν..και κανεις δε βλεπει αν κινουνται,για χαβαλε το φοραω,ειναι κ λιγο θηριο!! Προσοχή με το νερό!!! Να το βγάζεις όταν θα θες να μπεις στη θάλασσα. νερο ουτε καν,προσπαθω να το συνηθισω δυο φορε μπηκα για μπανιο μαζι του και ευτυχως προλαβα..μεχρι τωρα ποτε δεν εβγαζα τα ρολογια μου στο νερο..
Questioner Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Κάπως κοριτσιστικο μου κανει αυτό. Λες; Unisex γράφει. Επίσης το φοράει και ένας μπασκετμπολίστας που δείχνει κάτω στην περιγραφή. Όπως και να 'χει πήρα ένα "σοβαρό" μπλε και ένα ασόβαρο πράσινο το οποίο μάλλον θα δωριστεί σε κοπέλα γιατί μου έβαλες ιδέες. Επίσης μόλις παρατήρησα πως δεν κάνει για swimming... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2013 από Questioner
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Κι εμένα μου φαίνονται λίγο κοριτσίστικα Όλα τα φθηνά κινέζικα δεν αντέχουν στο νερό, ούτε καν στο ντουζ!! Από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι είχα αγοράσει ένα στα 4$ και την πρώτη φορά που μπήκα στη θάλασσα γέμισε νερά και διαβρώθηκε από το αλάτι, επομένως μην τα αγοράζετε για την παραλία!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ...επομένως μην τα αγοράζετε για την παραλία!! Για την παραλια μπορει να κανουν. Για κολυμπι εννοεις δεν κανουν. Στην παραλια το μονο προβλημα μπορει να το εχει αυτος που θα το φοραει και οχι το ρολοϊ... 1
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Για την παραλια μπορει να κανουν. Για κολυμπι εννοεις δεν κανουν. Στην παραλια το μονο προβλημα μπορει να το εχει αυτος που θα το φοραει και οχι το ρολοϊ... Nαι για να είμαστε ακριβείς για την παραλία κάνουν, απλά μη τα συνδυάσετε με κολύμπι στη θάλασσα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 απλά μη τα συνδυάσετε με κολύμπι στη θάλασσα ουτε στην πισινα (που δεν εχει παραλια) 1
moredread Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχω ένα Seiko 5 SNZG07 και πάει μπροστά 30 δευτερα τη μέρα! Να το πάω για calibration , η να το στείλω πίσω creation watches? Ξέρεις κανείς ορολογoποιό για SEIKO στην Πάτρα? Matrixx ξέρω ότι θα μου την πείς για οφφτοπικ, αλλά που αλλού να ρωτήσω?
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ελαχιστα οφτοπικ εισαι για να μην πω καθολου, κανεις λαθος στην υποθεση/πεποιθηση σου. Το θεμα αφορα ρολογια, δεν αφορα κομπινες, απατεωνες, μπανς και μανατζερς.
moredread Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ok, Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα με μένα? παίρνει 1 λετπό καθε 2 μέρες (μπροστά), είμαι σε δίλλημα, να το πάω για Service calibration? Να το στείλω Creation Πίσω (30 days back), να το αφήσω μπας και συνέλθει? Δίαβασα κάτι guides, (palm slaps, κορώνα πάνω κάτω, πλάι) αλλά δεν δούλεψε τίποτα.
Sebu Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ειναι αυτοματο το ρολογακι σου? Καπου ειχα δει στο ιντερνετ ενα οδηγο για το πως να κανεις calibrate ενα αυτοματο μονος σου. Αν πηγαινε μπροστα σου ελεγε να το αφησεις ξαπλωμενο απο τη μια πλευρα, αν εμενε πισω απο την αλλη ή κατι τετοιο τελος παντων. Το ειχα βρει στο κουλο και δεν εχω συγκρατησει λινκ ή κατι τετοιο. Γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι καινουριο, μην αγχωθεις, χρειαζεται χρονο για να καλιμπραριστει. Ο κολλητος μου ειχε αγορασει ενα Scuba Vostok που ειναι αυτοματο και χρειαστηκε περιπου 1-2 μηνες καθημερινης λειτουργιας για να ερθει το ρολοι στα καλα του και να δειχνει σωστη ωρα (ουτε μπροστα, ουτε πισω). Αυτο ειναι το "κακο" με τα αυτοματα, οτι δεν πρεπει να ξεμενουν χωρις κινηση, πρεπει να βρισκονται σε διαρκη λειτουργια για να ειναι "καλοκουρδισμενα". Αλλιως θα εχεις παντα αυτο το μικρο μπρος-πισω. Προσωπικα δεν με χαλαγε ποτε παντως γιατι ποτε δεν εδειχναν ολα τα ρολογια μου την ιδια ωρα ουτε με νοιαζει να ειναι του δευτερολεπτου η ακριβεια. Αν ειναι 2-3 λεπτα η αποκλιση δεν με ενοχλει (δεδομενου οτι συνηθως τα εχω παντα 5 λεπτα μπροστα - ιδιως τα ξυπνητηρια ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις